תוצאות המחצית: 0-0 בין פראמה לבין צסק"א מוסקבה 1-1 בין א.ז. אלקמאר לבין ספורטינג ליסבון, כשהקבוצה ההולנדית עלתה ליתרון בדקה ה-37, אך הפורטוגזים אזנו את התוצאה דקה לאחר מכן.
ספורטינג לא ביקרה כרגע בטארדיני,זאת הייתה צסק"א. כן עוד מסתיים המשחק בז'וזה אלבלדה,אותו איצטדיון שיתקיים בו הגמר,2-1 לספורטינג על אלקמאר.
כן התבלבלתי חחחח ספורטינג ניצחה 1:2. אני רואה את פארמה מוציאה תיקו ברוסיה ועולה איכשהו... הגמר לדעתי אלקמאר נגד פארמה.
ציפיתי מספורטינג לניצחון יותר גבוה אבל לדעתי זה גם יספיק לה להגיע לגמר ביתי וכמובן לנצח... פארמה חושבת ש0-0 טוב לה בגלל שלא ספגה שער חוץ אבל היא טועה, צסקא תאכל אותה ברוסיה בלי מלח,בטח בזמן שפארמה חושבת על הליגה... רק ניצחון היום היה נותן לפארמה סיכוי,עכשיו אני חושב שצ'סקא תעלה לגמר אך כמו שראיתם במשחקי חוץ היא חלשה כך אני מאמין שהיא תפסיד לספורטינג בגמר....
פארמה חלשה במשחקי החוץ? בליגה אולי, באירופה ממש לא. להזכירך: פארמה - סביליה - בספרד ניצחון לפארמה. פארמה - שטוטגארט - 0:0 בטארדיני - ניצחון לפארמה בגרמניה פארמה - אוסטריה וינה - 0:0 בטארדיני - תיקו עם שערים באוסטריה עכשיו, איפה פארמה לא טובה במשחקי חוץ מול קבוצות אחרות באירופה? לפארמה יש את המסורת של האיטלקיות שכמו הנבחרת מול הגדולות יודעת להגן ולהתקיף בקטנות ולעקוץ...
עומר עומר שלי: אם תקרא טוב את ההודעה,תשים לב שהתכוונתי שצ'סקא לא טובה במשחקי חוץ הרי כתבתי את זה בשורה של הגמר ולפני זה כתבתי שצ'סקא המועמדת שלי לעלות אז כתבתי שבמשחק החוץ של צ'סקא בגמר כי ספורטינג תהיה שם כנראה לדעתי ותארח,צ'סקא תפסיד כי היא חלשה... לא התכוונתי לפארמה,שאני חושב שפארמה תפסיד ברוסיה,זה בגלל שצ'סקא גדולים בבית לא בגלל פארמה... חוץ מזה הדוגמאות יפות,אבל סתכל תמאזן חוץ בליגה... אבל עדיין לא התכוונתי לפארמה....
לדעתי הגמר יהיה בין צסקא לספורטינג פארמה יכולה להתאמץ הרבה ברוסיה אבל צסקא היא די קבוצה ביתית. אני צופה 2-1 לצסקא בבית. בקשר לספורטינג אז אני מאמין שיהיה תיקו בהולנד.
גול גדול של קארבליו. אוהדי צסק"א למדו מאוהדי אינטר, השליכו אבוקות וחזיזים ופגעו בבוצ'י, שנפגע מפיצוץ ופריי החליף אותו בעשר. עד מתי?
אני מקווה שהם יקבלו על זה עונש חמור... ונקווה שבוצ'י יהיה בסדר,איפה זה פגע בו? ובקשר למשחקים: כצפוי צ'סקא לא נכשלת מול נוער פארמה וכבר מוליכה 1-0,אני מאמין היא תשמור על התוצאה עד הסיום ותעלה.. במשחק השני:אני צופה ניצחון נוסף לספורטינג,הפעם באלקמאר... ועלייה לגמר ביתי... אני מאד אתאכזב אם ספורטינג לא יעלו,קבוצה יותר טובה וגם מגיע להם זה בבית שלהם...
מחצית במוסקבה: 1-0 לצסק"א על פארמה. פארמה עלתה עם הרכב חלש ומערך 3-5-2. ג'ילארדינו , סימפליסיו ומרקיוני על הספסל , מורפאו אפילו לא בסגל. צסק"א שולטת וגול מוצדק של קרבאליו בדקה ה-9. שתי החמצות של פארמה בהמשך המחצית . הראשונה זו הנגיחה של רופולו מ-5 מטרים לדשא ומעל השער והשניה בתוספת הזמן של המחצית הראשונה , ברשיאנו בועט , הכדור נהדף ומטעה את השוער וכמעט נכנס. קצב טוב. בקשר לפציעה של בוצ'י... החזיז עצמו לא פגע בבוצ'י אבל הוא התפוצץ ממש קרוב אליו והוא החזיק באוזן , כנראה איבד את השמיעה שלו באוזן שמאל זמנית.