צסק"א מדהימה את ספורטינג, 1:3 ותואר ראשון לרוסיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Juda, ‏12/7/04.

1. KirkH Member

זו שאלה מכשילה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

בלי קשר לארקדיבייץ',צסק"א זה מיליונים!תותחים מדרום אמריקה שיש להם מקום טבעי בליגות במערב אירופה
    מגיעים במקום לרוסיה,המניע היחיד הוא כסף.

3. Roberto Baggio Member

העולות לחצי הגמר לפי דעתי הן:

אוקזר שהובסה ברוסיה 4-0 כנראה תודח ואני לא מאמין שהיא תעשה את הבלתי יאמן.
    פארמה תהיה בבית מול וינה אחרי תיקו חוץ עם הרכב חזק כנראה סוף סוף בגביע אופ"א ואני לא מאמין שהיא תבזבז כזאת הזדמנות ואפילו שהמאבקים בתחתית הליגה יותר חשובים לה היא תיקח את ההזדמנות בשתי ידיים ותעפיל לחצי גמר.
    אלקמאר אחרי ניצחון חוץ מול ויאראיל בטוחה בעצמה וויאריאל צריכה לכבוש לפחות פעמיים בחוץ. לא יודע יש לי הרגשה שויאריאל תהיה בחצי הגמר.
    ניוקאסל תשחק בליסבון נגד ספורטינג עם יתרון קטן וטוב. ניוקאסל קבוצה טובה יותר , יש לה יתרון , ניסיון ומחץ. ניוקאסל תהיה בחצי הגמר.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/05
  4. valeron Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx ויאריאל עפה לאלקמר ,תיקו 1-1 בחוץ..כמה חבל באמת שחבל אין נציגה ספרדית במפעלים האירופאים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/05
  5. הרצליה Member

4-1 לספורטינג(צמד שלניקולאה, סה פינטו ורושמבאק) אחרי שניוקאסל כבר הוליכה 1-0(דיאר)

ספורטינג בחצי הגמר
    ניוקאסל בחוץ

6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

תמונות היום:
    פארמה במשחק רע,האמת נראה לי שקרמניאני כך רצה,פתח עם כל הנוער ובוצ'י בשער שבלעדיו,האוסטרים כבר היו עולים.
    אוקזר ניצחה 2-0,לאושה בדקה העשירית מקרן של קאלו,עוד הם האמינו,ורק עשר דקות לסיום,קאלו בפנדל.
    1-1 באלקמאר,ההולנדים עלו ביתרון משער מדהים של קנת' פרז הדני,אחרי 8 דקות,ממש בסוף ריקלמה הגביע לפיגרואה,וכבש.
    ניוקאסל כבר חשבו שהם בחצי גמר בגלל שקירון דאייר נתן קטנה בין הרגליים של ריקארדו,בדקה ה20.
    ניקולאה הרומני נגח וכבש שוויון שעוד השאיר לפורטוגזים תקווה,אכן תקווה,סה פינטו מכניע את שי גיבן,2-1.
    משם כבר הפורטוגזים קיבלו דחיפה רצינית,דקה 79,קרן מימין,בטו בנגיחה,ניוקאסל בעמדת הדחה.
    עוד אחד של רושמבאק גמר את ניוקאסל בתוספת הזמן.

חצאי הגמר:
    28 לאפריל,באניו טארדיני פארמה מארחת את הפייבוריטית הרצינית לזכייה,צסק"א מוסקבה.
    במקביל באיצטדיון שיארח גם את הגמר,ז'וזה אלבאלדה של ספורטינג,נגד אלקמאר.
    הגומלין ב5 לאפריל.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד לצסק"א, ספורטינג היא הפייבוריטית האמיתית לזכיה...אלקמאר ופארמה אחריה, וצסק"א עם כל הכבוד, רק במקום הרביעי...אני צופה גמר בין ספורטינג לפארמה.

8. תמיד דל-פיירו Member

ספורטינג או פארמה,הם המועמודדות שלי...

ספורטינג לדעתי תעבור את אלקאמר בקלות,השאלה את מי היא תפגוש בגמר,קרב מרתק בין צסקא לפארמה...

ברוסיה אני מאמין שצסקא תעשה את העבודה,השאלה אם היא תנצח בגדול כמו שעשתה ברבע גמר או שתסתפק ב1-0 קטן,במקרה כזה אני מאמין שפארמה מסוגלת לנצח בביתה ולעלות לגמר...

במקרה של פארמה בגמר,אני צופה לגמר פתוח..

במקרה של צ'סקא,אני הולך על ספורטינג בכל מחיר..

9. valeron Member

גם אמרו שויאריאל תעבור את אלקמר בקלות.אלקמר לא פרארית.

10. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'סקא לוקחת.

11. Roberto Baggio Member

לא יודע אני מאמין שפארמה תצליח איכשהו להעיף את צסק"א ותגיע לגמר לפי דעתי מול ספורטינג-שם הכל יהיה פתוח.
    פארמה בעונה אירופית מצוינת וספורטינג תארח את הגמר , היא לא תיתן לעצמה לבזבז כזאת הזדמנות - פשוט אין מצב.
    ההימור שלי- ספורטינג לוקחת את הגביע.

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלקמאר לא נופלת מספורטינג משום עמדה, וזו חתיכת מחמאה שאני נותן לה, כי ספורטינג בעיני היא קבוצה נהדרת. בואו רק נאמר שלאלקמאר יש יותר נציגים בנבחרת הולנד מאשר לכל אחת מ-3 הגדולות של הולנד (כן יותר גם מלאיאקס), מה שאומר שגרועים הם לבטח לא, וכל נבחרת הולנד המתחדשת מתבססת על שחקני אלקמאר, כמו לנדזאט וקרונקאמפ. אני מניח שהמנצחת תגיע מהמפגש הזה, לצסק"א קשה בלי יתרון ביתיות, ופארמה העונה לא מדהימה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/4/05
  13. Roberto Baggio Member

אני לא מתפלא שלאלקמאר יש יותר נציגים מאיאקס. איאקס כבר לא קבוצה הולנדית והיא מסתמכת על זרים. אני זוכר קטע שלפני שנה במשחק בשלב הבתים מול מילאן איאקס עלתה עם הולנדי אחד בהרכב אז כך שהנתון הזה לא משקף.
    אינ חושב שאלקמאר קבוצה מבריקה ומצוינת עם הרבה כישרונות צעירים ושחקני בית אבל היא עדיין לא תצליח לעבור את ספורטינג ליסבון שיש לה מלא שחקני נבחרת שהיו ביורו ברמות הכי גבוהות ויש לה שחקנים מנוסים יותר. חוץ מזה שספורטינג תהיה זו שתארח את הגמר וקשה לי להאמין שהקבוצה תפספס כזאת הזדמנות. ראינו גם איך ספורטינד דרסה את ניוקאסל ואני מאמין שנגד אלקמאר יהיה לה יותר קשה אבל עדיין , ספורטינג תעלה.
    פארמה באמת לא מבריקה השנה אבל יש לה שחקני התקפה והגנה יצירתיים מאוד וטובים. עד עכשיו פארמה הגיע לשלב הזה עם הרכב שני במשך כל הטורניר. היא הדיחה עם הרכבים משניים קבוצות כמו שטוטגרט וסביליה שהן קבוצות הרבה יותר טובות מצסק"א. נכון בליגה היא לא מרשימה אבל בגביע אופ"א היא דווקא מזלזלת ומרשימה.
    צסק"א לא פעילה בליגה שלה ויש להם שם הפסקה. היא בכושר פחות טוב אבל במשחקי בית היא יכולה לעשות הכל. ראינו איך צסק"א השפילה את אוקזר ביבת ואיזה קבוצה טובה היא. יש לה שחקנים מוכשרים וטובים אבל פארמה עם איזה מתפרצת יכולה להשיג שער חוץ ולהכריע הכל בבית או להפך לעשות תוצאה טובה בבית ולהסתגר בחוץ.

כמו שאמרתי המועמדת שלי- ספורטינג ליסבון.

14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

שידור ישיר בSTAR TV הטורקי של פארמה צסקא!!!

15. אלי מתחן Member

איזה ערוץ זה בממיר?