צ'לסי 21/22 – A Patch of Blue

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Footballover, ‏9/9/21.

1. McTominayBackToUnited Member

קיי מקנא בצלסקי.
    ברור שהוא לוקח את בוהלי על איניוס.
    בוהלי עם כל השיגעון עושה עבודה טובה מאוד בצלסקי.

2. k_700 Member

השקעת בפרוייקט הזה מיליארד וחצי פאונד ב-3 שנים ואתה מסכם לי אותו בעונה טובה של מקום 4 כי נכנסתם לצ׳מפיונס.
    זמנים יפים.

לא פקפקתי בזה שתמכרו את קארני או אוגוצ׳וקו ברווח. שאלתי אם בכלל אין מצב שלא תתקעו עם אחד/2 מהם בסגל.
    כי הסגל שלך אינסופי הרי.

פופאנה בינוני מינוס. גם אם משחק זה בלוף גדול שבחיים לא יצדיק חצי מהמחיר ששלמת שם.
    קוקרצ׳ה? פה זה קצת פחות חד משמעי. אני חושב שהוא סביר מינוס, אוהדים שלכם הפכו אותו לרוברטו קרלוס, האמת כנראה באמצע.
    משער שעוד שנה- שנה וחצי מהיום הוא כבר צעצוע משומש ברמת הסגל שלכם.
    לי 65 מליון עליו נשמע גם היום כמו סכום מופרע.

3. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסדר, יש שחקנים שעלו יותר מדי ויש שחקנים שנקנו במחיר מציאה. זה לא קשור לדיון שנוגע לאסטרטגיית החוזים הארוכים של צ'לסי.

לא סיכמתי את הפרויקט (אתה מוזמן לעשות את זה). כתבתי שהעונה האחרונה הייתה טובה (והיא הייתה טובה), שלקבוצה יש שלד מקצועי ברור והיא במצב טוב יותר מאשר בקיצים הקודמים. אתה חולק על כך?

קארני אמור להמשיך בדורטמונד (לפי הדיווחים מתקיים מו"מ לגבי מכירה) ואני מניח שאוגוצ'וקוו יושאל או ימכר. אין סיבה שיהיה בסגל.

4. k_700 Member

אם המצב שלכם יותר טוב משהיה לפני קיץ או 2? כן, אין ספק. כשאתה משקיע חצי מיליארד פאונד בסגל תוך 12 חודשים וזה מתווסף ללמעלה ממיליארד מתחילת הפרוייקט עצמו אז אין כנראה מצב שהמצב שלך לא ישתפר.

יחד עם זאת יש לנו הגדרות שונות לעונות טובות. לא ראיתי עונה טובה ממכם. היו רגעים יפים, המון רגעים בינוניים, הגנה שיקיית, שוער הכי מעפן בליגה, מאמן שלפרקים נראה מקובע מאוד או חסר שליטה. המינימום שבמינימום היה להכנס לצ׳מפיונס אחרי שנתיים רעות ועם ההשקעה שצויינה למעלה.
    אצלי זה ציון עובר ביחס לציפיות לא מעבר.
    בעונה הקרובה אתם כמובן חייבים להאבק על אליפות עד הסוף. זו תהיה ההגדרה לעונה טובה.

בקשר לשלד, את דעתי כבר הבעתי. זה לא האיכות זו הכמות. לי זה עדיין נראה סגל גדול מאוד ולא מאוזן.

5. Footballover Member

לדון עם מישהו שחושב שהדרך היחידה להצליח כשאתה מבזבז כסף היא לקחת אליפות היא די חסרת משמעות. ברור שהפרויקט הוא כשלון אם המטרה הייתה להתמודד על אליפות במידי.
    אני לא חושב שזאת הייתה המטרה, ואני חושב שזה ברור לאנשים שמבינים בכדורגל שזה לא עובד ככה. וזה נכון גם אם היינו מביאים כוכבי כדורגל מוכנים ולא ילדודס.
    האם היה סט פעולות שיכלנו לבצע כדי להפוך את הסגל שהיה לנו ב-2022/2023 לסגל שמתמודד מיד על אליפות מול ליברפול, סיטי וארסנל ההן?

שאלה היפותטית - אם העונה אנחנו נתמודד על אליפות, זה נחשב הצלחה?

אני חושב שהפרויקט הזה הוגדר כארוך טווח וצריך לשפוט אותו בהתאם. לפעמים זה קשה, אבל הוכח בשנים האחרונות שעדיף לדבוק באסטרטגיה ארוכת טווח, ומי שחושב שאין כזו - צריך לחשוב שוב.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא חושב את זה כשמדובר בצ׳לסי, כדי להצדיק את הדעה שלו.
    אם זאת יונייטד נגיד, אז כדי להצדיק את הדעה שלו (טן האח בעבר, אחרי זה ההנהלה החדשה ועכשיו אמורים) המטרה אחרי שאנחנו מוציאים 200 מיליון וצפונה בקיץ היא ״טופ 6״ (מונח חדש שהוא המציא כי ״טופ 4״ זה רף גבוה מידי שהוא פוחד שהאנשים שהוא מגן עליהם לא יצליחו לעמוד בו).

Roma ו-Footballover אוהבים את זה.
  7. golding מנהלים

התוספת של סנטוס, ז׳ואאו ודלאפ לסגל כל כך משמעותית. מההיבט של הקישור, צירפנו עוד שחקן שיכול לפתוח בקלות במידה ואחד או שניים משלושת הקשרים המרכזיים שלנו חסרים, פתאום אין מה להיכנס ללחץ כשזה קורה (וזה קורה, וימשיך לקרות). והתקפית מה שז׳ואאו ודלאפ מאפשרים לנו הוא קריטי, שחקנים מגוונים וכל אחד מסוגל לקחת את אופי המשחק שלנו למקום אחר (חלוץ מטרה, חלוץ שהוא floater ומחבר בין כולם). וזה עוד לפני שגיטנס ואסטבאו מגיעים (שככל הנראה יחליפו את מדואקה ואנקונקו).

חייבים מגן/בלם שמאלי מהשורה הראשונה ואנחנו מסודרים.

Footballover אוהב/ת את זה.
  8. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוער!

Cup of Tea אוהב/ת את זה.
  9. Sturridge Member

אני אניח שמרוב שזה ברור לו גולדינג לא רשם את זה, אין מצב שמישהו לא חושב שזו העמדה הכי דחופה.

בינתיים השוער הכי סביר בסגל בדרך לבורנמות’, 25 מיליון פאונד.

10. alexshw Member

פעם התלהבתם מאליפויות, עכשיו אתם מתלהבים מרווח על שחקנים. נראה לי זה די מסביר את טיב הבעלות עד עכשיו.

11. Footballover Member

חחח יש לך את זה ביותר דמגוגי?

המועדון הזה לא בשל להתחרות על אליפויות עוד הרבה לפני הבעלים הנוכחיים. בעיקר בגלל מחסור באסטרטגיה ארוכת טווח.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כתבתי את זה גם בדיון שלנו, אחרי הארכת החוזה והרכש החדש שעשו ברצלונה "תקועים" עם טר שטגן.
    אפשר להוציא אותו משם בהשאלה (ואז הוא מגיע בנוסף לשוער הקבוע ומחליטים בסוף השנה אם להשאיר אותו או לא), כשאפילו יש דיבורים שברצלונה מוכנה לשחרר אותו ללא תמורה כדי לחסוך את החוזה שלו.
    אני במקום יונייטד/צ'לסי, בטח אם אין אפשרות למכור את השוער הראשון שלי, הולך על טר שטגן שצריך לשחק כדי להיות השוער הראשון של גרמניה במונדיאל, ואז במקרה הכי גרוע שהוא לא כשיר מספיק או לא טוב מספיק, יש כגיבוי שוער שהיה במילא אמור להיות השוער הראשון...

13. alexshw Member

למה לא בשל?

14. McTominayBackToUnited Member

הוא לא מבין שבצלסקי הנוכחית המטרה לא לקחת צאמפיונס ואליפות כמו אצל רומן.
    אלא בעסק שנועד לעשות כסף.
    אם תבוא אליפות או צאמפיונס ? זה רק בונוס.
    אני חושב שהעונה הצרפתים וליברפול יסיימו שוב מעליכם אולי אפילו בפער - ובצדק.
    המטרות שלהם ושלכם שונות.

למה אין אף שחקן על 300 ו400 אלף לשבוע חוץ משחקן הבית הכושל ???
    I rest my case

15. k_700 Member

איפה כתבתי שחשבתי שב-22-23 או השנה היית צריך לקחת אליפות? הייתי ברור.
    נכנסת לצ׳מפיונס ליג, דרך מקום 4.
    השקעת עוד 500 מליון פאונד רק בשנה האחרונה.
    ברור לגמרי שעם העומק שיש לך עכשיו אתה צריך להאבק על אליפות.
    מה המטרה שלך לעונה הזאת? טופ 4 וגביע הליגה?

בסדר ארוך טווח.
    בינתיים אתה בכל שנתיים בערך מחליף יותר מחצי הרכב בשחקנים חדשים.