צ'לסי 21/22 – A Patch of Blue

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Footballover, ‏9/9/21.

1. Footballover Member

מניאן על פניו בירידה תלולה בשנה האחרונה. עדיין הוא עדיף על סאנצ'ז אז לכאורה אין מה לחשוב אם זה במחיר של 20-25 מיליון.
    יורגנסן זה רכש הזוי באמת.

אבל זה שאנחנו מסתכלים על חלוצים ושוער זה כבר סימן טוב. הנקודות הכי בעייתיות בסגל בפער עצום. הווינגרים לא מעניינים את הביצה, בטח כשמגיע אסטבאו ובטח איזה גיטנס. אם יביאו את אקטיקה ומניאן זה יהיה חלון ענק על הנייר.

2. Sturridge Member

למה צריך לשלם על שוער שעדיף מסאנצ’ז כשיש את פטרוביץ’?

3. k_700 Member

אני קורא את לואו היום והוא אומר שאתם מתלהבים מהיכולת של אקטיקה לשחק עם עוד חלוץ לידו ובמידת הצורך לשלוח אותו לאגף(מה שכנראה מרמז שאם יגיע זה על חשבון הווינגר השמאלי).

לטעמי להחזיק את אקטיקה, ג׳קסון(כששניהם בערך אותו סגנון)+ דלאפ זה טירוף.
    אקטיקה גם צריך להגיע בסוף למחוזות ה100 מליון אירו.

זה יהיה החרא הרגיל של עודף שחקנים על מעט מדי עמדות.
    אגב, פטרוביץ׳ באמת נראה שנתן חתיכת עונה בצרפת והוא צעיר יותר ופחות פציע ממיניאן.

4. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיימנו להסתכל על חלוצים. כל הדיווחים על דלאפ מספרים שהוא היה ה-Top target לעמדה הזו ושמכאן זה הוא וג'קסון. מאכזב.

פטרוביץ' נתן על פניו עונה פגז בצרפת אבל לכו תדעו איך זה נראה באמת, שבוע אחרי שבוע. קל יותר לעשות רושם כשלאף אחד לא אכפת אם פעם בשני משחקים אתה יוצא לטייל במידה ובשאר הזמן אתה עושה עבודה טובה. בצ'לסי זה לא הולך, ובעונה שעברה הוא לא היה קרוב לרמה של שוער ראשון.

5. k_700 Member

עם בוהלי אי אפשר לדעת. גם ההגיון שלי אומר שלהביא עכשיו את אקטיקה ב100 מליון זה טירוף.
    אבל אי אפשר להכנס לפסיכופט הזה לראש בתחילת יוני. להעריך מה הוא יעשה בשלושה חודשים של חלון זה טירוף.
    מספיק טורניר צולע שמתחיל באטלנטה עוד שבועיים כדי שהוא יתפרע ויביא עוד אחד.
    לואו זה המקור הרציני הראשון שמדווח שאתם בעניין שלו אחרי שהבאתם את דלאפ.

6. Sturridge Member

עונה פגז בצרפת זה יותר ממה שרוב הסגל פה עשה לפני שקיבל לשחק בצ׳לסי.
    אם נחכה לעוד שוער מושאל שיקח אליפות ספרד ויגיע עד גמר ליגת אלופות לפני שנאמין בו כנראה נמות בדרך.

פטרוביץ’ השוער הטוב ביותר כרגע שהמועדון מחזיק. האם שוער בן 30 מליגה ששחקנים שנבעטו מהפריימרליג הולכים אליה למות הוא בהכרח הימור בטוח יותר? לא חושב.

7. k_700 Member

8. Footballover Member

מאיפה אתה מביא את זה? ממש לא נכון. כולם מדווחים שאנחנו מעוניינים באקטיקה אבל לא מוכנים לשלם 80 מיליון.

פטרוביץ' לדעתי לא נספר יותר מדי על ידי המועדון. עונה טובה בצרפת = אחלה מקור הכנסה מבחינתם. אם יש אופציה לשם כמו מניאן במחיר לא גבוה, הם יקחו אותה.

9. Sturridge Member

נראה מושלם לליברפול.

לצערי אני גם חושב שיחפשו לפדות על פטרוביץ’, לא יחמיצו הזדמנות להחמיץ.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  10. alexshw Member

אז תביאו גם את גרנאצ'ו

11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נתקלתי בדיווחים אמינים לגבי אקיטיקה. בנוגע דלאפ זה נע בין Top target לבין פגישה עם מרסקה שבה הוא מבטיח לדלאפ להוביל את הקו ולצפות בגמר הקונפרנס תוך שהוא מדמיין את עצמו במקום ג'קסון.

12. k_700 Member

מאט לואו דיווח היום, זה הדיווח הראשון כרגע.

אני גם חושב שאצל מארסקה דלאפ שחקן משמעותי מאוד. אבל אתה כבר מכיר איך זה. יש את הדיעה של המאמן בצ׳לסי ויש את מקבל ההחלטות מעליו.

13. Cup of Tea Liverpool, UK

בתור בנאדם שרואה 20+ שנה כדורגל וחי את זה - זה פשוט מביך לראות איך אנשים שאין להם מושג ירוק באיך בונים קבוצה שוב ושוב מגיעים לעמדות מפתח בכדורגל העולמי.

ז ה ל א כ ל כ ך ק ש ה !!

14. golding מנהלים

ג'קסון > דלאפ נכון לעכשיו. לגבי אקיטיקה, אני מניח שאם זה באמת נכון זה גם ככה לא יקרה בשבוע הקרוב, אלא רק אחרי ה-CWC.

אני בכל מקרה מרגיש בנוח לצאת לעונה עם ג'קסון ודלאפ כחלוצים, בהנחה שמביאים איזה גיים צ'יינג'ר לצד שמאל של ההתקפה. תאכלס, אני לא בטוח שיש כזה בשוק...

אין לי בעיה בכלל עם מנייאן, אפילו בעד. אם על הדרך נמכור את סאנצ'ז למילאן זה בכלל יכול להיות שיחוק.

15. פו12 Member

לא חושב שצ'לסי זקוקה לגיים צ'נצ'ר , יש לכם פאלמר ו-ווינגרים טובים. הבעיה היא 9 וחבל לקרוא אוהד צ'לסי שהוא בסדר עם מה שיש. למה להתפשר על משהו בנוני? הסיכוי שדלאפ יהפוך ל9 תותח, שזה מה שאתם צריכים, שואף ל0 . סתם עוד גרסה של כריס ווד ולא חושב שאני מגזים.
    אתם צ'לסי, לכו על הטוב ביותר כי כשהיה לכם כאלה, הצלחתם.