דלאפ פסל הרכב ביונייטד, את ניוקאסל, וילה, אברטון ועוד קבוצות כדי להגיע לצ׳לסי לשחק בשביל המאמן שאימן אותו ואצל המנהל המקצועי שגם כן הכיר אותו מהאקדמיה בסיטי. נראה לי שהוא בחר להגיע לשם כי בונים עליו. זה יהיה ממש מטומטם לחשוב להחליף את מארסקה עכשיו אחרי שנראה שרוב הרכש שלהם בקיץ הזה יורכב משחקנים ששיחקו עבורו בסיטי.
יפה שדלאפ שיחק תחת מארסקה אבל בסוף הוא יצטרך להיות טוב ואני לא רואה פיגורה כמו חלוצים טובים שיש בשוק. דלאפ וג'קסון, בעיניי, בנוני מאוד לקבוצה כמו צ'לסי. למה לא הלכו על החלוץ של ספורטינג, ולאחוביץ' שיעלה לך מעט יחסית , אוסימן שעל המדף. איפה אלו ואיפה דלאפ החביב. 12 גולים בעונה.. גיב מי אברייק..
ולאחוביץ' יעלה יותר מדלאפ, עם משכורת גבוהה בהרבה והוא מגיע אחרי שנתיים רעות. בכלל, זה לא השלב בשבילו לשקם את הקריירה באנגליה כשהוא איטי וכבד יותר. הייתי מחפש בשבילו מעבר קצת יותר מפרגן(גרמניה?). אוסימן לפי הדיווחים כבר מסוכם על חוזה ל-3 שנים בסעודיה באל הילאל שאמורה להציג 11 נוצצים עם סימאונה כמאמן. לא סתם כבר לפני חודשיים אורנסטיין ואחרים טענו שאף מועדון אנגלי לא מסתכל עליו. הוא חיפש את הכסף הסעודי ומצא אותו. ולכן כל שחקני הפיפא פה צריכים להתחבר לרצף האירועים. אי אפשר סתם לזרוק שמות לאוויר. בסוף דלאפ מוכר למערכת, גם לשילדס שהיה אחראי על המחלקות נוער וגם למי שהיה המאמן הישיר שלו שם. אם צוללים לעונה של דלאפ היא הרבה יותר טובה מהמספר היבש של 12שערים. הוא עשה את זה בקבוצה רעה בלי שום שחקן איכותי באמת לידו וכזאת שלא מנסה בכלל לבנות את המשחק כמו קבוצת פריימרליג. הוא כן הראה איכויות של מסירה, סיומת, הולד אפ, בעיטה טובה, נראה טוב בגובה ברחבה ומחוץ לרחבה. יש שם איכויות של שחקן שיכול להקפיץ את המספרים שלו בקבוצה הרבה יותר טובה. הוא גם מאוד בוגר במשחק שלו. הוא לא עושה שטויות, לא מבזבז סתם הזדמנויות טובות, שחקן יעיל. הוא בן 22 שגם זה נתון משמעותי כשמחשבים אפסייד. ב30 מליון פאונד זו עסקה טובה מאוד בשוק של שחקנים יקרים מאוד. ב55-60 כמו שהיה נמכר אילולא היו יורדים ליגה? הימור מסוכן מאוד. גם אני חשבתי שזה מוזר שהם לא מנסים ללכת על גיוקרס. אבל מאחורי גיוקרס? לא רואה הרבה יותר אופציות טובות עבורם מדלאפ בקיץ הזה. אולי צ'לסי תפספס אותו, יש שם קרקס גדול ואתה תמיד צעצוע חדש לתקופה של חלון. אבל אין לי ספק שהוא יקבל שם מעמד של חלוץ פותח בעונה הקרובה וסגל שמאוד מתאים לסגנון שלו, כמו שראיתי ממנו באקדמיה של סיטי.
שילמו שיחזור אבל לא שילמנו את ההשאלה שלו. מטומטם, חושב הוא יקבל 200 אלף מקבוצה שהיא לא בסעודיה. אבל עדיין השחקן התקפה הכי טוב של יונייטד בפער. אלוף אירופה.
עוד שוער? שמועות שאתם מחתימים את השוער של מילאן, באנגליה יחגגו על זה, "even *my nan* can save that". כדאי שתחזיקו שוער מחליף כי הוא די פציע ובן 30 עוד חודש.
יש את מדואקה האפס ונטו שיכולים לשחק בשמאל. וגם הטינאייגר המכוער של ספורטינג שיגיע עוד שנה. אין לצלסקי מה לעשות עם סאנצו. מלכתחילה ההשאלה תמוהה כי זה פטיש של איש מקצוע שמכיר את סאנצו לפני.