צ'לסי 21/22 – A Patch of Blue

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Footballover, ‏9/9/21.

1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוונדה יצטרף בקיץ הבא.

As things stand סאנצ'ו הוא שחקן הסגל היחיד שמסוגל לשחק בשמאל. נטו ומדואקה חסרי תועלת שם ואסטבאו ופאז - אם בכלל יהיה חלק מהסגל - משחקים בימין או מאחורי החלוץ.

עד כה זה בהחלט היה קן הקוקייה. הקיץ, אחרי עונה שבה התגבש שלד שאמור לרוץ יחד בשנים הקרובות והחולשות ברורות ונקודתיות, נגלה יחד האם להנהלה הזו יש איזושהי כוונה אמיתית לנצח או שניצחון תמיד יהיה עבורם תופעת לוואי לגלגול נצחי של שחקנים צעירים. במובן הזה, הרכישה של דלאפ לא מעודדת אותי.

2. k_700 Member

אם אתה סוגר את סאנצ׳ו אתה סוגר אותו על חוזה.
    הוא לא יחתום לעונה.
    אסטבאו יכול לשחק גם בשמאל ובכלל גם נטו יכול לשחק בשמאל. אין שום ערך מוסף בסאנצ׳ו ששחקנים אחרים בסגל לא נותנים לך שם.
    אני בספק אם הוא בכלל שדרוג על טייריק ג׳ורג׳.
    גם קוואנדה שיצטרף בקיץ הבא משחק הרבה בשמאל.

ועזוב סאנצ׳ו. השמועות כרגע אומרות שאתה במקביל גם מנסה להביא את גיטנס או נקו וויליאמס.
    כמה ווינגרים או אינברטדס אפשר להחזיק בסגל? 19? באיזה נקודה שילדס ובוהלי מבינים שזה טו מאץ׳?

אני מסכים שהקיץ הזה עוד ארוך כדי להעריך באמת אם יש שינוי או שממשיכים בקרקס.

3. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל קיץ מביא איתו אלף שמות וכשזו צ'לסי של בוהלי זה אלף ואחד. כשהאבק שוקע ומביטים מבעד לוילון הקלישאות נמצאים שם נטו, מדואקה וג'ורג' כאלו שמסוגלים לשחק באגף ואף אחד מהם לא עושה את זה בהצלחה בשמאל. אליהם יצטרף אסטבאו - שלידיעתי מגיע באופן קבוע מימין, אך אני לא מומחה - ואולי פאז, שבכלל משחק מאחורי החלוץ. 4 שחקנים, 3 מהם שחקני אגף ימין מובהקים וג'ורג' אחד שלך תדע מה יצא ממנו. אולי שווה הימור, אולי הוא מדואקה ביום טוב ומזה כבר יש.

4. golding מנהלים

אסטבאו משחק רק בצד ימין, לא יודע לגבי האם הוא יכול לשחק בשמאל אבל עובדתית הוא לא עושה את זה. הסוכן שלו אמר שהובטח לו לשחק כמספר 10, כנראה בטווח הרחוק יותר, לא רואה את זה קורה כל זמן שפאלמר כאן (למרות שהם יכולים לשחק ביחד ולהחליף מקומות).

אחד מנטו או מדואקה לא צריך להיות כאן כדי לאפשר לאסטבאו להתפתח. בשמאל יש רק את סאנצ׳ו, ג׳ורג׳ צריך לצאת להשאלה ואת החוזה של מודריק יש סיכוי שיבטלו.

מאוד מקווה שזה לא גיטנס או וויליאמס, אנחנו צריכים מישהו הרבה יותר דומיננטי מהם.

וגם צריכים מגן שמאלי/בלם שיספק תחרות וגיבוי לקוקורייה.

בקיצור, אנחנו צריכים להתחדש בצד שמאל.

5. k_700 Member

מהרגע שרוי בורגס נכנס לתפקיד בספורטינג גוסטאבו קוונדה משחק כמעט רק בכנף שמאל. הוא גם התראיין ואמר שהוא מרגיש שם יותר בנוח.
    והוא אמור להגיע הרי בעוד שנה.
    אז תקנה פה שחקן חדש לשמאל ב50-60 מליון, מה עשית עם זה?

אני זוכר שראיתי את אסטבאו וויליאן משחק גם בשמאל. אולי זה תוך כדי משחקים בנבחרת נוער. זה בטח לא תפקיד זר או תפקיד שהוא לא יכול לשחק בו. הוא מהקיצוניים שמשחקים גם ככה עם 2 רגליים ברמה גבוהה מאוד. אם אתה צריך אותו בשמאל כרגע כי פאז מרגיש טוב וטבעי ב10 ופאלמר גם ככה אוהב להגיע מימין אז אתה תשחק איתו בשמאל וצריך לשחק איתו כי הוא בחר להביא כשרון על שחיכה לך שנתיים.

לא מוצא שום הגיון בלהשאיר את סאנצ'ו. הוא במקסימום בינני ואתה לא תסגור אותו בשכר נמוך.
    הוא היום על כמעט 350 אלף פאונד בשבוע. כמה תצליח לרדת שם? 220?200? הוא לא שווה גם את זה.
    זה גם לא איזה שחקן שאתה אומר טוב נו הוא לפחות יביא איזה אופי של וטרן מנוסה. הוא תינוק יותר מגודל מרוב הסגל שלך. והוא ההימור הבטוח ללעלם מתי שבאמת תצטרך אותו.

ברור לגמרי שאתה עם עודף שחקנים. וכשיש עודף שחקנים לא מתחילים להתחשבן איפה ההוא יותר טוב ואיפה זה חייב לשחק.
    נטו ישחק גם בשמאל ואני חושב שהוא שחקן יותר טוב מסאנצ'ו(גם שם).
    טייריק ג'ורג' אולי יצא להשאלה כדי לקבל ריצה בהרכב אבל גם ממנו ראיתי יותר מסאנצ'ו וכן גם ג'ורג' הוא לא איזה כשרון על.
    הכי קרוב לשחקן סגל עתידי שיש לכם מהחבר'ה הצעירים שקיבלו קצת השתפשפות זה אצ'ימפונג לדעתי.
    הוא אתלט על לעמדה שלו והוא אמור להנות מהדקות שג'יימס ישאיר שם.

6. golding מנהלים

זה בהנחה שגוסטו יימכר. ועם כל ההערכה שיש לי לגוסטו, צריך למכור אותו. בשיטה הנוכחית כשהמגן הימני נכנס לקישור אין לו מה לחפש פה. ג׳יימס ואצ׳ימפונג כן מסוגלים לעשות את זה.

פאז אמור לצאת להשאלה בסטרסבורג שנה הבאה, הוא התאמן איתם בחודשים האחרונים לקראת העונה הקרובה. אז יש לנו כרגע את השחקנים הבאים לשלושה תפקידים (בהנחה שלא קונים את סאנצ׳ו ומשאילים את ג׳ורג׳): פאלמר, אסטבאו, מדואקה, נטו. על פניו בהחלט יש מקום לתוספת כוח בצד שמאל, אפילו אם סאנצ׳ו נרכש או ג׳ורג׳ נשאר.

שנה הבאה כשפאז וקואנדה יהיו רלוונטיים, אם בכלל, אפשר יהיה לחשוב איך אחד או שניים מהם באים על חשבון שחקנים קיימים (מדואקה/נטו בעיקר).

7. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין טעם לתכנן סגל לעונת 26/27 והלאה. שחקנים יפצעו, יפרצו, ידעכו, ירצו החוצה, ירצו פנימה. לעונת הקרובה, כרגע, יש לנו 2 ווינגרים בכירים (לאותו צד), אסטבאו (גם הוא לאותו צד), פאלמר ושני שחקנים צעירים - אחד 10, השני אולר שווייצרי - שכנראה יושאלו. אלו ארבעה שחקנים על שלוש עמדות וברור שצריך עוד, בדגש על מישהו שיכול לשחק בשמאל.

גוסטו לא עומד ברף של הקבוצה הזו. שחקן סתמי. הבעיה שלנו היא שג'יימס לא שחקן כדורגל ואני לא יודע אם אצ'ימפונג יכול להיות המגן הימני שלנו בעונה הבאה. יכול להיות שהפתרון הוא קאיסדו כשלאביה או סאנטוס משחקים במרכז. זה עבד לא רע בכלל העונה.

8. k_700 Member

העונה הקודמת של גוסטו הייתה טובה.
    הוא מגן שצריך את המגרש הרחב כדי לבוא לידי ביטוי.
    לא כל מגן מסוגל להסתדר עם הדרישות האלה של להכנס לאמצע ולתת אינברטד.
    הוא לא מספיק מהיר עם הכדור או בלעדיו כדי לעמוד בדרישות של התפקיד הזה.

אם כן תרווח לו את המגרש אתה תהנה ממה שהוא מסוגל לתת. בכדורגל הפפי הזה שחצי מהעוזרים שלו מנסים לחקות הוא הרבה פחות טוב.
    אצ׳ימפונג אתלט על עם יציאה מהירה מהמקום. לפחות בהיבט ההגנתי נראה שיהיה לו את הרגליים לחזור להגנה גם אם יכנס לאמצע.

קאייסדו אופצית גיבוי מעניינת. גם בברייטון זה עבד לא רע כמגן.