מה ההגיון להביא לו עוד חלוץ על הראש? מארסקה אימן אותו, מאמין שזה מה שהכריע. ואם הוא מושקע ומאמין בו הוא צריך לתת לו את כל הכלים לשחק כמה שיותר. שג'קסון או החלוץ הצעיר שהבאת מברצלונה שיגבו אותו.
נצטרך גם את ג'קסון וגם את דלאפ שנה הבאה, מאמין שנראה הרבה רוטציה אלא אם מישהו מהם לא יפסיק להבקיע שערים ויבסס את עצמו כשחקן מהשורה הראשונה. ההימור שלי הוא על ג'קסון דווקא, אבל אין לדעת... אחד היתרונות בלהביא את דלאפ הוא ההיכרות והחברות שלו עם פאלמר. במיוחד כי שניים מהחברים הכי טובים של פאלמר בסגל לא אמורים להיות כאן עונה הבאה (סאנצ'ו ומדואקה). ופאלמר זה מישהו שאתה רוצה לגרום לו להרגיש הכי בנוח שאפשר.
דלאפ חלוץ יותר טוב. הסיבה שהבאת אותו זה קודם כל היא הוא 9 עם הרבה יותר פוטנציאל. אם היה לו רבע מהASSET באיפסוויץ' ממה שיהיה לו אצליכם הוא היה מסיים עונה של 20 שערים בגילו הצעיר. אני זוכר אותו באקדמיה של סיטי הוא שחקן הרבה יותר טכני ממה שהראה באיפסוויץ'. מי תקח את מאדווקה? יש בכלל כוונה למכור אותו?
אני דווקא חושב שיש סיכוי שגקסון ימכר, ואלה גם הרחשים שמגיעים מכל הitk. מדואקה? אין מצב. דלאפ מגיע בתור סוג של בונוס, כי אני חושב שהוא לא היה המטרה הראשונה שלנו. העובדה שניתן להביא אותו במחיר זול, במשכורת זולה, אנגלי וכו' עזר לדיל הזה לקרות. די בטוח שהיינו הולכים על אחד השמות הגדולים בלבד אם הוא לא היה זמין.
איזה רחשים? יש דוגמאות? אני מאמין שדלאפ גם לא היה האופציה הראשונה שלנו. הוא בוודאות היה האופציה שננעלו עליה אחרי שהסעיף שחרור הזול שלו אושר עם הירידה שלהם. בסוף הפוטנציאל ביחס למחיר מצדיק את המאמץ להביא אותו.
https://x.com/MaxLondonsFirst/status/1927506729878573241?t=YvrfTibkAs0QkiljDBJZKQ&s=19 קראתי בעוד מקומות גם.
לקרוא גם אני יודע. https://x.com/chuchomaine/status/1927508631743803883?s=46 אהה מצאתי. https://x.com/sotesleem/status/1927605485642956871?s=46
אז דלאפ נסגר. ועכשיו נראה שאתם שולחים את מארק גואי לאיפסוויץ בהשאלה, מה שכנראה מקבע עוד יותר את ג׳קסון לסגל בעונה הבאה.
אתם יכולים להגיד עד מחר שזה שטויות, אבל מדובר ביוזר אמין שאף פעם לא מחרטט סתם. זה שאתם לא מכירים זה לא אומר שזה שקר. בכל מקרה הוא לא אמר שגקסון בטוח ימכר וזה גם לא המצב. כן מדליק נורה שאנחנו מעוניינים בשני חלוצים על הראש שלו. כך או כך, נראה לי שאחרי 2 עונות ברור שיש שם פוטנציאל, אבל לא הייתה קפיצת מדרגה כדי לומר שזה חלוץ שיכול להוביל אותנו לאליפות. לא הייתי מוכר אותו, אבל הוא עצמו יפזול החוצה אם יאבד את המקום בהרכב לדעתי.
היוזר הזה הוא המפעיל של pys שזה עמוד שהוא אגרטור של לקבץ ידיעות, בדיוק כמו utdplug או lfctransfer room. בחיים הוא לא הביא ידיעה שהוא חתום עליה. יותר מזה, הוא אפילו לא חזר על הדיווח הזה מרוב שאין לו מקורות להאחז בהן. עם בוהלי בקיץ ארוך הכל יכול להיות. יכול להיות שתביאו עוד 2 חלוצים ותמכרו חצי סגל, בכל זאת מטורף מנהל את העסק. עדיין לילד נזלת הזה אין מושג.
חחח איזה עלוקה אתה... מה נתפסת על זה? בשום שלב אף אחד לא קבע שום דבר, בסך הכל זאת אפשרות, לא כ"כ סבירה. אין שום קשר לבוהלי. אם מישהו ימכר זה רק כי הוא לא טוב מספיק. ברור שלהנהלה הזאת יש אסטרטגיה, ואמנם היו הרבה טעויות, אבל הם יודעים להודות בהן ולתקן. הגענו לשלב באבולוציה שאנחנו צריכים 2-3 שחקנים בנקודות ספציפיות כדי לעשות קפיצת מדרגה. אין שום צורך במהפכות.
לא טוב מספיק כדי להיות חלוץ סגל בגיל 23? אבל גולדינג חושב שהוא on the verge of becoming a world class. בקיצור, לא מצאת אף דיווח ברשת שטוען שהוא עוזב, חושב לעזוב, מפלרטט עם המחשבה לעזוב. אפילו בגזרת הילדים עם הנזלת שנדבקת לסנטר לא מצאת רבע דיווח בנושא. הלאה. איזה אסטרטגיה יש לכם? האסטרטגיה היחידה שאני רואה פה זה להציף את הסגל הזה באינסוף ילדים under 22 ולקוות שמישהו מהם יהיה מתישהו פוטנציאל בלון ד׳אור. אני בדיוק קורא שאתם נפגשים עם הסוכן של סאנצ׳ו ומנסים לסגור אותו על חוזה נמוך יותר במקביל לזה שאתם רוצים לצרף את גיטנס או נקו וויליאמס לאגף שמאל. וזה בשנה שקוואנדה, פאז ואסטבאו אמורים להצטרף לסגל הראשון. זה כל כך קן הקוקיה שאני לא אתפלא אם דקה לפני שאקטיקה מודד חולצה לארג׳ או אקסטרה לארג׳ עם הלוגו של ליברפול אתם תשלמו 100 מליון אירו ותחטפו גם אותו רק כדי להכניס להם.