צ'לסי 2017/18: מרינה, בבקשה תגבי את קונטה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sturridge Member

@golding
    האמת שקצת שכחתי ממצבת הבלמים. אבל מעבר לזה האישיו המרכזי עדיין קיים, אנחנו פותחים עונה עם אפס קשרים ושחקני כנף על הספסל. וסלח לי שאני מתעלם מהצעירים שעד שלא יוכח אחרת הם לא יותר מסותמי חורים. קונטה יעדיף לתמרן עם אותה קבוצה מצומצמת של שחקנים מאשר לתת לאחד מהם צ'אנס.

בדיוק בזמן כשתמי יכנס להרכב.

לירן ו-Gianzola אוהבים את זה.
  2. golding מנהלים

אז מה הבעיה? קונטה לא אוהב לעשות רוטציות גם ככה, אנחנו לא באמת צריכים סגל מאוד עמוק.

3. Footballover Member

אנחנו כן. עם כל הכבוד לצוות הרפואי, העובדה שאף אחד אצלינו לא נפצע לפרק זמן ממושך בעונה הקודמת היא בגדר נס.
    הייתי שמח מאוד להשאיר כאן את מאטיץ' ואת רמי כחלוץ שלישי כי אנחנו נצטרך לרכוש אחד בכל מקרה אם זה יעזוב. חוץ משניהם, ווינג בקים כמו שציינת זה מאסט (מאמין שרק אחד יגיע) וגם קשר התקפי זאת אופציה כי אני לא רואה את מוסונדה אפילו כשחקן רביעי ברוטציה הזאת.
    החלון עד כה טוב מבחינתי, יש עוד עבודה כדי להפוך אותו למצויין. לא אתפלא אם נביא כמה סותמי חורים בהמשך, את המטרות העיקריות אני חושב שכבר סגרנו.

4. Raulito Madridista

http://e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2017/07/20/15005618586964.Xxx

המארקה מקדיש כתבה ארוכה לצ'לסי: צ'לסי מחפשת חלוצים. מאז רכש רומאן אברמוביץ' את הקבוצה בקיץ 2003 היא צירפה לא פחות מ-19 חלוצים בעלות של 427 מליון יורו. באותו קיץ צ'לסי שינתה את פניה והיו דיבורים על שחקני על כמו ראול או ויירי ובסופו של דבר הוחתם חלוץ נהדר אחר - הרנאן קרספו שעלה 24 מליון יורו וכבש 25 שערים. לאחר-מכן הושאל למילאן וחזר לקבוצה שוב ב-2005/06, שוב למשך עונה אחת. גם אדריאן מוטו הגיע בקיץ הזה בתמורה ל-19 מליון יורו וכבש עשרה שערים. מאתיה קז'מן שפירק את הליגה ההולנדית לחתיכות היה כישלון צורם. ההצלחה המסחררת ביותר הייתה ב-2004 אז צ'לסי של מוריניו שמה את ידה על דרוגבה בתמורה ל-38.5 מליון יורו והוא כבש לא פחות מ-164 שערים במועדון. בקיץ 2007 הגיע שבצ'נקו ממילאן ותהו האם צ'לסי תשנה את המערך. 43 מליון יורו עלה האוקראיני שהתקשה להתאקלם וכבש 24 שערים. אברם גרנט צירף את אנלקה בחורף 2008. הוא היה שותף לדאבל של אנצ'לוטי ב-2010 וכבש בסה"כ 59 שערים.

הכישלון הגדול היה כמובן פרננדו טורס שלא הזכיר במאומה את היכולת הנהדרת מליברפול. 58.5 מליון יורו שילמה צ'לסי עבור טורס שכבש רק 45 שערים. הוא היה השחקן הספרדי היקר בהיסטוריה עד בואו של מוראטה. בכתבה הזכירו גם רכישות קצרות טווח, כאלה שנכשלו כמו פלקאו, אטו שלא תרם מספיק, לואיק רמאי, דמבה-בה ובאטושאי. דייגו קוסטה עמד בציפיות עם שתי אליפויות בשלוש עונות והרבה גולים אך זה כנראה סוף הסיפור.

yonmu אוהב/ת את זה.
  5. Coutinho10 Member

עכשיו כשאני חושב על זה, ניסיתם להביא אלכס סאנדרו ב- 60 מיליון לשמאל, זה באמת יותר דחוף מלהביא ווינג בק ימני קודם כל ? אתם מתכוונים לפתוח את העונה עם ויקטור מוזס ? עונה שעברה זאת סטיית תקן ענקית בקריירה שלו, בכלל לא בטוח שהוא יציג את היכולת הזאת עונה הבאה.
    יש דיבורים בכלל על שחקנים לעמדה שלו ?

6. golding מנהלים

היה דיבור על דנילו. ואם קונטה סומך על מוזס, מי אני שאערער עליו.

7. Coutinho10 Member

אולי בעצם אזפי יחזור לשם ? עכשיו כשיש את רודיגר, קריסטיאנסן ולואיז. (וקאהיל וזומה.)

8. golding מנהלים

זומה יוצא להשאלה, אני מניח שאזפי יישאר בלם.

9. Sturridge Member

זומה רשמית הושאל לסטוק. חתם גם על הארכת חוזה.

10. golding מנהלים

לפי סקיי אנחנו בעניין של אוקס. יכול להיות יופי של החתמה לדעתי, מכסה גם את הצורך שלנו בווינג באק וגם מוסיף לנו עוד אופציה לקישור המרכזי.

11. k_700 Member

לפי מה אתה קובע שהוא מתאים לווינג בק?

בחיים לא שיחק בתפקיד הזה.
    בחיים לא נבחן בקבוצה שבאמת מיישמת משימות טקטיות לשם משהו(כולל את הנבחרת העלובה שלו), סימן שאלה מאוד גדול בטח אם קונטה רוצה להמשיך במערך עם ווינג בקים.

12. Mellow29 Kopite

הוא שיחק בתפקיד הזה בסוף העונה האחרונה. מתאים? לא יודע, על הנייר נראה לי שכן, לא פחות ממוזס זה בטוח.

אצלנו פחות ברור איפה הוא נכנס ועדיין לא הייתי מתנגד בכלל להביא אותו בשנה האחרונה לחוזה.

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקן טוב, ורסטילי, במחירים של הקיץ 20-25 מ' פאונד עליו זה אחלה של דבר.
    הייתי שמח אם היה בא אלינו.

14. golding מנהלים

ממה שזכור לי הוא היה טוב מאוד שם, אני בטוח שקונטה יכול לשפר את המשחק שלו עוד יותר ולהפוך אותו למפלצת על הקו. אני גם חושב שיש לו את הwork rate והיכולת הנדרשים לשחק במרכז הקישור לצד שחקן כמו קנטה או בקאיוקו. קונטה יצטרך לעבוד איתו קצת אבל החומר הגולמי קיים.

15. Sturridge Member

מסכים עם קיי. הבנאדם גדל אצל ונגר, לא ממש לזכותו. ״לא פחות ממוזס״, על סמך מה?

אולי ישחק ווינגבק כמו פדרו בגביע נגד קבוצות צ'מפיונשיפ.

מצב נושא:
הנושא נעול.