צ'לסי 2017/18: מרינה, בבקשה תגבי את קונטה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. golding מנהלים

2. Civil Anti Madridista

תתחדשו הרווחתם. מדריד עוד תצטער על זה.

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בהחלט נראה גמור.

אחלה גבר, אחלה קילר. עכשיו נראה כמה הוא טוב.

4. alexshw Member

5. Raulito Madridista

לדעתי צ'לסי יותר נשכרת ממה שקרה. לדעתי מוראטה הרבה יותר מגוון מלוקאקו ובהשוואה לעונה שעברה היא מקבלת חלוץ צעיר ורעב יותר מדייגו קוסטה שזה היה עניין של זמן עד שיעזוב. קשה לי להגדיר אותו כשחקן טופ קלאסי אבל הוא מאוד קרוב לשם. יש לו קצת מכל דבר. אי-אפשר לשפוט אותו על העונה האחרונה בריאל מדריד כי זה לא היה הוגן, הוא ידע ישר שלא משנה גם אם יכבוש פעמיים שלושער - זידאן ימשיך עם בנזמה. הוא לא שיחק באף משחק רציני אשתקד, אולי פירורים, אבל ביובה הוכיח מאיזה חומר הוא קורץ. עצוב לי אבל הנחמה שלי היא שהילד יפרח במקום אחר. והוא מנשל את טורס הכושל מתואר הספרדי היקר ביותר איי-פעם. רק שלא יגמור כמוהו. הוא לא יגמור כמוהו, אין לי ספק. מעבר לכך אתם מקבלים עוד 'אוהד צ'לסי' עכשיו.

6. Scouser Member

מוראטה סימן שאלה גדול והימור לא קטן בהתחשב במחיר. מדובר בכל זאת בחלוץ שביובנטוס המספרים שלו בינוניים מינוס וזוכרים לו שערים במאני טיים, ובריאל מדריד הוא התמחה בלהבקיע מול נמושות ובמצבים בהם ריאל הייתה חייבת גול והתנחלה ברחבה של היריבה שלה. אין שום אינדיקציה לכך שהוא יכול להיות חלוץ מוביל בקבוצה חזקה לאורך זמן ולתת עבודה בכל יום נתון.

7. Quaresma Member

8. Footballover Member

כאילו לפני יומיים ראיתי אותו משחק כאן בארץ ביורו הצעירות... כמה שהוא היה גדול על הנבחרות הצעירות האלה. יש לו הכל מהכל כדי להיות וורלד קלאס, גם השהות ביובנטוס עשתה לו רק טוב. לראות שחקן כזה מתבזבז בספסל ועוד כשבמקומו משחק בנזמה זה די עצוב. מצד אחד ריאל מרוויחה כאן סכום עתק על שחקן ספסל אבל מצד שני היא מפסידה באיזשהו מקום. הוא אוהד ריאל מילדות והוא יכל לתת להם המון המון שנים יפות. אני בטוח שאם לא התלות ברונאלדו, הוא היה פורח שם מגיל צעיר הרבה יותר.

בכל מקרה, עם הפתיח האופטימי הזה, אני מזכיר שהבחור הזה עדיין לא הוכיח כלום. העדפתי אותו על לוקאקו אבל לוקאקו נמצא בשלב אחר בפיתוח שלו. להוביל את החוד של צ'לסי זה קשה מאוד ועכשיו נראה מאיזה חומר הוא קרוץ. לא ראיתי אותו משחק כמעט בעונה החולפת אבל ביובנטוס הוא עשה עליי רושם כמעט ילדותי. היו לו תקופות קשות ובצורות, החמצות וספסול וזה כשהוא לא החלוץ המרכזי. מצד שני, הגולים בצ'מפיונס - מול ריאל, בגמר, הסלאלום מול באיירן, בגמר הגביע מול מילאן, בהחלט דברים שעושים רושם שיש לו את זה. אין לי ספק שיש לו הכל מבחינת הכדורגל כדי להצליח, השאלה אם יש לו את המנטליות המנצחת. קוסטה הוא חתיכת כלב מלוכלך אבל יש לו ביצים של שור וזה מרכיב חשוב לאין שיעור בהצלחה שלו כאן. בקיצור, הלוואי שלא מדובר בעוד pretty boy. בהצלחה.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סקפטי מאוד לגביו, סכום מטורף לחלוטין, שיהיה בהצלחה.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

10. Raulito Madridista

אני רוצה רק לחדד כאן את הדעה לגבי התקופה שלו ביובה:
    1. לדעתי האישית גולים במאני-טיים זה קצת יותר חשוב מלפרק את קבוצות הפח, את היתר.
    2. הוא לא היה שחקן הרכב מובהק שם ופתח את העונה הראשונה פצוע.
    אם משווים ללוקאקו - מוראטה יכול לשחק לא רע גם בכנף, הוא יותר טכני ממנו

לגבי ריאל מדריד, שוב, קשה לשפוט בידיעה הזו שברור שלא חשוב מה יעשה הוא יחזור לספסל.
    מתחבר מאוד למשפט שנאמר כאן על דייגו קוסטה, לא יודע אם גם מוראטה הוא כזה אבל הזמן יגיד.
    בכל-מקרה בנק' הזמן הזו אמורים להיות מאושרים הרי כבר כמעט צ'לסי נקלעה לברוך.
    גם אין 'שום אינדיקציה' לכך שמוראטה לא יכול להיות חלוץ מוביל בכל יום נתון.
    אגב, שערי הניצחון שלו בעונה שעברה: ספורטינג(צ'מפיונס), בילבאו ו-ויאריאל, תמיד סמוך לדקה ה-90.

11. k_700 Member

זה לא משנה שהוא יכול לשחק יותר טוב מלוקאקו בכנף, הוא לא שחקן לכנף והוא לא ישחק שם דקה.

רכש הגיוני לצ׳לסי הרבה יותר מהחלומות שהתפתחו פה ביומיים האחרונים לאיזה אובימיאנג.

הסכום גבוה כי יש ביקוש ויש כבר רזומה ובקיץ כזה כל חלוץ עם רזומה יעלה את הסכומים האלה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/17
  12. Footballover Member

58 מיליון פלוס בונוסים, זה הסכום. לא מטורף בשום קנה מידה שהציב החלון הזה.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם זה הסכום , נכון.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

14. סיונרה Member

אם אני צריך למצוא חסרון שבגללו הייתי חושש שהוא יהיה החלוץ הפותח של הקבוצה שלי זה הקלות שבה הוא בורח לצדדים במקום לריב עם הבלמים כמו שחלוץ אמיתי לצריך לעשות. הוא קצת נאבד בטווח הזה, מקווה שבצ'לסי הוא יצליח למצוא בדיוק את הנישה ואת המקום שלו במגרש.

15. k_700 Member

דווקא זה מצוין סגנון כזה לצ׳לסי של קונטה.
    כשהוא יברח לצדדים פדרו ואוסקר יכנסו פנימה.

צ׳לסי משחקת מהר מאוד ביציאות מהגנה להתקפה ובצורה הכי יעילה בליגה.
    אם זה ככה זה רק ישרת אותם.

מצב נושא:
הנושא נעול.