צ'לסי 2015/16-סוף עידן מוריניו

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by golding, Jul 10, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,552
    Likes Received:
    7,438
    שנייה לפני שאני מרים את העוגן ומביא את הכינורות יש לך את זה קצת ביותר טראגי?

    4 שנים לחזור לאלופות עם אוליגרך ובליגה שלסטר וטוטנהאם מתחרות ביניהן על אליםות?
     
  2. VAR Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    15,485
    Likes Received:
    7,320
    אז לא ראינו את אותו המשחק.
     
  3. Sturridge Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    8,991
    Likes Received:
    8,122
    Gender:
    Male
    יונייטד וליברפול מועדונים חזקים יותר,
    ואולי אני הולך להפיל אותך אבל בהתחשב בפיירפליי והאוליגרך שלא רלוונטי גם עם כוח הכנסה גדול יותר (לפחות יונייטד) מה שאומר גם יכולת הוצאה גבוהה יותר, ואיפה אתם ואיפה ליגת אלופות.
    צ'לסי לא מסוגלת להתאושש מזה בעונה אחת.
     
  4. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,552
    Likes Received:
    7,438
    נכון ועדיין אין שום דבר שיגרום לי לחשוב שפאקינג 4 שנים לוקח לך לבנות קבוצה בתנאים של ליגה אנגלית שבסך הכל תעמוד בסטנדרט של להגיע לאלופות.

    עם כסף, בנייה נכונה וניהול סגל נכון, אני מצפה תוך שנה וחצי לראות קבוצה שרצה חזק על אליפות.
    וכל הציפיות האלה כמובן עומדות גם לגביכם, עם כל הצער שאתם "רק" קבוצה של אוליגרך ולא מותג ענק כמו מנצ'סטר יונייטד.
     
  5. JohnTerry26 Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    763
    גאד דאמט סטארידג׳, לא נמאס כל פעם לכתוב הודעות באותו טון מתבכיין ומסכן?

    לי נמאס לקרוא את זה בכל אופן.

    יונייטד וליברפוללללל מועדונים חזקים יותר. עם כוח הכנסה גדול יותר. מספיק.


    חבל על הגול הזה של קבאני, אבל תוצאה בסדר. אין לי מי יודע מה ציפיות לעבור אבל נקווה לטוב. מה שבטוח פסז׳ (שוב) לא כאלה טובים ואפילו נראינו יותר טוב במשחק הזה מצמד המשחקים בעונה הקודמת.

    באבא היה מצוין.
     
    אלעד likes this.
  6. Sturridge Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    8,991
    Likes Received:
    8,122
    Gender:
    Male
    אתה מצפה תוך שנה וחצי אבל כמה זמן לוקח ליונייטד המותג הענק לחזור להילחם על אליפות? זו השנה השלישית או הרביעית שאתם לא רלוונטיים באף מפעל? כבר איבדתי ספירה.

    ג'ון טרי,
    עדיף לצאת ליצן ולכתוב שאנחנו הולכים לנצח לפני כל משחק. שלא נעלה באוב הודעות שלך מתחילת העונה וכמה הן השתנו בקריאות לפטר את מוריניו.
     
  7. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,552
    Likes Received:
    7,438
    ו4 שנים יקח לכם להשתוות לרמת המשחק של סאותהמפטון יאללה צ'ק אאוט לליגת אלופות.
     
  8. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,740
    Likes Received:
    3,693
    להזכיר לכולכם שאנחנו נראים כמו חרא העונה ונמצאים במקום ה-12?

    המשמעת הטקטית ועבודת ההגנה שאופיינית רק לנו הביאו לנו תוצאה לא רעה בכלל. אני לא אופטימי לגבי הסיכויים שלנו, אבל אם טרי, מאטיץ׳ והזאר יחזרו (מצטער אבל את הזאר הנוכחי אני בכלל לא מכיר) להרכב הסיכויים שלנו משתפרים.

    העיקר שאנחנו לא מתבזים.
     
  9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,238
    Likes Received:
    10,047
    Gender:
    Male
    פ.ס.ז׳ היו טובים יותר באוברול, אבל היה משחק הרבה יותר מאוזן אם לא מאפשרים לשליטה בכדור להיות הגורם החשוב ביותר.

    אני חושב שלצ׳לסי אין מה להתלונן יותר מדי על התוצאה. כלומר, עם קוסטה חד יותר כמו בתקופה האחרונה הוא כנראה נותן פה לפחות שער אחד, אבל גם בצד השני קורטואה הציל לא אחת ולא שתיים את צ׳לסי, למרות שאני חושב שהוא דיי הקל על קבאני שהחליט לצאת אליו ולפתוח את השער.

    אזפיליקווטה היה מצוין, וויליאן כרגיל נכס, פדרו מושלם למשחקים כאלה והזאר הוא סימן השאלה הגדול ביותר לקראת העונה הבאה. לא רק שהוא השחקן עם הפוטנציאל למכירה הגדולה ביותר מכל הסגל, אלא שגם להבדיל מססק* וקוסטה, הוא לא מצליח להתאפס על עצמו.

    היה אחלה ואני חושב שגם ימשיך להיות מעניין בגומלין. פ.ס.ז׳ מפוצצת בכישרון בצורה מדהימה, אבל האופי הפלסטיקי שם בולט.

    * -חייב עוד שחקן שיוריד ממנו את הנטל בבניית המשחק מאחור.
     
    golding likes this.
  10. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,552
    Likes Received:
    7,438
    דיברת על לחזור למפעל הזה.
    ואן חאל החזיר אותנו לשם תוך שנה.
    כמו שאמרתי לך, בתנאי הליגה זה מגוחך לחשוב שעם הסגל שיש לצ'לסי, הנסיון והכסף הגדול שיש לה יקח לה פאקינג 4 שנים להגיע לליגת אלופות.

    אתה לא מרגיש באמת יותר מדי דרמתי?(אם סתם ניסית להרים להנחתה כדי שאלכס ירגיש נוח ךתרום את חלקו בדיון "פחחח אבל ואן חאל עשה את זה עם 150 מיליון פאונד בשנה הראשונה" אז סחטיין שיחקת אותה).
     
  11. JohnTerry26 Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    763
    קודם כל חד משמעית עדיף את ההודעות שלי על שלך.
    אחרי שעברנו את זה, כי אין פה באמת מה להשוות, הרי אפילו פעם אחת לא ראיתי אותך כותב על כדורגל, אשכרה כדורגל, זה תמיד תלונות, פסימיות מהגיהנום, בכי ו"צעיריםםםם", נמשיך בזה שאני אשמח אם תגיד לי מתי אמרתי לפני משחקים שאנחנו הולכים לנצח חוץ מהיום, במחצית בכלל (ו"יצאתי ליצן", נו טוב אז אני מהמר גרוע).

    למה שההודעות שלי מתחילת העונה לא ישתנו לאורך העונה? אני אמור לשמור על אותן דעות לאורך כל העונה לא משנה מה קורה במהלך העונה? כדי לצאת גבר או משהו כזה? ככה זה הולך בבית ספר אצלך? למרות שאני אשמח אם תעלה באוב את אותן הודעות, רק כדי שתראה שאין שום סתירה בין זה לבין קריאות לפטר את מוריניו כשהוא מראה שהוא מאמן גמור. אני זוכר טוב מאוד מה כתבתי.
     
  12. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,740
    Likes Received:
    3,693
    לא סביר שנעבור, אבל באמת שבמפעל הזה לא הייתי פוסל אותנו.
     
  13. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    80,060
    Likes Received:
    26,979
    Gender:
    Male
    אם המועדון שלך ינוהל ברמה כזו של חוסר הבנה של הענף כפי שמנהל אותו וודי 3 שנים, אז אולי יקח לכם זמן לחזור למפעל וגם זה לא בטוח.
     
    Gianzola likes this.
  14. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,740
    Likes Received:
    3,693
    איזה שינוי מרענן זה לראות את אזפי בצד ימין ואת באבה בצד שמאל. חבל שזומה וטרי היו צריכים להיפצע כדי שזה יקרה, אבל בחיי, האיזון שזה נותן לנו והעובדה שאנחנו מקבלים את אזפי האמיתי שווים את זה. מקווה שכשטרי יחזור זה יהיה על חשבון קייהיל/איבנוביץ'. אני אוהב לראות אותנו תוקפים קצת מהאגפים.
     
  15. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,740
    Likes Received:
    3,693
    די מארציו ורומאנו אומרים שנפגשנו עם קונטה.

    דעתכם?
     
Thread Status:
Not open for further replies.