צ'לסי 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏9/7/11.

1. Ian Wright Member

כרגיל אתה לא מבין מה שאני רושם לך. אני לא אחזור על זה שוב. התדיינו על הנושא הנ"ל כבר יותר מדי פעמים ועד עכשיו לא הבנת מה אני רוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/11
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך להתייחס לשוער הבלגי (שיושאל בעונה הקרובה אבל כניראה לא בחזרה לבלגיה) כמו שאנחנו התייחסנו לאנדרס לינדגארד כשהאחרון חתם אצלנו.
    פרוספקט לעתיד, מישהו שבהחלט צריך לעקוב אחריו, אבל לא מישהו שיקבל את האפודה בשנה - שנתיים הקרובות.
    יתכן והבלגי יהפוך לשוער המחליף של צ'לסי כבר אחרי העונה הנוכחית, אבל רק עונה אדירה שלו בהשאלה ויכולת מאוד חלשה של צ'ך יגרמו לו להחליף את צ'ך בשנתיים הקרובות.

אני חושב שלצ'ך יש ירידה בכושר מתחילת דרכו בקבוצה וזה מתבטא בהרבה דרכים, אבל עדיין מדובר באחד מהשוערים הטובים באנגליה. לא רואה סרט שהוא מאבד את האפודה של השוער הראשון בשנתיים הקרובות, אלא אם יקרה משהו באמת יוצא דופן.

3. Sturridge Member

אין ספק שצ'ך של אחרי הפציעה פחות טוב מצ'ך של לפניה,
    אבל מפה ועד להגיד שהוא בשורה השנייה של השוערים בפריימרליג (אין לי מושג בכלל על מה אתה מדבר, היחיד שמתחרה איתו זה הארט, במיוחד אחרי ש-VDS פרש) ושעוד עונה הוא שווה ספסל?

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבואש אומר שהוא יחליט על עתידו של דניאל סטארידג' אחרי מסע המשחקים באסיה

אלו אומנם דיבורים בלבד, אבל שימו לב למה שהוא אומר בכתבה הזו:
    מתי בפעם האחרונה היה לכם מנג'ר שאמר דברים כאלה?

אגב צ'אלובה הזה באמת נראה כמו חתיכת פוטנציאל לעתיד, היה אחד השחקנים המרשימים בנבחרת האנגלית עד גיל 17 במונדיאל עד גיל 17 שנערך הקיץ.

5. Sturridge Member

הייתה לצ'לובה טעות אחת במשחק, אבל אני מעדיף לחשוב שעם צ'ך זה לא היה קורה, אז אני לא מחשיב לו את זה.
    אני רק מקווה שבואש לא מתכוון לתפקד את מקאקרן באופן קבוע כקשר אחורי, זה ממש לא התפקיד שלו.
    והוא גם יהיה דיי גרוע שם בהתחשב במבנה גוף שלו.

עוד משהו מהמשחק- למפארד ודרוגבה לא הורגשו בכלל (בעיקר למפארד).
    אני מקווה שזה לא איזשהו רמז לעונה שהולכת לבוא, כמו שהמונדיאל היה רמז לעונה הקודמת.

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/11
  6. JohnTerry26 Member

* בואס אומר שצ'לסי לא תחתים שחקנים מפורטו בגלל שהם מאוד יקרים(באמת לכוכבים שם מודבקים סכומים לא הגיוניים).

* לפי ה'בילד' הגרמני אנחנו רוצים את ארטורו וידאל הקשר של לברקוזן. גם יובנטוס ובאיירן רוצים אותו.

* לפי ה'אס' אנחנו מוכנים לשלם לאודינזה 40 מיליון יורו על אלכסיס סאנצ'ז, כשההצעה של ברצלונה(הקבוצה שהוא רוצה לעבור אליה) היא של 28 מיליון+12 "משתנים".

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לברקוזן מסרבים למכור את וידאל לבאיירן מסיבות ברורות. ליובה הוא כבר מעל לחודש לא מתלהב לעבור, לכן הייתי אומר שמעבר לברידג' מקבל מימד לא רע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/7/11
  8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מאיפה המידע שהוא לא מתלהב? כבר כמה ימים טובים אני שומע מחמאות שלו ליובנטוס והוא ישמח לעבור לשם, הנציגים של יובנטוס כבר מנהלים משא ומתן עם לברקוזן.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הוא חזר ואמר שהוא רוצה לעבור רק לבאיירן. לאחרונה, אחרי שהוא הבין שלברקוזן לא תמכור אותו ליריבות שלה בליגה ואין אף אחת אחרת חוץ מיובה שמוכנה לשלם עליו 20 מיליון יורו, אז הוא התחיל להתרגל לרעיון שהוא עובר לטורינו ולמד לקבל את זה יפה (אמר כמה דברים ברוח טובה כלפי המועדון). עכשיו כשצ'לסי נכנסת לתמונה, אין ספק שזה עשוי לקסום לו. מדובר בקבוצה שכרגע הרבה יותר תחרותית בכל החזיתות, משחקת בליגת האלופות ואולי גם תשלם לו יותר. אין לדעת איך זה יגמר, אבל ברגע שצ'לסי נכנסו למשחק, אם אני אוהד יובה הייתי הופך מודאג מאוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/7/11
  10. Sturridge Member

צ'לסי מוכנה לשחרר את סטארידג' על מנת להביא את לוקאקו
    http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zo...e-room-for-25m-

ואני חשבתי שבואש יביא קצת שכל להנהלה.
    אם משחררים חלוץ למה לא את אנלקה? למה לא את קאלו?

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה נותן קצת יותר מדי קרדיט לאתר הזה.

12. Sturridge Member

לא נותן קרדיט לשום אתר,
    אבל הייתה לי תחושה (וגם כתבתי את זה בפורום אחר) שאם לוקאקו יבוא זה יהיה על חשבון סטארידג'.
    כאילו ההנהלה אומרת "יש לנו יותר מידי צעירים מבטיחים, צריך להיפטר מחלק".

ואז מה אם זה גול?
    זה לא כל כך מופרך שזה יקרה, אפשר לחשוב נתתי פה כתבה "סיטי הציעה למסי צ'ק פתוח".

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ברור שקבוצה נוספת נכנסת למירוץ זה עושה לא טוב כמו שהכניסה של הסיטי למירוץ אחרי אגוארו עשתה רע ליובנטוס אבל יובנטוס למרות שלא תשתתף באירופה בעונה הבאה היא קבוצה עם היסטוריה מכובדת הרבה יותר משל צ'לסי ויוקרתית לא פחות או יותר. מעמדה של קבוצה לא נמדד אם בשנה אחת היא נגרעת מהשתתפות באירופה לעונה אחת. הבעיה הגדולה היא שמארוטה איטי מידי בניהול משא ומתן וכאן יש לצ'לסי יתרון גדול לדעתי.

14. JohnTerry26 Member

Sturridge, כתבה שאומרת "צ'לסי מכונה לשחרר את סטרידג' תמורת לוקאקו", בטח מהאתר ההוא, היא קצת מופרכת. אני לא חושב שצריך לצאת בהצהרות בגלל כתבה כזאת(למשל "ואני חשבתי שבואש יביא קצת שכל להנהלה"). קצת harsh לדעתי.

15. JohnTerry26 Member

אני מאוד אתפלא אם אוהדי יובה חושבים כמוך. למעשה ממה שראיתי בדיון שלהם אין להם ביטחון כמו שלך יש בקבוצה שלהם. אני בטוח, ואני לא אומר את זה בשחצנות אלא רק כי זו האמת, ששחקן יעדיף לבוא לצ'לסי ששנים מתחרה על הכל על פני יובנטוס שכמה שנים נחשבת חלשה בהרבה מצ'לסי ולא קרובה לזכות בתארים הגדולים(ממש לא רק שנה). אפילו שעכשיו יובה מנסה לחזור לקדמת הבמה, שחקן יעדיף בדר"כ את צ'לסי.