צ'לסי 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏9/7/11.

1. KirkH Member

לא חושב שזה משהו שקשור למחשבות שלהם לגבי העתיד. הדלת יציאה מסטמפורד ברידג' היא לא בדיוק אחת שנעולה עם מנעול בריח מאז שהצאר הגיע. מי שלא רוצה לשחק בקבוצה / אין לו חשיבות מקצועית - מוצא את עצמו מהר מאוד בחוץ.

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיין, קשה לי להאמין שהם היו רוצים להישאר בקבוצה ועוד מאריכים את החוזה בכל כך הרבה שנים אלמלא הם היו חושבים שהם יקבלו צ'אנס הוגן לדקות משחק. הם היו יכולים לחפש לעצמם קבוצה אחרת כפי שעשו סינקלייר, מאנסיין ועוד.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/11
  3. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שיש פה מדיניות של המועדון כלפי צעירים. כל שחקן והחלטותיו. סינקלייר החליט שהוא לא רוצה לחכות לצ'אנס שכנראה לא יגיע ומאנסיין קיבל בשנים האחרונות כל מיני צ'אנסים אצל כל מיני מאמנים שכנראה החליטו שהוא לא מספיק טוב. גם מאטיץ' וסטוך עזבו למרות שקיבלו קצת צ'אנסים וסטוך הרשים מאוד בטוונטה. בסופו של דבר אף אחד מילדי האקדמיה לא היה מספיק טוב עד עכשיו כדי לשחק במועדון טופ-לבל. מקאקרן הוא הפרוספקט הראשון שנראה שתופס את ההזדמנות בשתי ידיים ויום אחד יהיה מספיק טוב להרכב הראשון. את ברטראנד אני בכלל לא מבין - קול באנקר בשמאל ואחריו נמצאים לא רק ז'ירקוב אלא גם ואן אנהולט.

4. JohnTerry26 Member

מי אמר שואן הנהולט נמצא לפני ברטראנד? אני לא ראיתי את שניהם מספיק כדי להחליט מי טוב יותר, אבל כמה פעמים קראתי מאנשים שכן מכירים טוב את שניהם שברטראנד הוא זה שיירש את אשלי ולא ואן הנהולט. לגבי ז'ירקוב, לדעתי הוא יעזוב הקיץ ואם לא אז מתישהו בקרוב, בסוף ימאס לו. הוא לא צריך לעניין את ברטראנד. אשלי בן 29, כרגע הוא עדיין משחק ברמה גבוהה מאוד, לדעתי המגן השמאלי הכי טוב בעולם, אבל זה ייגמר. ואז ברטראנד וואן הנהולט ילחמו על העמדה, ואם מה שאומרים נכון האנגלי הוא זה שיקבל אותה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/11
  5. Sturridge Member

ההבדל בין מקאקרן לשאר זה שמקאקרן כבר הצהיר שהוא רוצה לשחק בצ'לסי כל חייו.
    אני חושב שיצטרך לקרות משהו גדול מאוד בשביל לגרום לו לעזוב.
    מה שעצוב שאני חושב שהם עוד מסוגלים לעשות לו את זה.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הדיבורים האלו נחמדים והכל טוב ויפה, אבל ברור שהמשמעות שלהם כרגע היא זניחה מאוד. כמו שבערך אמרת, זה ממש לא תלוי בו. ברור שהוא ירצה להישאר, כי אם הוא ישחק ויקבל קרדיט לאן הוא כבר יכול להתקדם?

הבעיה היא האם הוא יקבל מספיק קרדיט, ויותר חשוב, האם שיקבל האם יצדיק אותו ויראה יכולת חיובית. אלו 2 דברים לא פשוטים בכלל, שהופכים את הדיבורים האלו לדבר שולי ולא חשוב. כי ברגע שהוא לא יקבל קרדיט, הוא יעזוב מרצונו, ברגע שהוא כן יקבל ולא ירשים, ולא יראה שיש לו משהו מיוחד, רצון העזיבה יבוא מכיוון הקבוצה.

זה שהוא אמר שהוא רוצה להישאר בצ'לסי עד הסוף, זה בחלט יפה, אבל צריכים לקרות דברים לא פשוטים בכלל שזה יקרה.

7. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם שיבוא זה שיתן לו את הקרדיט. אני אהיה מבסוט עד הגג.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אוטוטו ניסוי כלים נוסף, הפעם נגד פורטסמות'.

ההרכב: 22 Ross Turnbull
    19 Paulo Ferreira
    2 Branislav Ivanovic
    35 Tomas Kalas
    3 Ashley Cole
    47 Billy Clifford
    12 John Mikel Obi
    18 Yury Zhirkov
    23 Daniel Sturridge
    9 Fernando Torres
    15 Florent Malouda

9. StevieG Member

גנק הודיעה שהיא מכרה את שוערה בן ה19 טיאבוט ב9(!) מיליון יורו לצ'לסי. מקומו של צ'ך מתערער.

10. ArsenalFan Member

אם אתה מתכוון לטיבו קורטואה, אז ראיתי כמה תקצירים שלו והבחור הזה נראה פשוט מפלצת. כישרון עצום.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מקומו של צ'ך מתערער?
    זה לא שהוא הולך להיות השוער הבכיר עכשיו, וצ'ך יירד לספסל. ההיפך הוא הנכון.

12. StevieG Member

כשאתה קונה שוער ב9 מיליון יורו, אתה לא מצפה ממנו שיהיה שוער מחליף, נכון? כמה אפשר להשאיל אותו? שנתיים? שלוש בטופ? צ'ך בן 29 היום. הוא יוכל לשחק עד גיל 36-37. הוא לא יישאר בצ'לסי ביכולת הנוכחית.

13. Muurad Member

עדי צודק, מבטאים את השם שלו(טיבו קורטואה) למרות איך שזה נראה. הילד הזה משהו לא נורמלי, הזכרתי אותו בדיון של הליגות השונות אם אתם זוכריםף הוא פשוט הדהים אותי שהייתי חייב לבדוק איך קוראים לו ומה הסיפור שלו - הוא פשוט הביא את האליפות לגנק במו ידיו במחזורים האחרונים בגיל 18 ולא היה צריך הרבה כדי להבין שהוא אחד הכשרונות הטובים בעולם. יופי של רכישה של צ'לסי. עכשיו שישאילו אותו לכמה שנים וייתנו לו להמשיך את ההתפתחות שלו והם ירוויחו שוער יוצא מן הכלל כשיחזור מוכן בזמן שצ'ך יתחיל להראות נפילה ביכולת.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/11
  14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מן הסתם שלא, זה שבשלב מסויים הוא ייתפוס את המקום בין הקורות בברידג' אין בכלל ספק, אבל מכאן ועד מסקנה שמעמדו של צ'ך מתערער הדרך ארוכה. נכון, בעוד כמה שנים, כשהצ'כי יהיה בירידה, וטיאבוט יהיה מספיק מנוסה, סביר להניח שייתבצע החילוף הזה בין הקורות. אני לא מאמין שזה ייקרה בשנתיים-שלוש הקרובות.

15. StevieG Member

הצ'כי כבר בירידה חדה. אני לא מחזיק ממנו בכלל. הבלגי יכול ללכת להשאלה לעונה וכבר לחזור כשוער ראשון בעונה הבאה כבר.