צ'לסי 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏9/7/11.

1. skyday20 Member

כן ערכתי את ההודעה רגע לפני. :aaa12:
    Mmm
    Seamus Coleman מאברטון, מגן ימני טוב :L

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/11
  2. Sturridge Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

3. KirkH Member

גם אחרי הפציעות כל פעם שבוסינגוואה שיחק הוא היה טוב בהרבה מאיבאנוביץ'. מבחינתי השאלה היחידה כאן היא רפואית. יכול או לא יכול לשחק 35 משחקים בעונה.

אני מסכים עם רוב הפוסט של הפנסיונר. לא חושב שצריך להקל בבעיית הווינגרים על ידי ניסיון להוסיף לרוחב הנוכחי שלנו בעמדה שחקנים שברור לכל מי שראה כדורגל בשנתיים האחרונות שאין להם סיכוי לשחק שם. אנלקה לא ווינגר וסטארידג' לא ווינגר ואי אפשר אפילו לספור אותם כחצי שחקן על העמדה הזו.

מבחינתי השאלה היותר גדולה נכון להיום היא מי נשאר ולא מי מגיע. לפני שמחתימים שחקנים AVB יצטרך לתת החלטות מקצועיות ראשונות. הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה עוד אחד שידחוף את הראש לחול ולא יחליט שום דבר כמו הכלב ואלף אלפי הבדלות, אנצ'לוטי.

אם דידי וטורס באותו הרכב זה לא משהו ש-AVB מעוניין להריץ - דידי צריך לקבל משחק הוקרה ולעלות על המטוס לספרד. אם שנייהם נשארים אז שהעיתונאים יעשו טובה לכולנו ויפסיקו לקשקש לי על חלוצים.

בקישור ליסאנה אופציה מצויינת. אני אוהב את האנרגיות שלו. ליד ראמירז יש לנו כיסוי הגנתי יותר ממספיק. השאלה היא מתי סוף סוף נזכה לראות שחקן עם אוריינטציה התקפית ויכולת לשחק על הקו לובש את המדים שלנו. עבר הרבה מדי זמן.

אני עדיין לא רוצה את את פארקר חזרה. טוב ככל שיהיה, הוא טוב לרמה של ניוקאסל וספרס. לא לרמה של מי שרוצה להיות אלופת אנגליה, שלא לדבר על אירופה. הוא לא יכול לשחק כקשר אחורי פרופר - אם הוא בא כקשר 50/50 אני מעדיף בכל יום בשבוע לשלם את שכר הלימוד בטעויות של מק'אקרן.

4. N כמוני Member

לגבי דיארה, אני לא יודע, האיש מחליף קבוצות בקצב שהוא מחליף נעלים, איכשהו בכל קבוצה נראה שהוא לא מיצה את הפוטנציאל שלו, ואני פשוט לא רוצה להתאכזב מחדש. אני לא חושב שפארקר פחות טוב ממנו בהרבה, וסיכויי ההצלחה שלו טובים משל הצרפתי. אני לא מצליח לחשוב על אף שחקן שיתן את מה שאסיין מסוגל לתת וזאת מכה רצינית לצ'לסי.

5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה שטויות יש המון קשרים דיפנסיביים טובים לפחות כמו אסיין אם לא יותר.

6. Mellow29 Kopite

המון? לא נסחפת? אני חושב שיהיה לך קשה מאוד לציין אפילו חמישה שחקנים שתורמים כמו אסיין גם בצד ההגנתי וגם בצד ההתקפי.

7. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אסיין משחק כשתחתיו קשר אחורי, הוא בהחלט אחד הטובים בעולם (לפני שנתיים אולי הטוב ביותר), אבל כשהוא קשר אחורי מאחורי לאמפרד וראמירז לדוגמא, אני חושב שהוא שדרוג רציני לעומת מיקל, אבל לא בטוח שהוא טוב יותר מדיארה או מסצ'רנו, לדוגמא.

8. skyday20 Member

באמת קשה. אם זה שחקנים קשרים (מצוינים) שתורמים התקפית/ הגנתית ורק בליגה האנגלית 5. לא בדיוק רק קשרים דפנסיבים. כי באמת אין עוד בליגה האנגלית הרבה ברמה של אסיין. אז נלך עם.
    יא יא טורה.
    דירק קאוט
    אלכס סונג
    ג'י סונג פארק
    טום האדלסטון.

9. Ian Wright Member

הקרדיט לסוכן כמובן אבל פשוט הייתי חייב:
    http://www.my11.com/wp-content/uploads/2011/01/mourinho-funny-expression.Xxx

10. Mellow29 Kopite

זה לא משנה כרגע באיזו עמדה הוא משחק כי כשהוא על הדשא יש לו גם תרומה הגנתית וגם תרומה התקפית מהרמה הגבוהה ביותר בעולם. מסצ'ארנו אולי לא נופל ממנו דפנסיבית אבל מבחינה התקפית אסיין ברמה מעליו. זה לא חשוב באיזו עמדה הוא פותח את המשחק והאם הוא צריך להיות מתופקד אחרת, אבל יש לו תרומה עצומה בשני האספקטים ומהבחינה הזאת יהיה מאוד קשה למצוא לו תחליף ראוי.
    את דיארה אני לא רואה כל שבוע בליגה הספרדית, אבל ממה שאני זוכר מהתקופה שלו באנגליה, הוא לא הבריק במיוחד, והעובדה ששמו משורבב כמעט לכל עיסקה של ריאל מדריד בתור טרייד אפשרי בטח לא מוסיפה לשם שלו. אולי הוא שחקן לא רע, אבל רחוק מאוד מהרמה של אסיין מלפני שנה-שנתיים. מצד שני, אם זה הרף שמציבים, כל שחקן שצ'לסי תביא לא יעמוד בו.

skyday20 - בכלל לא הבנתי מה הרשימה הזאת קשורה. אולי למעט טורה שהוא באמת וורלד-קלאס, כל שאר השחקנים הם לא שחקנים מהסוג שאסיין היה, ומה שמאפיין אותם זה בעיקר מוסר עבודה גבוה ולא איזה יכולות מהוללות. אז אני לא מבין אם המטרה שלך הייתה לעשות רשימה של כאלה שרצים הרבה ועובדים קשה, אבל בכל מקרה אף אחד מהם הוא לא אופציה בשביל צ'לסי.

11. N כמוני Member

לא חושב שאף אחד מהם יכול לתת את התרומה הגנתית של אסיין. אני לא חושב שאפשר להשוות בכלל בין קאוט לאסיין, הם מתופקדים בתפקיד שונה לחלוטין.
    גם יאיא טורה וגם פארק לא יגיעו לצ'לסי בחיים, כך שאני לא חושב שזה ריאלי להגיד שהם יכולים להחליף אותו. אלכס סונג שחקן מצויין אבל ממה שיצא לי לראות אין לו את חכמת המשחק של אסיין (לפחות לדעתי) וגם מעט פחות פיזי ממנו. לגבי האדלסטון לא ראיתי אותו משחק יותר מדי בזמן האחרון כך שאינני יכול להביא דעה.
    בכל מקרה מהשחקנים שציינת אולי אחד יוכל להגיע לצ'לסי, וגם הוא לא שווה ברמתו לאסיין. אני דווקא חשבתי על שחקן כמו סיסוקו שלא בטוח שיישאר ביובה, ויכול לתת מענה הולם לפחות בצד ההגנתי בחצי השנה שאסיין יהיה בחוץ.

12. Yotam Member

מדברים פה על קשרים דפנסיביים ולא קיצוניים. גם צריך להתחשב בזה שכל שחקן שציינת צריך להוציא אותו בהרבה כסף. עדיף לחשוב על שחקן צעיר שיחליף אותו סטייל מטואידי מסט. אטיין. לא הכל בעייתי. בניון גם אמור להשתלב בהרכב הפותח. אני מאמין בוילאש-בואש, הבנתי מלכתחילה שחתימים אותו למאמן של טווח ארוך. גם לפתח צעירים כמו דויד לואיז, ראמירס, קאקוטה, סטארידג' (ועוד..) זה עניין ואפילו יתרון. אבל שאפו לוילאש-בואש, פעם הייתה תקופה שהוא שהה במחלקת הסקאוטינג של צ'לסי - לאן הוא התקדם!

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

סקוט פארקר בדרך לחזור? חזרנו לשנת 2004 ואף אחד לא אמר לי?

http://theshedender.com/wp-content/uploads/2011/03/Scott-Parker-Claudio-Ranieri-Chelsea-2004.Xxx

טוב נו, לפחות לא יהיה קשה למצוא תמונות שלו במדי צ'לסי :)

ואם נדבר ברצינות, חושב שבתור סותם חורים לחודשיים הראשונים של העונה עד שאסיין יחזור ולאחר מכן כשחקן רוטציה הוא ראוי. כן, יש טובים יותר, כמה מהם היו באים שבידיעה שאחרי חודשיים של ליגה הם צריכים להילחם על חולצת ההרכב עם אחד כמו אסיין, לא הרבה. כמה כסף גם צ'לסי רוצה לשים על מחליף לאסיין לחודשיים, כניראה גם לא הרבה.

14. Ian Wright Member

בתור אחד שכן רואה את הליגה הספרדית, או יותר נכון את ריאל מדריד וברצלונה מדי שבוע, אני יכול להגיד שאני לא רואה שום יתרון אצל לאסנה דיארה על פני סקוט פארקר חוץ מהגיל שלו. סה"כ מדובר בשחקנים דומים מאוד בסגנון המשחק שלהם - סוג של 50-50, כאלה שמביאים הרבה אנרגיות למרכז השדה, אבל לא מדובר בשחקנים ברמות הגבוהות ביותר - הם לא יותר מדי טובים התקפית ולא יותר מדי טובים הגנתית, אבל הם יודעים לעשות קצת מזה וקצת מזה. כמו כן, שניהם מכירים את המועדון, שניהם הוכיחו את עצמם בקבוצות קטנות בפרמיירליג אבל לא בקבוצות הגדולות באמת. לדיארה היו יותר הזדמנויות, לפארקר פחות.

אני לא חושב שכדי לצ'לסי להחתים את לאסנה דיארה. מעבר לכך שהוא לא שחקן כזה טוב הגנתית כמו שחושבים, הוא שחקן לא אחראי ונוטה לאבד את הכיוון מהר מאוד. הוא לא מתאים לרמות הגבוהות ביותר. בסה"כ הוא אוברייטד. לדעתי לפחות. אני יודע שיש אוהדי ריאל מדריד שחושבים אחרת, אבל עובדה שז'וז'ה מוריניו גם מעדיף את סמי חדיירה על פניו. הוא לא בהכרח שחקן יותר מוכשר ממנו אבל הרבה יותר טוב הגנתית וממושמע טקטית, כמו שמוריניו אוהב. אני חושב שדיארה יכול להיות לא רע כשחקן 50-50, בדיוק כמו סקוט פארקר, אבל לא כקשר אחורי פרופר של הקבוצה. אלא כזה שנמצא ליד קשר הגנתי מאחוריו. צ'לסי צריכים לשאוף גבוה יותר לגבי העמדה הזאת, בלי שום קשר לעתידו הבריאותי של מייקל אסיין, אבל אם הם בונים לטווח הקצר בלבד, אז מבחינה כלכלית אין ספק שעדיף להשאיל את סקוט פארקר עבור העונה הקרובה.

לגבי הדיון שהתפתח פה. יא יא טורה שיחק כקשר התקפי בשלהי העונה האחרונה במדי מנצ'סטר סיטי, אבל אין ספק שאם יש שחקן שעונה על האיכויות שמייקל אסיין מסוגל להביא למגרש, זה השחקן מנבחרת חוף השנהב. לשניהם יש מכלול יכולות מרשים ושניהם יכולים לתרום בכל מקום שתציב אותם במגרש. הרי היו משחקים שאסיין שיחק אפילו כמגן ימני ויא יא טורה שיחק כבלם(בברצלונה). עדיין הם ידעו לבצע את עבודתם בצורה הטובה ביותר.

הקשר האחורי הטוב ביותר בפרמיירליג היום הוא נייג'ל דה יונג(מנצ'סטר סיטי) אם כבר מכינים רשימה. גם הברזילאים, סאנדרו(טוטנהאם) ולוקאס(ליברפול) היו מהמצטיינים בעמדה הזאת במהלך העונה האחרונה. גם ג'רמיין ג'ונס שהגיע לבלקבורן בהשאלה משאלקה בינואר האחרון ראוי לציון. בכל מקרה, טום האדלסטון היה פצוע רוב העונה ולכן לא יכלתם לראות אותו. אלכס סונג כבר הוכיח מספיק פעמים שהוא לא שייך לרמות האלה(בתקווה שיוכיח אחרת), ואיך הזכרת פה ברשימה את דירק קאוט וג'י סונג פארק רק אתה יודע. רק היה חסר שתזכיר גם את דנילסון, דיאבי ורוזיצקי.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/11
  15. Sturridge Member

זה אמיתי כאילו שמשווים לי פה את קאוט לאסיין :eek:
    היחיד שאפשר להגיד שברמה של אסיין הוא טורה.