צ'לסי 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏9/7/11.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים איך במשך שנים מאמני צ'לסי מסרבים לרכוש קיצונים.

2. JohnTerry26 Member

זה דבר שיכול לשגע. מאלודה בשמאל זה עוד ניחא, גם עם הידינק וגם עם אנצ'לוטי בעונת הדאבל הוא היה נהדר, אבל לא ברור לי מה המאמנים שלנו מוצאים שנה אחרי שנה בקאלו ואנלקה. פשוט מזעזע שבואס עומד לעשות את הטעות הזאת גם כן.

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

חכה, עוד מוקדם להספיד את הבואש.
    המועד התחיל לא מזמן, אני רוצה להאמין שיהיה בסדר, כי בינתיים צ'לסי רק מדברים באוויר ולא עושים כלום.
    הסגל גם לא נהיה צעיר מיום ליום, ואני בטוח שזה נתון שידוע לבואש ולכל אדם שמבין בפיזיקה, ביולוגיה אנערף (וכמובן בכדורגל). http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. KirkH Member

אני לא מבין את הקטע. זה לא עניין של להספיד זה עניין של חוסר סבלנות בסיסי!

כל מה שאתם אומרים כאן, נופל וקם על שחקן אחד, לעמדה אחת. זהו. זה מה שישנה מקצה לקצה את הגורל של העונה שלנו לפי רמת הלחץ שלכם.

זה אמור להיות הפוך. אנחנו תיכף סוגרים את חודש יולי. יש עוד חודש וקצת של העברות עד סיום החלון. אפשר להחתים שמונה שחקנים עד סוף החלון אם רוצים וצריך. ואנחנו מדברים על שחקן בודד!

ואם מחר בבוקר מודיעים שהאלק (סתם דוגמא) או כל שחקן אחר שכביכול מתאים למשבצת שאתם מחפשים חתם בקבוצה - אז פתאום הכל בסדר ואפשר לצאת לקרב?

ראינו לא מעט החתמות מפתיעות בעידן הצאר, כאלה שחלפו מתחת לראדר של העיתונאים עד שכבר הכל היה סגור.

לוקחים משפטי ניפוח מחיר קלאסיים של מנג'רים והופכים אותם לאיזו שהיא הצהרה מקצועית...

5. Yotam Member

אתם לא מבינים את הפחד הקאטלוני,יש המון מתעניינות מהסגל היוצא של הנוער העונה כלפי חוץ, ברסה מסרבת בכל תוקף, כל השחקנים שברסה ב' מכרה הם היו מגיל 24+, ובנוסף לא כישרונות מי יודע מה. בוג'אן נמכר לרומא במחיר של 12 מיליון יורו, בארסה יכולה לקנות אותו חזרה ב-13, מה העסקה פה, רומא באמת שפוטה בעניין. וכל זה נגרם על ידי לקח ממכירתו של פברגאס. לרומאו יסתיים החוזה בעונה הבאה, אם והוא יבוא אז זה על עמדת אסיין הפצוע, אולי פה זה יוצא דופן שכן לשחקן אין מה לחפש בבוגרים, בכל מקרה אני מקווה שצ'לסי לא תצא פראיירית בעניין.
    לדעתי, כדאי לכם למכור את ז'ירקוב, אין לו מה לחפש בצ'לסי חוץ מרוטציה ומטה, במקומו להביא קשר צד מהיר או לפתח את קאקוטה הצעיר.

6. JohnTerry26 Member

אני לא התנסחתי נכון, אני לא לוקח את זה כהצהרה. במקום לכתוב "פשוט מזעזע שבואס עומד לעשות את הטעות הזאת" הייתי צריך לכתוב "אם בואס עומד לעשות...". אני מודה שאני אולי קצת הגזמתי, אבל גם אי אפשר להישאר אדיש לזה שהדברים הולכים בכיוון מסויים. וזה לא חוסר סבלנות, זה חשש שהדברים לא יקחו כיוון אחר. ויש פה כמה סימנים לזה, לא רק ציטוטים של המנג'ר שלנו. אתה לא רואה שיחרורים שציפינו לראות, חוץ מכמה שמועות על אנלקה בMLS וז'ירקוב במוסקבה לא שמענו שום דבר על אף אחד. הדבר השני זה האופציות שיש לך בשוק, הן נגמרות לך. למשל אגוארו וסאנצ'ז שסוגרים בקבוצות אחרות בלי שנתעניין בכלל(ואגב בואס אמר כבר שלא נרכוש שחקן מפורטו כי הם מאוד יקרים- האלק שווה 90 מיליון לדעת פורטו). ולא מדובר פה רק על קיצוני, אלא גם על קשר יצירתי שאנחנו כן צריכים. כשאתה מחבר את חוסר ההתעניינות ואת ה"הערכה" של בואס לסגל הקיים, והוא כל הזמן מדגיש את זה, לא כזה קשה לדאוג ממה שקורה בנתיים. כמובן שהכל עוד יכול להשתנות, אני רק אומר שלא כזה בטוח שמשהו ישתנה כמו שחשבנו בהתחלה. מצד שני, אם נמשיך לשחק ככה בפרי סיזן לבואס לא תהיה ברירה... אז אולי ההופעות האנמיות האלו הן לטובה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/11
  7. JohnTerry26 Member

דרוגבה מתראיין ומביע את הרצון שלו להישאר בצ'לסי וכנראה גם לחתום על חוזה חדש, וגם מגיב טוב לעובדה שבעונה הקרובה הוא יתחרה עם טורס על המקום בהרכב:

http://www.guardian.co.uk/football/2011/ju...tract-extension

8. avdz7 Member

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

רשמתי את זה אחרי ההודעה על ההיעדרות של אסיין, הפציעה כנראה חזקה ממנו, כי אותה פציעה, שחוזרת פעמיים-3 לשחקן, באותו מקום בדיוק, בטח מקום רגיש כמו הרצועות בברך, זה הכי קרוב למכת מוות שכדורגלן יכול לקבל.
    עם זאת, עדיין מוקדם לסכם את הקריירה שלו, למרות שהסוף הופך להגיוני מאוד, אבל אני מאוד מקווה שאסיין איכשהו ייצא מזה, גם על רגל אחת הוא עדיין יהיה נכס... צריך לראות מה יהיה לקראת ינואר, איך הוא ירגיש, ואם הוא יצליח לשחק נורמאלי בחצי השני של העונה, לאחר מכן נהיה חכמים יותר לגבי המשך הקריירה שלו.
    כך או כך, זה כאב לב אחד גדול.

10. StevieG Member

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה האמיתית היא אם יש buy-back clause...

12. Sturridge Member

אין על כך שום איזכור מצד צ'לסי (אולי הם מתביישים בזה, בצדק), אז בוא נקווה שלא.
    אם לא מביאים שום קשר אחורי אחר אני כבר הייתי מכניס אותו עכשיו להרכב.

וזה יפה שחושבים על העתיד ומביאים שוער בן 19, קשר בן 20 (בתקווה שיוכל להישאר מעבר ל- 2013).
    אבל מה עם ההווה?

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזי איזי, הבחור חסר נסיון לגמרי. נראה לך שאפשר לזרוק אותו ישר להרכב בקבוצת טופ 4 בליגה הכי קשה בעולם?

14. ArsenalFan Member

גם אם יש את ה-Buy back clause הידוע לשמצה, שהוא בדרך כלל אמצעי כוחני וחזירי שטיפוסי למועדונים הגדולים של ספרד שחומסים את הקטנות, אני דווקא יכול להבין את החשיבה הזו אחרי הפציעה של אסיין. אין הרבה מועדונים שמסוגלים לעמוד מול ברצלונה ולשים את הכסף הדרוש כדי למנוע את ה-Buy back השערורייתי, אבל צ'אבסקי בהחלט אחד מאותם מעטים. אם אוריול ירשים מאוד ויוכיח את שוויו, איזו בעיה תהיה לרומן לשלוף את פנקס הצ'קים העבה ולרשום את הסכום המצוין בהסכם שימנע את הפעלת הסעיף?

15. Sturridge Member

זה מה שארסנל עושה לא?http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
    לא יודע אומרים שהוא ממש כישרון, אני מעדיף לתת לו את הדקות מלמיקל.

רון גרוליי אומר שיהיו עוד 2 החתמות בעשרת הימים הקרובים:
    http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0...2399894,00.html

אם הבנתי נכון זה מלבד רומאו.