צ'לסי 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏9/7/11.

  1. JohnTerry26 Member

    הצטרף ב:
    ‏10/3/11
    הודעות:
    4,881
    לייקים שהתקבלו:
    763
    לוקאקו חלוץ מוכשר כנראה, ואחרי ששנתיים היינו המועמדים הבכירים לקלוט אותו זה יהיה קצת מעצבן אם הוא לא יהיה שלנו בסוף, אבל זה פשוט לא מה שחשוב כרגע. זה מתחיל להיות טיפה מפחיד. אגוארו בסיטי עוד שנייה, ואנחנו אפילו לא הבענו עניין; סאנצ'ז סוגר בברסה, והשם שלנו לא הוזכר בעניין שלו חודשים; ארטורו וידאל שלא רק לדעתי הוא בדיוק מה שהיינו צריכים אחרי הפציעה של אסיין, סגר ביובה, ואנחנו פשוט לא עושים כלום. זה מתחיל להראות כאילו הסבלנות הזאת של בואס יכולה לדפוק לנו את העונה בסופו של דבר. קצת כמו הנאיביות של אנצ'לוטי בקיץ שעבר. הוא רוצה לקחת את הזמן ולראות מה יש לו, זה הגיוני, אבל אתה מאבד בדרך המון המון זמן, שחקנים סוגרים בקבוצות אחרות בזמן שאתה עדיין לא יודע אם צריך אותם. והאבסורד הוא שכולם יודעים שצריך אותם. אין פה שאלה בכלל, אם לא נביא קיצוני ונסתמך על אנלקה וקאלו העונה שלנו לא תראה כמו שאנחנו רוצים. בואס עוד יראה שהוא טעה. למה לא ללכת חזק על אגוארו? על סאנצ'ז? איזו סיבה יש לנו לא לעשות את הצעד הזה? זו רכישה שיכולה לשנות את העונה. אני מאוד מאוד מקווה שיש לו משהו בשרבול, אולי שיש לנו סוג של הסכמים עם כמה שחקנים במקרה שבואס יראה לנכון שצריך אותם. השאלה היא איזה שחקנים נשארו בשוק בכלל? אין לי הרבה רעיונות. עד לפני שבוע-שבועיים סמכתי על מה שקורה, אבל העסקאות של כמה שחקנים בקבוצות אחרות, שחקנים שהיינו צריכים לעשות צעד לגביהם, בצירוף עם זה שאנחנו לא משחררים עדיין שחקנים כמו אנלקה, זה מתחיל ללכת לכיוון שאנחנו לא רוצים. יותר נכון להישאר באותו הכיוון בדיוק.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏21/7/11
  2. ArsenalFan Member

    הצטרף ב:
    ‏18/8/03
    הודעות:
    5,994
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הבנתי מטוויטר שבמשחק שלכם במלזיה, יוסי בניון חוטף שריקות בוז צורמות בכל פעם שהוא נוגע בכדור. מעניין למה.

    מראה רק כמה אוהדים אמיתיים מגיעים לכל המשחקים האלה.
     
  3. Ian Wright Member

    הצטרף ב:
    ‏1/9/10
    הודעות:
    3,476
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם לא שריקות הבוז האלה לא הייתי יודע שהוא נמצא במשחק.

    בכל מקרה, דקות אחרונות טובות מאוד של צ'לסי אבל אין באמת חדש. בואש צריך להתחיל לרענן את שורות הסגל.
     
  4. Blaugrana Blood Member

    הצטרף ב:
    ‏1/11/10
    הודעות:
    429
    לייקים שהתקבלו:
    13
    מדינה מוסלמית שלא מכוננת קשרים עם ישראל, טבעי "שאוהבים" אותו שם.
     
  5. JohnTerry26 Member

    הצטרף ב:
    ‏10/3/11
    הודעות:
    4,881
    לייקים שהתקבלו:
    763
    נורא לשמוע את הבוז הזה ליוסי. חיכיתי כבר שתגיע המחצית שיוחלף.
    הוא דוקא היה יותר בולט בהתחלה, ואז גם לא שרקו לו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏21/7/11
  6. golding מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏26/6/11
    הודעות:
    8,698
    לייקים שהתקבלו:
    3,675
    אם לא היה לו דרכון ספרדי הוא גם כנראה לא היה נוסע לשם.

    ביזיון, ואני מקווה שהמועדון יבקש מההתאחדות המלאזית לעשות משהו בנידון, שכן פיפא מגנה גזענות.

    צ'לסי משחקת לא טוב אבל זה משחק אימון, ואני רחוק מלהיות מודאג כרגע. אין ספק שאנחנו זקוקים לקשר יצירתי ואיזה שחקן התקפי (שחקן אגף כנראה), אני מקווה שבואס מתכנן לעשות משהו עם העמדות האלו.

    יכול להיות שחוסר בשערים יוביל לפחות אהדה מצד המקומיים, אבל במקרה שלנו טוב שכך - אני לא רוצה אוהדים ששורקים בוז לשחקן ישראלי.
     
  7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    הצטרף ב:
    ‏12/3/06
    הודעות:
    3,737
    לייקים שהתקבלו:
    65
    מין:
    זכר
    ההתאחדות המלזית, שאני בספק אם היא לא אנטי-ישראלית, תעשה משהו? למה?

    לא למדת כבר שלהיות גזען ליהודים, ישראליים - זאת לא נחשבת גזענות בעולם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
     
  8. JohnTerry26 Member

    הצטרף ב:
    ‏10/3/11
    הודעות:
    4,881
    לייקים שהתקבלו:
    763
    מה שמצחיק זה שבסוף עוד קיבלנו גביע על הניצחון הזה.
     
  9. Sturridge Member

    הצטרף ב:
    ‏11/7/11
    הודעות:
    8,870
    לייקים שהתקבלו:
    8,037
    מין:
    זכר
    עכשיו אנחנו כבר לא יכולים להאשים את בארסה שהם קיבלו גביע בזכות השופט.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
     
  10. Ian Wright Member

    הצטרף ב:
    ‏1/9/10
    הודעות:
    3,476
    לייקים שהתקבלו:
    0
  11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
  12. Sturridge Member

    הצטרף ב:
    ‏11/7/11
    הודעות:
    8,870
    לייקים שהתקבלו:
    8,037
    מין:
    זכר
    אני מקווה שהוא בא עם איזו יוליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

    בארסה רוצה למכור אותו עם סעיף שב-2013 היא תוכל לקנות אותו חזרה.
    אני באמת לא מבין למה שמישהו יסכים לזה (רומא כבר הסכימה לזה בקנייה של בוז'אן, ונראה שגם צ'לסי הולכת להסכים).
    אם הוא טוב- הוא יחזור לבארסה, אם הוא לא- הוא ישאר. מה הפואנטה?
     
  13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    קשה לי להאמין שגם אתם תסכימו לסעיף כזה. המעמד שלכם יותר מדי חזק בשנים האחרונות מכדי שתסכימו להיות שפוטים של הקבוצה הטהורה מקטלוניה.
     
  14. Sturridge Member

    הצטרף ב:
    ‏11/7/11
    הודעות:
    8,870
    לייקים שהתקבלו:
    8,037
    מין:
    זכר
    אם אופ"א כבר שפוטים שלהם, מי אנחנו.
     
  15. JohnTerry26 Member

    הצטרף ב:
    ‏10/3/11
    הודעות:
    4,881
    לייקים שהתקבלו:
    763
    אנחנו לא נחתום על הסכם כזה עם ברסה. אני חושב שהאפשרות הזאת שהוא יחזור לברסה אחרי שנתיים זו רק הערכה של המקור הספרדי שחשף את ההתעניינות שלנו בשחקן. אז לא בטוח שזה באמת תנאי של ברסה.


    לגבי הדברים של בואס על חלוצים, בואס אמר שאנחנו לא נביא עוד "Forward". אז השאלה המתבקשת לדעתי היא מה הוא מתכוון כשהוא אומר Forward? זה כולל גם קיצוניים?אני חושב שזה מה שהוא אומר, כי חוץ מזה הוא גם אמר "We have plenty of availability in terms of forwards who can play in different positions", ואז הזכיר את קאלו, דרוגבה, אנלקה, סטארידג', טורס. הוא בעצם מתכוון שיש לנו את קאלו, אנלקה וכו' שיכולים לשחק גם בתפקידים אחרים מחלוץ, כלומר קיצוניים.

    We're fucked.