אם ג'ואי משחק במרכז אסיין יכול לשחק בימין וכמובן שמקה / מיקל ישחקו. העניין הוא שבראשון אנחנו גם לא נוסעים לאולימפיקו. אסטון וילה משחקת עם קשר אחורי וחצי וגם אותו ג'ואי מפרק בתיקול ביניהם.
גאלאס 2 (דיארה) עזב לארסנל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx כנראה תמורת 5 מיליון והרווחו הקיץ בערך 17 מיליון פאונד אני מקווה שיכשל בצרפת הקטנה (או הגדולה) ואחריי העברה הזאת נשלם הסגל שלנו עם 25 שחקנים: הסגל שלנו: שוערים: צ'ך, קודו והילאריו ואסיין מגנים ימנים: בלטי ופריירה ואסיין בלמים: טרי, קארבליו, אלכס ובן חיים ואסיין מגנים שמאליים: אשלי קול וברידג' ואסיין קשרים אחוריים: מאקה ומיקל ואסיין קשרים: לאמפרד, באלאק וסידוול ואסיין קיצוניים: מלודה (שמאל), SWP (ימין), ג'ואי (שמאל ימין) וסינקלאר (שמאל, אבל יכול לשחק בימין כי רגלו ימנית) ואסיין חלוצים: דרוגבה, פיזארו, קאלו ושבה ואסיין הסגל הכי חזק מאז ומתמיד בצ'לסי, הבעיה היחידה בסגל היא שאין מחליף למקללה בזמן אליפות אפריקה, אבל זה לא נורא אם נצטרך יש שבוע בינואר שאפשר להביא קשר אחורי או שאולי יש קשר אחורי בקבוצת הנוער שחושבים על להשתמש בו (גרנט). לגביי ג'ואי בקישור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wub.Xxx מין 4-2-3-1 יהיה מצויין לדעתי עם אסיין ומקללה כקשרים מאחורי קול. אם לא הוא אני רוצה לראות את סידוול מקבל את ההזדמנות כי עכשיו זאת ההזדמנות שלו להראות מה הוא שווה.
אני מניח שהתכוונת לאסיין באליפות אפריקה? מקללה צרפתי כמו שאתה בוודאי יודע. מתי ג'ו קול שיחק באמצע? נראית לי החלטה קצת מוזרה כי קול פחות השחקן שימסור כדורים קדימה ויותר אחד שייקח את הכדורים קדימה.
אין ספק שזה הסגל הטוב ביותר שלנו מאז... העונה שעברה. ככה שאסור להסתכל על השמות ועל הניירות ולהירגע. חייבים לשחק כדורגל שיצדיק את המוניטין. חבל על דיארה. חבל עוד יותר שההנהלה נותנת לזה יד. חוסר נכונות לעזור ליריבות מעבר לכביש צריך להיות משהו שיורד מרמת ההנהלה ולא נשאר ביציעים. זה לא שדיארה יהפוך את פראנסנל פתאום למשהו שהיא לא הייתה בלעדיו, אבל זה סתם מעצבן לראות שחקנים איכותיים עוברים את הכביש. אני מניח שהעובדה שהילד הצרפתי עדיין לא ממש מדבר אנגלית תעזור לו להתאקלם בדוחה ביתר קלות. בקשר ל"חור" שהוא כביכול משאיר לקראת אליפות אפריקה, אני ממש ממש לא מודאג. יש לנו כל כך הרבה אופציות שלדבר על מחסור בשחקנים זה פשוט לא לעניין. בסך הכל אנחנו עדיין מדברים על הנוכחות של מקה וכל מה שחסר כביכול, זה מחליף לעמדה הזו, ככה שבאמת לא צריך לעשות עניין. יהיה טוב! WE'LL KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH :aaa021:
התכוונתי מחליף אם מקללה יפצע/או שהוא יהיה עייף באותה תקופה כשהוא כבר בן 35. היינו חייבים למכור את דיארה, אין לו מקום בסגל כשיש שישה קשרים לפניו ברוטציה, הוא רצה לעזוב (כנראה), בשנה הבאה החוזה שלו נגמר והוא היה עוזב בחינם כנראה לארסנל, אז מצאנו הזדמנות למכור שחקן שיעזוב בחינם בעוד שנה ולהחזיר את ה5 מיליון ששילמנו על אשלי קול. לדעתי זאת החלטה טובה של ההנהלה. עשינו גם רווח נאה של 4 מיליון פאונד.
1. גאלאס 2? עוד אחד מיצירות האומנות שלך. בהחלט, גאלאס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx 2. אפשר מקור שהוא לא טרייבל פוטבול לזה שסכום ההעברה הוא 5 מיליון פאונד? 3. מה עם רצונו של השחקן? נראה לכם שהוא היה מסכים לחזור לליגה הצרפתית? נו באמת.
הלו, כאן לא הגנון של שמעון. היה מסכים? מי שואל אותו? רוצה לשחק בפראנסנל או בטוטנהאם? בכיף! שב שנה ביציע ותעשה מה שבראש שלך כשאתה שחקן חופשי. בקיץ הוא לא ממש התנגד ללכת לקבוצות הגדולות של צרפת, אמר שזו אופציה. ומה הבעייה עם גאלאס 2 בדיוק? עוד שמוק צרפתי שנורא נהנה לשמוע את הקהל בגשר קורא את השם שלו ואיך שונגר וסארקוזי הרימו טלפון השאיר אבק בדרך לבאסטיליה. גאלאס 2 ובכבוד.
וצריך להוסיף שצ'לסי שילמה עליו מיליון פאונד, נתנה לו הזדמנות ליהות חבר באחת מהקבוצות הגדולות בעולם והפכו אותו למה שהוא היום. במקום לחתום על חוזה חדש (שבטח עם אותם סכומים כמו בארסנל) ולגלות נאמנות לקבוצה הוא הולך ומצטרף לאביו הרוחני ביריבה גדולה של הקבוצה שעשתה לו את הקריירה.
Turned him into what? 3rd right back choice behind juliano and ferrera,and 4th or 5th in defensive midfield,why should he sign a contract when he does not have a fair chance to compete. and you can't blame him when he sees all his pals from france getting a crack at it when they are only 18-19. Fairplay,i understand your pissed,but you can't eat the Uga and leave it complete.http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
קודם כול כמו גאלאס הוא לא מרוצה מלשחק כמגן ימני, וכמו גאלאס יהיה מרוצה לשחק כמגן ימני בצרפת הקטנה אם הוא היה חותם לפני, צ'לסי לא הייתה נאלצת לקנות את סידוול והוא היה משחק יותר, עכשיו גם בארסנל יש לו תחרות לא קטנה עם סנייה, אבואה והויט בימין וסונג, פלאמיני, סילבה, פאברגאס ודנילסון בקישור.