לא יודע, זה נשמע לי נורא פיוטי ויפה כל הדיבורים האלה שלך - אין לזה קשר למציאות. אף אחד לא יבוא לבוס שלו ויגיד לו "תן לי כמה שאתה רוצה, לא מעניין אותי..." אלה עסקים ומנהלים אותם על פי חוקים מסויימים. אם ג'ון טרי השחקן הכי טוב בעולם למה שהוא לא ירוויח הכי הרבה כסף? בעיקר היות ומדובר כאן על כסף שלא קשור לאוהדים ובטח שלא ממומן על ידם (אם ג'ון טרי בא ואומר "אני חותם על חוזה של 20 אלף פאונד לשבוע" - הדבר האחרון שצ'לסי עושה זה להוריד את מחירי המינויים...)
בשורה התחתונה המשכורות האלו הן שגורמות למחירי המנויים. לא אמרתי שהוא צריך לקבל 20 אלף, אבל הייתי מצפה שטרי יקבל כמו המרוויחים המובילים, ולא ידרוש לעבור אותם for the sake of לעבור אותם כי הרי הסכומים כאלה מטורפים ש-20 אלף לפה או לשם לא משנים לאף אחד. ג'ון טרי רוצה להשוויץ בצ'ק השמן בליגה ותו לא, אותי זה מאכזב.
זה לא קשור אבל, לטרי יש סוכן שמן הסתם מנסה להשיג לו את העסקה הטובה ביותר. אם יש לך טענות כלפי המשכורת הגבוהה אתה יכול להפנות את כעסך להנהלה שחתמה איתו על החוזה הזה, טרי בסה"כ כדורגלן מקצוען שרוצה להרוויח כסף, כמו כל בנאדם נורמלי אחר. זה לא שהוא ניסה לסחוט את המועדון ואיים בעזיבה אם לא יחתמו איתו על החוזה.
זה שהסאן כתב שג'ון טרי לא הסכים לחתום על החוזה עד שיובטח לו שהוא יהיה הגבוה בליגה ממש הופך את זה לעובדה. אני חושב שזה יותר מלגיטימי לקפטן של קבוצה, קפטן של נבחרת והשחקן הטוב והאפקטיבי בעולם (לדעתי) לבקש להיות זה שמרוויח הכי הרבה מבין שחקני הקבוצה שלו. אני חושב שהוא הרוויח בכבוד את הזכות הזו. זה שבמקרה הקבוצה של ג'ון כבר משלמת לשני שחקנים סכומים שממקמים אותם במקומות 1-2 בליגה בטבלת השכר היא לא אשמתו. אתה בעצמך אומר ש-20 אלף פאונד לכאן או לכאן לא משנים ואז מתפלץ על הסכום המדוייק. ג'ון טרי היה חמדן באותה מידה בין אם הוא היה דורש 230 אלף פאונד ובין אם הוא היה דורש 100 אלף פאונד. מה לעשות שאנחנו חיים במציאות ונכון להיום המציאות היא שאלה הסכומים שהולכים לרוץ בפרמיירליג.
אל תיעלב ילד, כולה אמרתי שהיו גולים יפים של ריינג'רס. כתבתי בתחזית שלי שצ'לסי תיקח השנה האליפות, סיל וו פלה
אני לא נעלב. אל תדאג. נכנסת כולך חיוכים לאשכול של צ'לסי כדי לדווח לנו על השערים היפים של ריינג'רס... לאיזו תגובה בדיוק ציפית?
התלבושות של הקבוצה הן פחות או יותר הדבר הכי מרגש במשחקי ההכנה של צ'לסי. אני לא אדבר על משחקי ההכנה כי אני לא חושב שאפשר ללמוד מהם משהו. סה לה וי.
ערן, איך אלבס קשור לגמד? אם הברזילאי מגיע, הוא משחק מן הסתם בצד ימין של ההגנה, החולייה הכי פחות חזקה בצ'לסי.
קשור גם קשור. האלבס הזה חללית. בגלל שהוא כל כך מהיר וטכני ובעל קרוסים נהדרים אז הוא משחק לפעמים גם קיצוני ובברזיל הוא עשה את זה מעולה נגד הארג'יס.