צ'לסי 2008\2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. *הפועל-רעננה* Member

מישהו יכול לרשום לי את ההרכב של צ'לסי שמסתמן לעונה הקרובה והמחליפים שיחליפו בדרך כלל?
    תודהhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

2. Dimitar Berbatov Member

צ'ך

פאולו פריירה - טרי - קארבליו - אשלי קול

אסיין - לאמפרד - מקאללה

ג'ו קול/מאלודה - דרוגבה - שבצ'נקו/מאלודה

זה כמובן שכולם כשירים.

3. Bridge Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx
    זה קצת עצוב ששוער כמוהו שיכול ליהות שוער ראשון בכמעט כול קבוצה בעולם, מסכים ליהות שוער שני. אבל אם הוא שמח, אני שמח. הוא אחד מהאנשים הגדולים ביותר בכדורגל וחבל שלא מזכירים אותו עם שחקני נשמה אחרים כמו פויל, מאלדיני ואחרים כי הוא באמת כזה. אחד מהשחקנים האהובים עליי במועדון ובכלל.

והרכב הוא ממש לא נכון. שכחת את רובן וSWP, את פיזארו, את מיקל. שבטוח שיתחשבו בהם בהרכב, במיוחד איך שSWP נראה כרגע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/7/07
  4. Sergio Ramos Member

האמת שגם אני חושב על זה הרבה, על קודיצ'יני איך ששוער כה טוב, שאני בטוח שיכול לעמוד בשער של הקבוצות הגדולות בעולם כשוער ראשון, מסכים להיות שוער שני. קצת חבל לי עליו איך שהוא מתבזבז על הספסל כשוער שני. הוא חייב לעזוב אין לו מה לעשות, צ'ך עולה עליו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/7/07
  5. Bridge Member

הוא מעדיף להשאר בצ'לסי, אם אני זוכר טוב הוא דחה הרבה הצעות בעבר גם ממנצ'סטר יונייטד, לאציו וקבוצות איטלקיות אחרות. אפשר לראות שהוא שמח בקבוצה, כמו בזמן הנפת הגביע. ובמשחקים הוא מביא יותר מ100%.

6. Sergio Ramos Member

חבל מאוד, אחרי שאני שומע על זה, שהיו לו הצעות מי קבוצה כמו מנצ'סטר למשל, עוד יותר כאב לי עליו.

7. ManUtd Fan Member

רובן הולך להיות שחקן הרכב קבוע וג'ו קול/מאלודה הגיבוי שלו? שוני רייט הולך להיות שחקן קבוע בהרכב כאשר שבצ'נקו/מאלודה הגיבוי שלו? פיזארו הולך להיות בהרכב ודרוגבה על הספסל? היחיד שאני חושב שיש לו מקום בהרכב זה מיקל, שאני דיי בטוח ישותף בהרבה הרבה יותר משחקים מהעונה שעברה במקומו של מקאללה שלא נהיה צעיר מיום ליום.

כן, אני יודע שיהיו רוטציות וכל זה, אבל ההרכב שהמשתמש Ryan Giggs 11 הזכיר זה ההרכב שאני מאמין שנראה ברוב העונה, ושוב אולי חוץ משיוני אחד כאשר מיקל יתפוס את מקומו של מקאללה בהרכב.

8. Bridge Member

השם לא משנה, היכולת משנה.

ועם איך שנראה SWP אני לא אתפלא אם הוא ישחק במקום ג'ו קול בצד ימין או שבה או כול שחקן אחר בהתקפה (מלבד דרוגבה).

ומה הבעיה שרובן יהיה בהרכב? אם הוא ישחק טוב הוא יהיה בהרכב.

אם פיזארו יהיה טוב אז צ'לסי תשחק 4-4-2 (או סוג של 4-4-1-1).

9. Sergio Ramos Member

על הנייר, ההרכב Ryan Giggs 11 העלה הוא הטוב ביותר, אבל אני מאמין גם שיהיו המון רוטציות אם סגל כה גדול וטוב. מיקל ומקאללה אני מאמין תהיה רוטציה שווה של שתי שחקנים שישחקו באופן שווה. על הצד השמאלי תהיה מלחמה, יש את מאלודה שבעדיפות ראשונה, יש גם את קול המצוין ואת רובן. מה שכן מאלודה ישחק לפעמיים בימין למקרים ששבצ'נקו יעדר מכל מיני סיבות. ובחוד כמובן יש את דרוגבה שפיזארו כגיבוי ראשון מהספסל.

10. ManUtd Fan Member

בינתיים, כפי שזה נראה כרגע ההרכב המסתמן הוא ההרכב שהמשתמש Ryan Giggs 11 הזכיר. אני יודע ששוני רייט משחק טוב, אני מאמין ששוני רייט יעלה קודם מהספסל במשחקי הליגה, ואם ירשים יותר משבצ'נקו בצד ימין אז הוא יקבל את ההרכב.

הבעיה היא שהוא כל הזמן פצוע... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. Bridge Member

זאת קצת בעיה, אבל אני בטוח שלפעמים הוא יהיה כשיר.

איך הגעתם לזה ששבה יפתח ועוד בצד ימין? SWP משחק הרבה יותר טוב ממנו (הוא אחד מהטובים עכשיו, אם לא הטוב ביותר), ומוריניו הוא לא המאמן ששמות משפיעים עליו. אם כבר שבה יקבל את ההזדמניות מהספסל. לדעתי זה ג'ו קול או SWP בצד ימין. מלודה או רובן בצד שמאל.

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הממ הממ...
    קפטן נבחרת גרמניה...וואלה שכחתי איך קוראים לו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. Bridge Member

יהיה לו ממש קשה להכנס להרכב, לא היה לו הזדמנות להוכיח את עצמו במשחקי הידידות. כרגע מיקל יותר טוב ממנו, ואת לאמפרד ואסיין הוא לא יחליף.

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

תשמע, עם עובדות אי אפשר להתווכח, באלאק פצוע, לא עבר את מחנה האימונים עם הקבוצה ומן הסתם כרגע לא נמצא בתוכניות. אבל תהיה בטוח שמקללה קשישא לא ירזיק כל העונה, שמוריניו לא יפתח כל משחק עם אסיין. תאמין לי שבאלאק יקבל את ההזדמנות, אם הוא יקח אותה או לא זה כבר שאלה אחרת. לדעתי שנה קובעת לבאלאק, עם העונה הוא לא מצליח להוכיח את עצמו אפשר לכנותו כאחד הפלופים הכי יקרים של צ'לסי, אם הוא מצליח אתה תראה אותו באנקר בהרכב. ברגע שהאופציה הראשונה תיכנס לתוקף סביר מאד להניח שלא נראה את באלאק בצ'לסי.
    לדעתי זה יהיה חבל מאד, כל מה שהוא צריך שלמפארד פשוט לא יכנס לו ברגליים...
    מאחר וזה לא יקרה אני דיי פסימי.

15. Rudess Member

מן ההתחלה צ'לסי לא היו צריכים אותו בעונה שעברה, הוא ולמפארד משחקים בדיוק על אותה העמדה ומפריעים יותר אחד לשני מאשר מסוגלים לעשות דברים יצירתיים כשהם ביחד על המגרש.