בזמן האחרון בSKYSPORTS מביאים הרבה כתובות שגיות ושטיות מהסאן וכול החרא שדומה לו, לדעתי האתר הכי אמין הוא הBBC או כאשר כתוב בSKYSPORTS, skysports news understand. בעונה שעברה צ'לסי שיחקה ב4-4-2 יהלום רק בגלל פציעות של שחקני האגף (אני לא זוכר שקול ורובן היו כשירים באותו הזמן פעם אחד חוץ מתחילת העונה), העונה אנחנו זורקים את המערך לתוך פח הזבל וחוזרים ל4-3-3, ולפעמים נשחק 4-4-2 עם וינגרים.
ערן, NOTW הוא למיטב הבנתי מוסף של הסאן, כמו ידיעות אחרונות ו24 שעות. עריכה: בדקתי והNOTW הוא מוסף יום ראשון של הסאן, כמו 7 ימים. הוא לא ממש עיתון בפני עצמו.
אני לא אומר את זה כעובדה, אבל לדעתי מאלודה הגיע כי מוריניו ידע שככל הנראה רובן לא ימשיך בקבוצה. אגב, אני לא חושב שיש קשר בין שוני רייט לבין רובן, הראשון משחק בימין, השני משחק בשמאל. בשמאל יש את ג'ו קול ועכשיו גם את מאלודה. בעקבות כך אין לי ספק בכלל שההולנדי יעזוב את הכחולים. 16 מיליון ליש"ט אגב, זה מחיר נהדר בשביל צ'לסי.
למה אין לך ספקות שרובן יעזוב? מוריניו אמר כמה פעמים שהוא רוצה את שניהם. הוא אמר גם שרובן אמר לו להשאר. וקבוצה שמשחקת על האגפים צריכה יותר מ2 וחצי שחקנים באגפים. מלודה בשמאל , ג'ו קול בימין וקאלו חצי חלוץ/חצי וינגר. SWP ישחק מעתה יותר בקישור. ואולי יש את סינקלאר בשמאל. אבל זה לא מספיק לקבוצה שמשחקת על האגפים. צ'לסי הציעה הצעה רשמית לריאל בנושא קאנברו, לפי הסוכן שלו: http://au.setanta.com/portal/article/footb...059ba71&ref=rss
כי קשה לי להאמין ששלושה שחקנים שמשחקים על אותה עמדה וכולם וורלד-קלאס יהיו בקבוצה אחת. כן, אפשר לעשות רוטציה וכל זה אבל קשה להשאיר את כולם שמחים עם רוטציה רחבה שכזאת בעמדה אחת. מה גם, שאני בטוח שאם תגיע הצעה מפתה עבורו, אני בטוח שמוריניו יסכים לזה.
זה 3 על שתי עמדות. וצ'ך וקודצ'יני לא ברמה גבוהה? אסיין, באלאק, מקללה, לאמפרדלא מתחרים על 2/3 עמדות? זה רק יעזור אחד לכולם, שיהיה תחרות על העמדה. תראה מה התחרות עשתה לדרוגבה העונה.
זה שטויות. התחרות לא הפכה את דידי לשום דבר שהוא לא היה עונה קודם, מה גם שהוא לא ממש ספר מישהו העונה - היה מספר אחד מהאימון הראשון, דרך משחקי ההכנה ופתיחת הליגה, כבר אחרי שבועיים מוריניו אמר שדידי הוא באנקר בהרכב ושהוא לא ייגע בו... דידי פרח כי השיטה שונתה ודידי יחזור לכבוש "רק" 15 שערים אם השיטה תשונה שוב באותה צורה. יש תחרות בריאה ויש תחרות שהורגת שחקנים. בין אם צ'לסי משחקת עם שני חלוצים או עם מערך שכולל את דידי ועוד אחד מבין שבה ופיזארו כמו שמוריניו אמר - זה עדיין משאיר מקום רק לשני ווינגרים כי למפארד והקשר האחורי בכלל לא קשורים לעניין והם ישחקו בכל מקרה. מאלודה, ג'ואי, רובן ואסיין (שמוריניו אמר שהוא שהשיאפה תהיה להציב אותו בימין) - זו תחרות שאי אפשר להוציא ממנה דברים טובים. יש במקרה הכי טוב 60 משחקים בעונה. לחלק את זה לרוטציה של 4 שחקנים בצורה שווה יוצא פחות מדי. פחות ממה ששחקנים ברמה הזו מרשים לעצמם לשחק. פחות ממה שמאמן שואף לתת לשחקנים שלו כדי לקבל מהם תרומה ראוייה. SWP לא יהיה בגשר בעונה הקרובה כמעט בודאות. אני מאוד מאוד מקווה לראות את רובן מצטרף אליו לחגיגות הפרידה.
בנתיים 0-0 מול בלווינגס. משחק טוב מאוד שלנו, אני לא זוכר שום דבר חוץ משתי הזדמניות של הקוראנים. היו לנו שלושה או ארבעה הזדמניות טובות, ואסיין היה קרוב לשער. שבה מצויין, והיה קרוב לשער וג'ו קול גם לא רע. יש שיפור גדול מהמשחק הקודם. אני מקווה שנראה את סינקלאר במחצית השנייה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx סינקלאר עולה רמה. נקווה שהוא מוכן לזה. מחצית שנייה: Hilario Diarra - Carvalho - Ben Haim - Ferreira Maka SWP - Mikel Malouda - - - - - -- -Robben Drogba
יופי של משחק, ניצחון מצויין שהיה צריך להגמר יותר מ1-0 אחריי כמה החמצות במחצית הראשונה והשנייה. SWP היה אחד מהטובים, והוא כנראה אם ישאר ישחק בתור קשר ששם הוא משחק טוב ביותר. מסירה מצויינת שלו לדרוגבה שהכניס את הכדור בקלות. מלודה שיחק טוב מאוד, אבל בן חיים חייב לשפר את המהירות שלו. וסינקלאר מהיר, אבל ממש מהיר. יופי של ניצחון, עכשיו צריך להביס את LA גאלקסי. במקרה הכי הטוב זה 65 משחקים, אני נקווה שנגיע למקרה הטוב. אל תשכח שרובן יפצע כמו תמיד. מלודה ורובן יכולים גם לשחק כחלוצים שניים. אז כולם ישחקו בסופו של דבר מספיק משחקים שכולם יהיו מרוצים. קבוצה שמשחקת על האגפים לא יכולה שיהיו לה רק את מלודה וג'ואי באגפים. היא צריכה עוד שחקן שיתנו תחרות ויעזרו לשפר. תראה מה זה עשה העונה לברידג', וגם זה שיפר את דרוגבה למרות שהוא היה טוב, הוא הפך לרמה אחת יותר טובה. צריכים על כול עמדה תחרות, אני לא חושב שהתחרות על האגפים תהרוג מישהו, היא רק תעזור לרובן להשתפר. אתמול/היום מוריניו אמר שאסיין ישחק כשחקן הבולט בקישור, אם הוא ישחק בצד ימין אני חושב שזה יהיה כמעט אותו דבר כמו מערך היהלום אבל עם הבדל אחד, שיהיה קיצוני בצד שמאל, ומוריניו לא רוצה לשחק יותר עם מערך היהלום. אסיין ישחק כקשר אחורי (כמו שיחק היום) או כקשר ליד לאמפרד. וגם אחריי המשחק היום אי אפשר לדעת מה יהיה עם SWP. ולא בטוח שהוא ירצה לעזוב.
משחק מצוין של שון רייט פיליפס. הכניס כדורים מצוינים לדרוגבה פעם אחר פעם והיה אחד מהמצטיינים על המגרש. אם אסיין ישחק במרכז הקישור לצד לאמפרד זה אומר שמאקללה וג'ון אובי מיקל, שניהם מחוץ להרכב בוודאות. ולמה שאם אסיין ישחק בימין זה יהיה כמעט אותו דבר כמו מער היהלום? מקאללה ולאמפרד במרכז, אסיין בימין וג'ו קול בשמאל. לדעתי זה גם המערך וההרכב הטוב ביותר של צ'לסי. אם אסיין ישחק במרכז צ'לסי תשאיר את מקאללה על הספסל, אבל אם אסיין ישחק בצד ימין (אגב העמדה המקורית שלו אצל ליון) הוא גם יראה את היכולות ההתקפיות (שיש לו) וגם מקאללה ישחק לצד לאמפרד במרכז הקישור.