סבבה מי שנענה מלמפארד שיענה כולם מסונוורים סבבה לי זה לא אכפת אבל עובדה שצלסי משחקת על כדורים ארוכים זה ידוע צלסי אפילו מול צרלטון צלסי בקושי מניעה (בחלק של היריבה) כדור שים את לאמפרד באינטר בארסה או מילאן הוא יובה לפניי שנתיים הוא לא יכל להחליף אף אחת מן הקבוצות האלה איפה לאמפרד היה מול ליברפול ולנסיה ופורטו ומה טוב שמוריניו שם שחקנים טובים בהרכב באופן קבוע אם ללמפארד תיהיה פתיחת עונה לא טובה הוא לא יוריד אותו לספסל כנל טרי דרוגבה או אסיין מוריניו כמו מכונה מחליף את שבצנקו בדקה 75 ורובן יוצא אבל תמיד דיארה היה מפנה את המקום ביגלל שמוריניו מפחד לשים את השחקנים הקבועים שלו בספסלאה תמיד קאלו נכנס דקה 88 כי לא נעים להחליף את דרוגבה ויותר קל להחליף את דיארה מאמן אחר היה מוציא את לאמפרד במשחקים הפחות טובים שלו
ע"י מי זה ידוע? ואיך זה עובדה אם לא הוכחת את זה? כמה משחקים ראית העונה של צ'לסי? חוץ מהמשחקים מול ליברפול, ואולי כמה משחקים כמו רוב הקבוצות לא ראיתי את צ'לסי משחקת על כדורים ארוכים. ואם היא גם משחקת, מה אכפת לך? כי הוא שחקן אחד! איך הוא יכול להחליף קבוצה שלמה עם 11 שחקנים? הוא היה במגרש אולי כי לאמפרד תמיד טוב? אולי כי הוא מכיר את היכולת שלהם ויודע שהם יצליחו? ד"א תכיר: . - זאת נקודה משתמשים בה לפעמים
תגיד אתה רציני או שאתה סתם מנסה להציק עם בולשיט? אם למפארד יצליח או לא בקבוצה אחרת אני לא יודע, מה שבטוח, לתקוע את המשחק של צ'לסי הוא לא תוקע. בין אם אתה אוהב את השיטה או לא ובין אם אתה נהנה מהמשחקים של צ'לסי או לא - השיטה עובדת ויעידו על כך התוצאות ולמפארד משחק נפלא בשיטה הזו ויעידו על כך 21 שערים ו-21 בישולים. אני חוזר בשבילך כדי שתפנים, 21+21... אם הסטטיסטיקה הזו תוקעת את המשחק אז אפשר לסגור את הביזנס. למה לעזאזל קאלו צריך להיכנס במקום דרוגבה לפני הדקה ה-88? לא נעים למוריניו להחליף את דידי? ברור!! העובדה שהוא משחק מצויין לא קשורה... "תמיד דיארה יוצא" יופי של נקודה. כן. תמיד כשצ'לסי בפיגור מוריניו בוחר להוציא מגן ולהכניס קשר. מתי בדיוק קרה שדיארה נתן משחק טוב והוחלף?
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/arti...779&ito=newsnow סוכנו של לאמפרד מכחיש שדחה הצעה של צ'לסי, אבל אומר שבנתיים לא התרחשו שיחות בין הצדדים.
אני מתעניין בצלסי בגלל שבצנקו ואתה רוצה להגיד שהמשחק של צלסי לא תקוע אני הזמנתי במיוחד את המשחקים של צלסי וכל פעם שהזמנתי לא נענתי אבל כל פעם היתה בי תקוה שהמשחק הבא יהיה יותר מעניין לגבי דורגבה בוא נגיד שהיו לו משחקים שבהם הוא לא היה טוב (יותר ממשחק אחד) ועדיין מוריניו לא החליף אותוכי הוא "שחקן בטוח בהרכב" ולמה באמצע העונה שבצנקו או שלא שיחק או שיצא דקה 60 או 65 על השניה מה כאילו שקאלו ורובן או רייט פילפס יותר טובים מוריניו התעלק על שבצנקו למרות כשזה חתם הוא מיהר להתחבק איתו ולהיצטלם איתו כשהציגו אותו בקבוצה אז אי אפשר להגיד שמוריניו לא רצה אותו אבל מוריניו הוא כמו ספר וכתוב בספר שלא מחליפים את דורוגבה לגבי לאמפרד אני לא רוצה לתרץ את הגולים שלו בפנדלים או בעיטות חופשיות כי הכל נחשב בכדורגל לא בדקתי את הנתון לגבי הבישולים שלו אבל לא ראיתי אותו מוסר יותר מדי כדורי עומק אוליי אני טועה ולא ההיתי מרוכז אבל יש לי משהו אחר להגידלאמפרד מעדיף לבעוט אפילו אם יש שחקן בעמדה יותר טובה כנל דרוגבה ואסיין רובן ואני לא ידבר על פיליפס לאמפרד כל כדור קרן שלאמפרד בועט עף ליציע את כל הבעיטות החופשיות הוא לוקח ואם הם לא פוגעות בשחקן הכדור עף כמה מטרים מהמסגרת ואני שואל למה שחקן אחר לא לוקח את הבעיטות התשובה האהבה של מוריניו ללאמפרד מוריניו לא מתייחס לשחקנים באופן שווה ודיארה יצא גם במשחקים מעולים שלו כי למוריניו לא נעים להחליף את השחקנים האהובים עליו דרך אגב הוא גמר את בוהלרוז שהיה לגמרי טוב בתחילת העונה ואיך הוא מעדים את מיקל על מאקללה הטוב והישן אני לא מבין נ.ב אני מתעניין בשבצנקו לכן אני נכנס להביט על הפורמים של צלסי וכשאני קורא תגובות אני פשוט לא יכול שלא להגיב כמו לדוגמה רייט פילפס שחקן מצויין או רובן כשרון אדיר היתה לו בסך הכל חצי עונה מצויינת ב 04 ומאז השחקן הפך לאגואיסט אם כל הכבוד רק כישרון ואגואיסטיות והדריבלים הבלתי פוסקים שלו לא יובילו אותו יותר מדי רחוק יש עוד כמה דברים שיש לי לכתוב אבל כתבתי כבר מגילה ואין לי כח להמשיך
אז כנראה לא ראינו את אותם משחקים, כי אני נהנתי בהמון מהמשחקים של צ'לסי העונה. מוריניו לא החליף את דרוגבה כי הוא יודע שהוא יכול לשנות את המשחק, הוא ראה את היכולות שלו בזמן האחרון ויודע מה הוא שווה. תראה לדוגמא את המשחק מול אברטון, לדרוגבה לא היה משחק טוב (ככה אני זוכר) ועדיין במהלך אחד הוא ניצח את המשחק. מוריניו צריך להכניס שחקנים טריים, וגם לתת לשחקנים לעשות שינוי. כי SWP, קאלו ורובן יכולים לעשות את השינוי, שבצ'נקו העונה חוץ ממשחק אחד הוא לא עשה את השינוי. פנדל זה לא גול? זה כן, וזה נחשב. וגם סה"כ יש לו רק 4 שערים מפנדלים העונה. כמה שערים יש לצ'לסי מקרנות שלאמפרד מרים? כמה הזדמניות? כמה שערים יש ללאמפרד מכול הבעיטות שטסות ליציעה? אני לא ספרתי אבל אני בטוח שהרבה מאוד. מקללה כבר לא בן 20 הוא לא יכול לסחוב כול הרבה משחקים. מיקל היה מצויין ברוב המשחקים שתופקד כקשר אחורי ומגיע לו לשחק בתפקיד של מקללה. בולרוז היה נוראי בסוף העונה גם שקיבל הזדמניות, תראה את המשחק מול ארסנל זה כאילו שהוא ניסה להפרד מהקבוצה בכוונה. דיארה הוא שחקן הגנתי, ואם הוא יוצא כשהוא טוב אז זה כנראה שצ'לסי בפיגור או בתיקו, בשביל להכניס שחקן יותר התקפי. מצד אחד אתה אומר שלרובן אין כישרון ({או משהו בסגנון) ומצד שני אתה אומר שיש לו כישרון. תחליט. ד"א תכתוב לאט יותר, יש לך המון שגיעות כתיב.
שבצנקו לא עשה את השינוי מה אם ניוקאסל ועוד משחק לפניי אני לא זוכר מול מי הוא עלה מהספסל מה אם פורטו ולנסיה באותו משחק אם אברטון הוא עלה מהספסל ובישל שער הניצחון איזה גול מדהים הוא כבש מול טוטנאם בגביע אני ממש לא יכול לזכור את כל המשחקים אבל אני יודע שיש עוד כמה שטחים הוא מפנה לדידי בלעדיו הוא כובש פחות אני יחפש בכל המשחקים ואני ישלים את התגובה שלי למה דרוגבה יכול לעשות את השינוי כי השחקנים מעדיפים למסור לו ואני מאוד התרכזתי במשחקים כדי לבדוק אם הוא פנוי או לא ותאמין שראינו אותם משחק את האמת אני אפילו אהבתי משחקים של יובה אבל לראות את צלסי בליגה זאת חוייה יקרה מידיי בשבילי ובטוח שלא שווה את הכסףהמשחקים היחידים שנענתי מצלסי היו בדרך כלל בלגת האלופות מול העסה פורט ולנסיה גם מול ווטספוד 4-0 היו אוליי 3 משחקים מעניינים שלהם גג אוליי אתה אוהב אותם כי אתה מעדיף כדורגל סגנון רוגבי כשאתה רואה את רייט פליפס מה אתה רואה כי אני רואה שחקן שרץ על הקו ולא מוסר ומאבד כדורים וקאלו נראה כמו בול עץ ורובן אגואיסט הוא עושה לפעמים שינוי במשחק אבל אם הוא לא יהיה אגואיסט הוא ילעה את הרמה שלו בהרבה פנדל זה תמיד גול והיו לו יותר מ4 פנדלים כמה שערים יש לו בליגה כי 21 נשמע לי יותר כמו בכל המסגרות מאקללה שחקן הרבה יותר טוב ממיקל למרות שדוקא מיקל עשה עלי רושם טוב אם מוריניו היה יודע להפיחק מהשחקנים שלו יותר אז ההינו רואים את צסי בגדולתה אם הוא היה גורם לרובן למסור והיה מקדם את שבה חברתית ומקצועית יותר לקבוצה הוא לא גומר את בוהלרוז אחרי 2 משחקים לא טובים מוריניו היה גדול ואהוב יותר בעולם
איזה שער שבצ'נקו בישל במשחק מול אברטון? ועדיין שלושת המשחקים שאמרת לא צריכים לשנות את הדעה של מוריניו, שהוא צריך להוציא את שבצ'נקו ולא את דרוגבה. אם אתה נהנה מיובה, אז אתה במצב קשה וכנראה אתה לא אוהב לראות כדורגל. ואני מוכל להגיד לך מספר משחקים שהיו מעניינים לדעתי, מול ארסנל (שניהם), מול טוטנהאם (בגביע הראשון), מול אברטון (הראשון), מול ברצלונה, מול ווסטהאם (השני) ויש עוד הרבה אחרים שלא אמרתי. מישהו אמר שיש לו 21 שערי ליגה? מוריניו לא רוצה ליהות מאמן אהוד, הוא רוצה ליהות מאמן של קבוצה מנצחת. אם הוא היה רוצה ליהות מאמן אהוד הוא לא היה מאמן אהוד עכשיו את צ'לסי. צ'לסי נתנה מעל ומעבר לשבצ'נקו, תראה לדוגמא רק את הקהל שאחריי כול פעולה שלו מוחאת לו כפיים בצורה מטורפת. לבולרוז לא היה רק שני מחשקים רעים, היו לו יותר. תיארת עכשיו את שבצ'נקו בהרבה ממשחקי הליגה.
פעם ראית את שבצנקו אגואיסט ולא מנסה למסור אוליי באמצע העונה במשחק או שניים הואלא עושה יותר מדיי עיניין שהוא על ספסל מול אברטון הוא הוריד אם הראש לדרוגבה אבל הראש שלך היה במקום אחר ולא שמת לב לא אמרתי שצריך להוציא את דרוגבה ואת שבצנקו לא אבל אי אפשר להוציא את שבה כל בפעם באתה דקה כאילו זאת נוסחה מטמטית אפשר לעשות רוטציה ולא להתקש על השחקן האהוב שלו למרות שהוא לא היה טוב במשחק כאילו ששבצנקו טירון שלא יכול לעשות מכל מצב כל נכון שהוא לא כבש הרבה אבל ראית אותו מחמיץ כמעט ולא פשוט הוא לא הגיע ליותר מדי סיבות למשל חברתיות אתה בעצמך אומר שעדיף נצחון לכן האהבתי את יובה כי כשהיא שיחקה זה היה נראה כאילו יש לה שיטה לנצח בסוף זה התברר שהשיטה היתה לקנות שופטים אם ארסנל בישבילי לא היה מעניין כמו גם נגד ליברפול ומנצסטר בקיצור שום מפגש צמרת מענין גם לשבה יש 13 או יותר שערים בכל המזגרות שזה ממש לא טוב אבל גם לא הכי גרוע שבצנקו גם השפיע בזכות ההיותו על המגרש והיו לא גם בישולים אבל ראיתי ששחקני צלסי לא ממש מאושרים למסור לו אם יש אופציה אחרת שבצנקו בדרך כלל לא רץ על הקו ומה שבטוח הוא לא איגוסט והוא מוסר נהדר הבעיה שלו היא חברתית אם הקבוצה לא נראה לי שהוא ודרוגבה יוצאים לסרט ביחד וגם השיטה של מוריניו למרות שיש אנשים שאוהבים את השיטה שלו כמוך אני זוכר את בוהלרוז נגד בארסה סגל את רונלגיניו לגמרי מה זה היה בפוקס לא התכוונתי האהוד מבחינת הקהל אלה מבחינת השחקנים ומביני כדורגל
http://icnewcastle.icnetwork.co.uk/newcast...-name_page.html להתראות ג'רמי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx לא נשכח את הבעיטה החופשית מול ווסטהאם. http://www.chelseafc.com/page/NewsHomePage...1065908,00.html באלאק עובר ניתוח. אני מקווה שהוא יצליח לפתוח את העונה.
הסיבה שלא מרגישים אותו זה כי הוא לא שיחק מספיק טוב ולא בגלל לאמפרד או אסיין או מקללה או כול שחקן בחוליית הקישור. ואני רוצה שהוא יחזור כי הוא יכול יותר, ולדעתי בעונה הבאה נראה הרבה יותר ממנו.
פיזארו הכניס אתמול צמד בתיקו 2-2 שמשמעותו שפרו עולה לרבע הגמר. המשחק יערך ב8 ביולי, ואז כנראה פיזארו יחמיץ את תחילת מחנה האימונים. למי שרוצה לראות את הגולים של פיזארו: http://www.dailymotion.com/FootballHeaven/video/4120122 http://www.dailymotion.com/FootballHeaven/video/4120466 נקווה שהוא יכניס עוד הרבה כאלו בעונה הקרובה. ד"א אני עדיין מחכה לגרנט.