צ'לסי 2008\2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. TheLane Member

שאל את פאברגס...

2. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

dannyb, כתבתי זאת בעבר ואני אחזור על זה שוב - הרגל החזקה של מאלודה, רובן או קול היא לא רלוונטית ו-4 קיצוניים שיש לנו כרגע בסגל ללא מאלודה הם כיסוי יותר ממספיק לעמדה שכלל לא קיימת במצב רגיל. דרוגבה ושבה יהיו החלוצים כשפיזארו עולה מהספסל ב-4:4:2 ואת שיטת הווינגרים הישנה נראה במשחקים זניחים/אירועים ספציפיים/פציעות או אליפות אפריקה. אי לכך ובטח בעונה בה אנו מצפים לראות קצת תוצרת מקומית קניה של מאלודה מיותרת לחלוטין והוא והנשיא הסחטן שלו מוזמנים להישאר עם אתם יודעים מה ביד.

3. KirkH Member

הבעייה היא שבדרך כלל הצאר מת על סחטנים. הם עושים לו את המוות והוא אומר תודה רבה.

4. Bridge Member

בהרבה פורומים של צ'לסי נאמר שמוריניו אמר בצ'לסי TV שנשחק 4-3-3 בעונה הבאה.

ואני לא חושב שהיינו מחפשים וינגר שמאלי (או את מלודה) אם לא היינו עוברים לשחק במערך 4-3-3.

היו עוד כמה שחקני נוער שעלו בסביבות המיליון.

5. בועז Member

זה נראה ונשמע די ברור שמוריניו הולך לשנות קצת את השיטה של צ'לסי, כי הוא אחד מהמאמנים הכי חכמים והוא יודע לזהות בעיות לפני שהן קורות, והרי צ'לסי הייתה רחוקה מלהרשים העונה ,השיטה שלהם לא עבדה כל כך ואני חושב שמהסגל הזה אפשר להפיק יותר.

יהיה מעניין לראות איך הם ישחקו את ה- 4-3-3 הזה...

6. KirkH Member

שמע, להתבסס על שמועה ברמת אמינות כזו או אחרת כבסיס לזה שצ'לסי תחזור לשיטה של העונות הראשונות של מוריניו נשמע לי נמהר מדי... אני עדיין לא ראיתי ווינגר נוחת בגשר ככה שעד אז, הכל ספקולציות.

לא שמעתי את הראיון הזה של הגאון ככה שאני לא יכול להתייחס ספציפית לדברים, מה שכן, מוריניו לא פעם מדבר במונחים של יכולת, של אפשרות - כלומר שזה לא שצ'לסי תשנה לחלוטין את השיטה אלא שהיא יכולה ומסוגלת לעשות את זה במקרה הצורך.

אני פשוט לא רואה דרך הגיונית בה צ'לסי מוסיפה ווינגר לסגל ומצליחה לשמור על כל כך הרבה שחקנים עם ]פנים חמוצות:
    בכל מערך שהוא, דידי, למפארד ומטאטא אחורי הם באנקרים. מה שמשאיר שלוש עמדות פנויות. אני חושב שהמקום של מיקל אסיין גם די מובטח. ככה שאנחנו מוחקים או את עמדת הקיצוני הימני (ששם מוריניו אמר שהוא מעדיף לראות את אסיין משחק) או את עמדת הקשר במרכז ליד למפארד.

נשארנו עם שתי עמדות פנויות. ווינגר על הקו השמאלי ואת העמדה האחרונה שתלויה בהצבה של אסיין. בכל מקרה, על שתי העמדות האלה מתחרים: שבצ'נקו, פיזארו, ג'ואי קול, באלאק, רובן... תוסיף את מאלודה וקיבלת 6 שחקנים על שתי עמדות - ומשמעותי מכך, 4 סטארים שנודדים בין היציע לספסל. וזה מבלי להתייחס לסידוול שגם מתחרה על החולצה הזו ול-SWP שאני מאוד מקווה שלא יהיה חלק מהסגל.

אני לא רוצה לחשוב על כזו סיטואציה נוראית. אסור לרכוש עוד שחקן ואפילו חייבים לשחרר עוד אחד.

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/07
  7. Bridge Member

שכחת את ג'ון אובי, מקללה (שלא יוכל לשחק יותר מ30-40 משחקים בעונה הקרובה לדעתי), דיארה וקאלו.

אם מלודה יגיע, אני חושב שרובן יעזוב. גם SWP נראה בדרך החוצה

אבל אני בטוח שמוריניו ידע לחלק את הדקות בחוכמה, וצריך לזכור שיש פציעות ואולי לפעמים אסיין יקבל את עמדת המגן הימני כדאי לתת לעוד קשר לשחק. וכמו בעונה הנוכחית, לא יהיו שחקנים שלא מרוצים מהדקות שקיבלו.

כול עוד נחזיר את התואר, זה לא משנה מי ישחק (כול עוד לאמפרד וטרי בינהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/6/07
  8. KirkH Member

את קאלו באמת שכחתי... אובי מיקל ומקה נכנסו כאחד הבאנקרים.

9. Bridge Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/6/07
  10. בועז Member

למה לא בעצם?שחקן ענק ,אני מאמין שאם המאמן יסמוך עליו קצת יותר הוא יחזיר לו ובגדול.

11. KirkH Member

המאמן סומך עליו יותר מעל כל קשר אחר - זה לא בדיוק עוזר לו כשרובן בעיקר נמצא על מיטת הטיפולים.

12. אבו Member

הריצת ניצחונות המטורפת שלכם באליפות הראשונה רשומה על שמו.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נו ברור כי אין ספק שמבחינת טכניקה ודריבל הוא מספר אחד אצלנו, הקטע זה שהוא ממעט למצות את עצמו יותר מדי פעמים והוא נפצע המון, כך שיש פה בעיה.

בקשר לטקטיקה, כמו שקירק אמר 4-3-3 לצערי לא יהיה העונה, אין לי ספק שזו הטקטיקה האידיאלית עבור צ'לסי, בטקטיקה הזאת צ'לסי תהיה הקבוצה הכי אטרקטיבית שיכולה להיות אבל לפי סגל השחקנים 4-3-3 לא נראה כל כך הגיוני.

בקשר למאלודה, מקווה שהוא לא יגיע ואני עוד יותר מקווה שרובן ישאר. אני לא מצליח להפסיק לתת קרדיט לשחקן, כי יש את התקווה שהעונה הוא יהיה הרבה יותר נגיש לשחק ושרובן משחק צ'לסי מעלה את רמת הקטלניות שלה בכמה רמות טובות, רובן שחקן שיכול בקלות לנצח משחקים אבל כמו שכבר אמרתי זה לא קורה יותר מדי, אבל זה צריך לקרות... אולי העונה.

14. MILANNN2 Member

עובדה ש ב-433
    צלסי כבר שלוש שנים לא מצליחה לזכות בליגת האלופות ( למרותהזכיות הקלות יחסית שלה בליגה )
    עוד עובדה באלק ושבצנקו לא שיחקו מול ליברפול וצלסי הפסידה ועוד משהו קטן דרוגבה לבד בחוד כובש פחות מאשר שיש לידו חלוץ אחר

נ.ב
    מאלודה פי כמה וכמה יותר טוב ותחליטי מרובן הבלרינה האגואיסטית

15. ERIC_CANTONA Member

מתי אנשים יקלטו שליגת האלופות היא לא מדד לאיכות של קבוצה??? כנראה שלעולם לא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

ועוד משהו, כשרובן כשיר הוא טוב ממאלודה.