גם בעונה שעברה, צ'לסקי נראתה מפחידה עם 2 שחקנים מצוינים על כל עמדה + שבצ'נקו, אחד החלוצים הטובים בעולם בזמנו + באלאק, שאין צורך להוסיף עליו.
בעונה שעברה לצ'לסי לא היו שני שחקנים על כל עמדה, בטח לא וורלד קלאס (בולאהרוז כמחליף בודד לבלמים היא הדוגמה שקופצת מיידית לראש). החתמה של מאלודה יכולה להיות נחמדה אם הוא מגיע במקום רייט פיליפס (אני יודע שמאלודה שמאלי ורייט פיליפס ימני, זה לא באמת משנה משהו אצל מוריניו או בכלל בכדורגל מחוץ למשחקי המחשב) אך היא לא הכרחית בעליל. בטח לא אם עזיבה לצמיתות של דיארה היא חלק מהחבילה.
צ'לסי תדורג כראש בית שצ'מפיונס ולא תפגוש קבוצה חזקה בבתים כמו מילאן, ריאל או ברסה. את שאר האנגליות היא בכל מקרה לא תפגוש ככה שמוריניו יכול להירגע ושלב הבתים יהיה הרבה יותר קל.
בשורות מצויינות, מיקל מושעה מנבחרת ניגריה. אני מקווה שהשעייה שלו תמשך לפחות עד למרץ וכך יהיה לנו שחקן פחות באליפות אפריקה. חבל מאוד שאין סיכוי שחוף השנהב וגאנה לא יעפילו לאליפות. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/africa/6226934.stm
אבו, חזרת להיות ליצן? ה'בלוף' הזה שם בכיס את חלב שלך בכל מה שנוגע לאיום על השער, שזה פחות או יותר מה שקיצוני צריך לדעת לעשות.
כמה פעמים ראית אותו? אני שונא שמסיקים דברים על פי טורניר אחד. הרבה מאוד שחקנים שנקנים בגלל טורניר כזה או אחר מתבררים כבלופים. חלב? הוא לא מתקרב לו לקרסול.
אבו, אני פשוט לא מבין אותך. לקרוא לדרנטה "עלוב", איך למה וכמה?אותו דבר על באבל, על טורס ועל מי לא, איזה מזל שאתה לא סקאוטר. אתה אומר שאתה שונא ששופטים שחקן ע"פ טורניר אחד, אבל להכריז על כל שחקן בטורניר שהוא "אפס, עלוב" אין לך בעיה?לפחות תעמוד מאחורי המשפטים שלך.
בלי קשר לדרנטה ספציפית - לקרוא לשחקן אפס כי חצי עולם מתלהב ממנו על סמך משחק אחד זה רדוד באותה מידה בדיוק כמו ההתלהבות של חצי העולם...
אבל אם חצי פרמיירליג מעוניינת בך, ואתה משחק בנבחרת הולנד הצעירה ומועמד להיות ממצטייני הטורניר, מה שבטוח לגביך זה שאתה לא עלוב וגם לא אפס. אני רק לא מבין למה מוריניו לא סומך יותר על רובן. לעניות דעתי הוא אחד השחקנים המוכשרים שיש בסגל של צ'לסי ובאמת אני חושב שהוא יכול להיות אחד מהשחקנים הדומיננטיים בקבוצה הזו, ככה שאם יביאו את דרנטה אני במקום רובן הייתי מבקש ללכת, הוא לא צריך להלחם על המקום שלו עם עוד 6 שחקנים, עדיף לו לעבור לקבוצה אחרת ולהפוך לכוכב אמיתי. ואני שמעתי שווסטהאם מחפשת קיצוני שמאליhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
ראית שהחתימו מישהו? כשיחתימו קיצוני שמאלי אפשר יהיה להתחיל לדבר על המעמד של רובן (שיומיים אחרי זה יהיה מחוץ למועדון) - עד אז זה שטויות. נקווה שלא נצטרך לחכות ליום הזה יותר מדי זמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
דרנטה שחקן שגם אני לא הצלחתי להתרשם ממנו יותר מדי כך שנראה לי שאנחנו לא באמת יכולים לשפוט אותו כרגע אם הוא מתאים ואם הוא יצליח או לא. בקשר לליגת האלופות... (אנחת רווחה...) סוף סוף בקבוצת הדירוג הראשונה. קבוצות הדרג השני הן לא חלשות והאמת אני מעדיף להיות עם אינטר או מילאן מאשר עם ליון אבל זה רק מסמל את ההתקדמות של צ'לסי בשנים האחרונות, לאט לאט, קצת סבלנות וגם הנפת הגביע תגיע. אני לא בטוח שהיה טוב אם צ'לסי הייתה זוכה על השנה הראשונה של אברמוביץ' במפעל, תמיד טוב להשלים תהליכים במגמת עלייה הדרגתית ולא בבום.
רגע, מה אתה בורח? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx מה פסק הדין? שווה או לא שווה?
זה בדיוק העניין, הוא במשך עונה שלמה בפיינורד שיחק כמגן והיה חושך ביחד עם כל הקבוצה. כי מה לעשות בהגנה הוא חלש מאוד, והפיתרון ההולם זה כנראה לתפקד אותו כקשר בצד שמאל או כקיצוני. כמו שכולם ראינו באליפות הוא באמת היה/עדיין טוב ואפילו מצויין, אבל להתחיל לקשור לו כתרים כאילו מדובר במראדונה זה קצת הגזמה. אני זוכר את הטורניר אבל אני גם זוכר את העונה החלשה (שוב, עם כל הסיבות המקלות שהוא משחק העונה עם 10 קונוסים). אולי הוא באמת כל כך גדול ועכשיו נראה את זה אחרי שהכול יתפקדו אותו כקיצוני או כקשר (בפיינורד או לא בפיינורד), ואולי לא. פשוט חסר כל פרופורציה להעלות אותו לגדולה פתאום אחרי טורניר אחד כמו שזה לא נכון לקבור אותו אחרי עונה חלשה בפיינורד (לעוקבי ליגת השפלה שבינינו). זה שיש כישרון ופוטנציאל זה אפשר להגיד על הרבה הולנדים סורינאמים (סליחה על הגזענות), מכאן עד להצלחה בקריירה המרחק לא קטן. בקיצור, עונה לא טובה, טורניר טוב, הצבה נכונה או הצבה לא נכונה - הוא לא עלוב ולא אפס, אבל עדיין לא אני ולא אתם יכולים לקבוע האם מדובר כבר עכשיו באיזה שחקן גדול. יש כישרון, יש פוטנציאל, שצ'לסי תעשה עם זה מטעמים באמת שזה לא משנה לי כל עוד הם לא יוציאו את פיינורד מגירעון לצמיחה כלכלית.