צ'לסי 2008\2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. Bridge Member

אני יודע שזה יכול להשתנות, רק אמרתי את מה שהם אמרו.

יכול ליהות שבסוף יהיו עוד החתמות חדשות בקבוצה:
    http://youtube.com/watch?v=HDhDxvl_dLo (בסביבות השנייה ה40)

2. KirkH Member

מה הקשר עשרת הדיברות? מוריניו בדרך כלל עושה את מה שהוא אומר. זה לא שמדובר כאן על רכש ש"קפץ" עלינו ובגלל שהיה מדובר בהזדמנות חד פעמית היינו צריכים לקחת - מדובר בקביעה של דרך לניהול סגל.

מוריניו הפיק לקחים מהעונה השנייה שלו בגשר והוחלט לצמצם במעט את הסגל.

בן חיים לא יכול לשחק מגן ימני. הבדיחה הזו שעבדה בבולטון (כשאני אומר עבדה אני מתכוון שאלרדייס משך אותה הרבה זמן - פיתרון איכותי זה לא היה) לא יכולה לקרות בצ'לסי. אין לו מהירות או טכניקה בשביל לשחק כמגן.

אני מאמין שעד פתיחת העונה ג'רמי, בולהרוז ולדעתי גם דיארה / סידוול (בהשאלה) ימצאו את דרכם לקבוצה אחרת והסגל יכלול מספר סביר של שחקנים.

3. Rudess Member

אתה באמת חושב שמוריניו הביא את סידוול בשביל להשאיל אותו? ולאור אפקט הפציעות על החלק ההגנתי של צ'לסי בעונה החולפת, אל תהיה בטוח שמוריניו ימהר לשחרר שחקנים הגנתיים.

4. The_Magpie Member

אז מה קירק, העיקר אמרת לי להתעורר כאמרתי בדיון של ניוקאסל שצ'לסי מעוניינת בבן-חיים והכל תלוי בה.
    אחרי הכל, אין עשן בלי אש...

5. Thierry 14 Henry Member

אני לא יודע מה רצונותיו של מוריניו, אבל אם אתה אומר אני מאמין לך.
    אתה אומר לי פה שטל בן-חיים יזכה להרבה דקות בצ'לסי ?

6. Landon Donovan Member

אנחנו מדברים על מוריניו - אם הוא ישחק טוב, הוא יקבל הרבה דקות. אם לא, אז הוא יתייבש על הספסל (ע"ע בולהארוז).
    בכל מקרה, בלי ששמנו לב, בן חיים בנה לעצמו קריירה מאוד מרשימה.

7. Makaay#10 Member

שבנויה בסה"כ על מנטאליות שונה מזו של השחקן הישראלי המצוי, ולא עודף כשרון.
    וחבל כי אם היו בארץ עוד שחקנים עם מנטאליות כמו שלו היו לנו עוד הרבה לגיונרים באירופה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/07
  8. raanana4ever Member

ללא ספק היה פה שינוי בתוכנית, מוריניו היה בטוח שהוא יקבל את אלכס וכנראה שהוא קיבל את בן חיים במקום. הנקודה היתה שהדברים האלה נורא דינאמיים וברוב המקרים הצהרות מתחילת הקיץ הן חסרות משמעות כעבור חודש.

9. THE STRETFORD END Member

טל בן חיים מנקודת המבט שלו עשה את הדבר הנכון,
    לא אומרים לא לצ'לסי העכשווית וזה לא עניין של כסף,הוא יכול היה להרוויח הרבה גם בניוקאסל אבל ההבדל הוא שלשם הוא עוד יכול להגיע אם דברים לא יצליחו לו בצ'לסי והזדמנות שכזו מי יודע אם אי פעם תחזור.
    גם מגורים בלונדון,גם כסף מצויין וגם לשחק באחת הקבוצות החזקות באירופה,קבוצה שנאבקת על כל תואר אפשרי.

כמובן שהוא יתחיל לשחק כשחקן ספסל אבל תחשבו לו הוא היה מגיע בעונה שרק הסתיימה,אפילו בינואר,טרי היה פצוע לא מעט,קראבליו גם כן,הוא יכול היה לשחק בהרכב והרבה,
    לכן מי יודע מה יוליד יום.

מה שכן,הוא חייב לקפוץ כמה דרגות קדימה מבחינת יכולת אם הוא רוצה לראות דשא,
    הרבה לחץ מונח על הכתפיים שלו,כבר לא שחקן חדש בליגה שמגיע משום מקום,כבר לא השקט של בולטון שגם אם לא יצליחו לסיים במקום שמוביל לגביע אופ'א אז אף אחד לא באמת ירים גבה,אלא אחד מסירי הלחץ החמים בעולם הכדורגל,אתגר גדול לשחקן טוב אבל מוגבל יחסית,צריך להיות מעניין.

10. Bridge Member

11. מרקו ואן באסטן Member

בן חיים עשה החלטה נכונה מאוד. זאת לא הצעה ששחקן כמוהו יכול לסרב לה לדעתי,צ'לסי העכשווית היא מועדון בשפיץ של הטופ של אירופה ולא אומרים לא למועדון כזה. חוץ מזה שבן חיים לפי דעתי הוא שחקן מצויין שיכול לשחק בכל הרמות. יש לו כמה דברים לשפר,אבל אני מאמין שיהיה בסדר. צ'לסי עשתה החתמה נכונה. להוריד את העומס קצת מג'וו טרי וריקארדו קראבליו זאת החלטה נכונה. צ'לסי מן הסתם רוצה לרוץ בכל המסגרות ולשם כך צריך סגל רחב,דבר שהיה חסר להם בשנה שעברה בהגנה.

12. Riddler Member

חברים אני צריך עזרה.
    בקיץ אני מתכנן ללכת למשחק של צ'לסי נגד פורטסמות', ואבקש ממכם במידה ואתם יודעים להגיד לי איך להגיע דרך המטרו של לונדון לסטמפורד ברידג', מכיוון שאני לא מוצא על זה ברשת.
    תודה רבה.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש כמה חבר'ה שמתקשים לפרגן לבן חיים בגלל התקשורת הישראלית, התקשורת בישראלית העילגת מעוררת אצל הרבה אנשים אנטי כלפי שחקנים ישראלים בשביל שלא נשמע ונקרא שטויות בתקשורת המטומטמת שיש אצלנו בארץ, וזה לא צריך להיות ככה. צריכים לעשות את ההפרדה ולפרגן מתי שצריך. בן חיים (וגם בן סהר) לא אשמים שיעקב זיו הוא בור ועם הארץ וכל עוד מגיע להם קרדיט צריך לתת להם אותו וכמובן כרגע כל חובת הההוכחה היא עדיין עליהם.

בקשר לטל בן חיים, לבחור יש פוטנציאל ואיכויות. בן חיים בלם טוב שהצליח עד כה להוכיח את עצמו בליגה האנגלית והמעבר לצ'לסי הוא לא סתם, לבחור יש מנטליות ישראלית שונה, שזה כמובן פלוס, הוא אוהב לעבוד קשה ותמיד רוצה להשתפר. אני לא רואה סיבה למה הוא לא יכול להצליח, יש לו את הנתונים הבסיסיים להיות רכש מוצלח ויש לו את האיכויות לשדרג את עצמו עוד כמה צעדים קדימה. דבר אני בטוח, הוא יותר טוב מבולהארוז חסר הפרופורציות וזה כבר טוב.
    אם בן חיים היה העונה בצ'לסי הוא היה רואה הרבה מאוד דשא, העונה אני עדיין מאמין שהוא ישחק לא מעט. מוריניו יעשה רוטציה גם לבלמים כי שאתה פעיל ב-4 מסגרות אין לך ברירה. ברור שאם אלכס מגיע זה משנה את כל התמונה לרעתו של בן חיים אבל את זה נידע רק עם הזמן.

דבר אחד אני שמח ואני מקווה שלא יהיה לנו שוב את הביש המזל הזה, שלא נצטרך לראות את אסיין מבוזבז בעמדת הבלם. הוא עושה את זה מצויין, אבל חיסרון שלו בקישור.. זה דבר שכל כך היה בולט העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/07
  14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאן יש את המידע שאתה צריך. כמה טיפים חשובים:

1. לרכבת התחתית של לונדון קוראים Underground או Tube. אם תיקח את המטרו תוכל לראות את ארסנל.
    2. קח בחשבון שהטיוב לא כל כך קרוב לסטמפורד ברידג', תצטרך ללכת איזה 20 דקות ברגל, אל תדאג, האיזור מקסים.
    3. אלא אם אתה ממש רוצה להעשיר את קופת המועדון, אל תאכל במסעדה של הארי, שהיא בעצם המסעדה הרשמית של סטמפורד ברידג'. זה לא שהיא לא טובה, היא פשוט סתם יקרה. אבל יש שם פיינט של קולה, זה די מגניב.

15. raanana4ever Member

מה קרה לך גיא. הטיוב נמצא ממש מחוץ לאצטדיון. כנראה נפלת על התחנה הלא נכונה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/07