צ'לסי 2008\2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. Becks Member

אברמוביץ' כול כך מפונק שזה לא יאמן, לא הספיק לו 2 אליפויות, גביע אנגלי ו-2 גביעי ליגה ?!
    אני מאשים את אברמוביץ' על הפיתורים של מוריניו, הוא היה צריך לעודד אותו ולחזק אותו ולא לעמוד לו על הראש.

בכול מקרה אני שמח שמוריניו עזב את צ'לסי כי הוא היה מאמן טוב מדי ועכשיו צ'לסי בטוח יהיו יותר חלשים אבל אני גם קצת מרגיש רע על עתידו של מוריניו כי הוא באמת מאמן ענק ולא זכור לי כזה מאמן (שיבוא אלינו אחרי פרגי).

2. Makelele Member

לפני 8 חודשים בערך עליתי לשיחה ברדיו של ספורט 5 וקיבלתי הזדמנות לשאול את אבי מלר כמה שאלות.
    לפני זה הוא שאל אותי כפי שהוא שואל כל אדם שעולה לשידור : " את מי אתה אוהד ?"
    עניתי לו : " אני אוהד את מוריניו" והוא אמר "אז אתה באמת במצב מיוחד ".

אני אוהד צ'לסי רק מהרגע שבו מוריניו הגיע אליה. עכשיו צ'לסי כבר בדם שלי וזה לא משנה אם ישחקו שם דרוגבה או אורן ניסים ואם יאמנו אותה מוריניו או אברם גרנט ( רגע- גרנט בעצם באמת מאמן, אני לא מאמין)

מוריניו הוא תופעה, הוא פנומן, הוא מיוחד, הוא שונה. הוא לא עוד אחד. ואנחנו במיוחד בשנים האחרונות בכדורגל כמהים לשונה ולמיוחד.

אחת התכונת שאני אוהב אצלו זה שהוא תמיד נתן גב וביטחון ענק לשחקנים שלו .
    (הוא גרם לסמרטין ולטיאגו לחשוב שהם אסיין עוד כשזה היה בליון. והתייחס אליהם בהתאם.)

הבן אדם גאון. אבל הבעיה כשמצליחים, היא שאתה מתחיל להאמין למה שכותבים ואומרים עליך.
    מוריניו לקח את הפיזיות, ההקרבה, המוטיבציה כמה צעדים קדימה מדי. כשהשיא היא בשנה שעברה במערך שכלל 4 קשרים אחוריים אפשר להגיד, ולקח את תיאוריית "האמצע זה הדבר הכי חשוב בכדורגל" יותר מדי רחוק.

הוא שילם את המחיר וצפוי שלא היה מצליח לשנות את התשתית האפרורית משהו שבנה למשהו אחר לגמרי.
    כואב לי עליו, קראתי ולמדתי בע"פ כל מילה וציטוט שאמר ועכשיו יהיה לי יותר קשה לשמוע אותו מדבר ככה על קבוצה שהיא לא שלי.

לגבי גרנט :
    בושה. תמיד שנאתי את הבן אדם.
    הגעתי למצב שאני רוצה שצ'לסי תפסיד כדי שהוא ילך.
    ואיזה כדורגל התקפי הבן אדם יכול להביא ? תנו לי קבוצה שלו ששיחקה כדורגל כזה.

קראתי את ההיסטוריה שלו עכשיו באתר של צ'לסי ולא האמנתי שבאתר שאני נכנס אליו יום יום וקורא חדשות כמו : "sheva deal agreed" ו "reaction:this group is unbelivable"
    פתאום אני יראה את המילים הפועל חיפה , הפועל פ:ת ו TOTO CUP

http://itn.co.uk/news/story068de6c64ded7e09d33160112635c2db.Xxx

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

3. Bridge Member

מעניין מי יתראיין לפני משחקים, קלארק או גרנט או שניהם?

ושוב הפעם: בבקשה לשנות את הכותרת לגרנט וקלארק מונו למאמני צ'לסי. קיבלתי התקף לב כשקראתי את זה.

4. Chelsea_FAN Member

5. Becks Member

חחח גם אני קיבלתי התקף לב בצורה לא נורמאלי למרות שאני אוהד מנצ'סטר, זה רעידת אדמה חזקה מאוד בכדורגל האנגלי, זה נתן יריבות מדהימה בין מנצ'סטר לצ'לסי.
    כול אחד שמבין בכדורגל ובמיוחד בכדורגל אנגלי (לא משנה את מי הוא אוהד) יודע שמוריניו היה מאמן גאון, דגול ובכלל מאמן ענק גם מה שהוא עשה אם פורטו.

6. לא מצאתי כינוי Member

ההודעה שהוצאה היא לא יותר מניסיון להרגיע את האוהדים,הרי ברור שמי שיהיה המנג'ר בפועל הוא גרנט וקלארק יהיה רק עוזרו.

7. Becks Member

8. Becks Member

נראה לי שהוא רוצה כבר לברוח מהתקשורת האנגלית כמה שיותר מהר.
    יש לי הרגשה שהוא בדרך לאינטר.

9. Bridge Member

אני מאוד שמח בשביל סטיב קלארק ששיחק 11 עונות במועדון והופיע 421 פעמים (מקום חמישי) כולל עשרה שערים מעמדת המגן הימני. הוא גם נבחר למגן הימני הטוב ביותר בכול הזמנים. אני תמיד ראיתי בו מחליף עתידי לז'וזה ואני מקווה מאוד שהוא יצליח (ואיכשהו שגרנט יפוטר).

וקצת בשורות טובות ביום אפל:

ויין ברידג' התאמן ביחד עם קלארק וגרנט ובדרך חזרה. אני מקווה לראות אותו מול הול.

10. Bridge Member

באופן רשמי שניהם המאמנים, בפועל נראה מה יקרה.

אז בבקשה לכתוב גרנט וקלארק

11. George Best Member

אם אני קלארק ומודיעים לי שאני עוזר של גרנט, אני ישר הולך בדרכו של מוריניו ומתפטר.
    כן, 11 שנים במועדון ואולי לא קל לוותר על החלום לאמן את הקבוצה, אבל השפלה כזו, זה כבר יותר מדי.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אגב, מה עושה בלטמאר בריטו בכל הסיפור הזה?

13. George Best Member

14. D.Irwin Member

כן הפיצויים היה דבר ידוע, בכמה מקורות אף אמרו שמוריניו לא פוטר שנה שעברה אך ורק בגלל ה25 מיליון האלה...

15. Bridge Member

כמו כול האנשים של ז'וזה עוזבים את הקבוצה, היה כתוב על זה באתר הרשמי אבל הורידו את זה מסיבה כולשהיא.