הסכמתי איתך עד הקטע שאמרת שמקאללה הוא טכני. ללמפארד יש טכניקה (אף אחד לא יכול להגיד אחרת אחרי הגול שלו מול בארסה) אבל - ואני לא יודע איך להסביר את זה - אם תראה מסירה שלו או מסירה של ססק, צ'אבי אלונסו, צ'אבי, דקו או רונאלדיניו - לכולם יש את הטאצ' הזה בכדור. אני מצפה לתגובות המלעיזות אבל שוב, אני לא אומר שאין ללמפארד טכניקה, אבל אם תשוו מסירות שלו לכאלה של שחקנים אחרים תראו את ההבדל (אין לו בעיה למסור כדור על מרחקים ארוכים או למצוא את מסירת העומק כך שלא, לא לזה אני מתכוון).
לאמפרד לא דריבליסט אין לא דריבל. טכניקה לעומת זאת זה השתלטות על כדורים (זידאן הגדול ורונלדיניו אמנים בזה). הטכניקה העיקרית של לאמפרד היא טכניקת הבעיטה שלו כי להשתלט על כדור הוא יודע אבל לא בגאונות ולעבור הוא יודע אבל בעיקר עם כוח ולא יותר מאחד. לגבי מקללה-מלך החילוצים אומן יודע גם לשמור על הכדור ואפילו לעבור בזריזות אבל טכניקה יוצאת דופן מעולם לא ראיתי אצלו.
צריך ללמוד להכניס את הכדור לרשת, זה פשוט מעצבן. 30 בעיטות לשער = גול אחד. אבל להתנחם בעובדה ששלושת האנשים שצריכים להכניס את הכדור לתוך שני העמודים האלו לא משחקים. לפחות אפשר לקחת דברים חיובים מהמשחק, שבה שיחק מצויין ואולי נראה אותו חוזר. מלודה היה לא רע בכלל אבל ההחמצה שלו בתחילת המשחק נוראית. בלטי ממשיך ליהות מצויין. וכמובן שיחקנו מצויין. עכשיו נוסעים למנצ'סטר בלי דרוגבה ולאמפרד כנראה אבל עם הרבה מוטיבציה. זה הולך ליהות משחק גדול שאנחנו חייבים לנצח בו. לגביי האוהדים גם עם 25 אלף אוהדים עדיין הייתה אווירה מצויינת במחצית הראשונה (את השנייה ראיתי ללא קול). KTBFFH!!
בלטי אמנם מאוד מעורב בהתקפה, אבל ממה שראיתי ההגנה שלו היא לא הצד החזק, מעניין אותי איך מוריניו מרגיש לגבי זה. לגבי מאלודה, עוד צריך לקבל את הטאץ' של פתיחת העונה, פאק הוא פשוט שחקן אדיר.
אני כבר ראיתי את לאפארד עובר שחקנים,עובר שוערים(ישר עולה לי לראש שער שלו בבולטון,במשחק שסגר סופית את סיפור האליפות)מספיק פעמים בכדי לדעת שהוא יודע גם לכדרר כשצריך, הוא לא שחקן מושלם אבל מי כן? ושוב,הנקודה שלי היתה שמי שממעטי בערכו של לאמפארד מקבל את התשובה שלו במשחקים האחרונים של צ'לסי ובעיקר אתמול,בלי הרבה שכל,בלי הרבה חוכמה,בלי כדורים שחותכים את ההגנה(גם על הקרקע) אז היא לא תמיד הבריקה כשהוא היה אבל לפחות היה ערך מוסף גדול בהרבה מכל הבחינות.
בלטי דווקא היה לא רע בהגנה במשחק מול אסטון וילה הוא סגר מצויין את אשלי יאנג ומול בלקבורן סגר את פדרסן טוב. יש לצ'לסי מגן הגנתי בצד ימין שהוא פאולו פריירה, וכמו בצד שמאל יש לנו מגן הגנתי והתקפי (ברידג' וקול). ככה שמוריניו לדעתי לא מרגיש שום דבר על זה. אבל זה לא משנה את העובדה שאני כבר מאוהב בשחקן הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
הוא לא. בלטי שמר עליו טוב מאוד, ומלבד השער (ששם אי אפשר להאשים את בלטי כי כול הקבוצה הייתה בהתקפה) לא היו לו פעולות יוצאות דופן. עכשיו שמתי לב שגודיונסן לא בסגל של ברצלונה למשחק לליון ושחקנים כמו דוס סאנטוס ובוז'אן מועדפים עליהם (עם כול הכבוד לכול הכישרון שלהם), הייתי רוצה לראות אותו חוזר בינואר למרות שיש לנו 4 חלוצים, גודי יכול לעזור לנו מאוד ולעזור להכניס את הכדור לתוך הרשת. במיוחד כי בינואר שבה ופיזארו יהיו היחידים בחוד וזה יהיה "תירוץ" מצויין להחזיר אותו בחזרה.
אני מציע שצ'לסי תקנה אותו בינואר בחזרה מברצלונה, לא אמרתי להביא אותו לחודש. הוא יכול לשחק בקישור (כשבינואר יחסרו שני קשרים חשובים) אז זה "תירוץ" מושלם לחזרה שלו לברידג' שהייתי רוצה מאוד לראות. אבל זאת כנראה פנטזיה רחוקה ואני מקווה שמוריניו קורא פה בשביל לראות אותו חוזר.
יש לי הרגשה שאני יודע לאן אתה חותר... חזרה של גודיונסן נשמעת טוב מבחינת צ'לסי אבל לא נראית לי כמו ההחלטה הנכונה עבור גודיונסן עצמו. בקיץ מספר קבוצות מרכז טבלה בפרמיירליג הביעו בו עניין והאופצייה הזאת עדיפה עבורו מאשר חזרה לברדיג'.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...sea/7000301.stm אני חושב שגודיונסון ישמח לחזור בחזרה לצ'לסי בשביל ליהות שחקן רוטציה מאשר להגיע לקבוצות מרכז טבלה כשחקן מפתח. אתה צריך לזכור שצ'לסי משחקת בליגת האלופות וכול שחקן רוצה ליהות שם ולהוסיף את העובדה שהוא שחקן עבר במועדון.
לגודיונסון יש מקום בכל הרכב בליגה האנגלית, בכל קבוצה פרט ל-4 הגדולות. אני אוהב את הנסיך וחזרה שלו כמובן תוסיף לעומק ולחוזק של הקבוצה, אבל אני לא בטוח שזה ריאלי כל כך לדבר עלזה.