צ'לסי 2008\2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. THE STRETFORD END Member

לא יודע על מה ולמה אבל קראתי בלא מעט מקומות שאת ההצלחה לצ'לסי ואת החוזק שלה במרכז השדה
    ובמיוחד את ההצלחה של לאמפארד,אם זה הכיבושים ואם השערים שלו,יחסו את זה בעיקר לאסיין ומאקללה,
    קראתי שאומרים על לאמפרד שהוא לא טכני(ואני נזכר בגול שלו נגד באיירן מינכן כשעצר על רגל אחת,סיבוב במקום ונתן קטנה עם הרגל השנייה וחושב לעצמי,עד כמה אפשר להיות בורים בכדורגל)

ולראות היום את צ'לסי(ובכלל בתקופה האחרונה)בשעת לחץ,כשצריך בעל בית,כשצריך שכל,מחשבה,תיכנון,לא אסיין,לא מקאללה,
    להיפך,שיחקו עם הראש בקיר,ברבע שעה אחרונה ספרתי כל-כך הרבה פעמים של הגבהות לרחבה מהאמצע,
    במקום להפעיל את הצדדים ובמיוחד צד ימין של פיליפס שנכנס ובלטי,כלום,בלי שכל,
    מגביהים לטרי ששוב הפך לחלוץ כשהוא לבד מול הגנה גבוהה.

ועוד משהו,
    נכון שזו רק רוזנבורג,נכון שזה היה אמור להיות ניצחון קל,נכון שזה משחק ראשון בליגת האלופות,נכון שזה לא הליגה,נכון שהמחירים יקרים ועדיין,24,973 צופים היום, זו תעודת עניות.

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/07
  2. George Best Member

לא פחות מאכזב מהתוצאה עבור צ'לסי.
    דרך אגב, השער של הנורבגים היה יפהפה.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מה כל כך יפה בהרמה לרחבה ונגיחה?

4. W.Rooney Member

איזה נגיחה ? נגיעה קלה עם הרגל שהסיטה את הכדור באופן בו צ'ך לא יכול היה לעשות דבר. שער נפלא.

5. אבו Member

המחירים היו בתחילה יקרים, אבל הנהלת צ'לסי ראתה שכמעט ואין ביקוש, והורידה למחירים של סביבות 30 פאונד, ועדיין אוהדי צ'לסי נשארו בבית.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אריאל איך אפשר להגיד על שער כזה שער "יפהפה" אני לא יודע... הושטת רגל רגילה... יש אלפים כאלה בכל חודש...

התוצאה כתוצאה היא עלובה, אין איך לסובב את זה זה פשוט כך. 2 נקודות בטוחות הלכו לפח ועכשיו העבודה נגד שאלקה וולנסיה תהיה הרבה יותר חשובה ועכשיו זה ברור שיש הרבה הרבה פחות מקום לטעויות.

7. בועז Member

בגדול משחק טוב לצ'לסי אבל התוצאה היא סיוט עבור מוריניו,כיוון שעכשיו יהיה חייב 6 נקודות בשני משחקי הבית הבאים וכמו כן לא להפסיד בחוץ לפחות 2 משחקים.
    כמה חוסר מזל, ובכל זאת היו הרבה דברים טובים לצ'לסי במשחק הזה.
    שבצ'נקו בא לעבודה והיה רעב להבקיע, וגם בלטי עושה רושם לפי התקציר היה פעיל מאוד.

8. Rudess Member

למען ההגינות אני אגיד שלא ראיתי את המשחק של צ'לסי במלואו כי עם על מסך LCD ליד המסך הגדול בפאב ששידר את פורטו-ליברפול, אבל עדיין ראיתי חלקים ניכרים מהמשחק, כי ליברפול כרגיל המאיסו את המשחק על הצופים. צ'לסי שיחקה בצורה לא חכמה וניסתה להגיע יותר מדי פעמים מהאמצע, היחידי שבאמת ניסה וגם הצליח יפה מהאגפים היה מאלודה. הנורבגים לא באו להסתגר בכלל ושיחקו כדורגל חכם עם הנעת כדור שתסכלה את שיטת הלחץ של צ'לסי. החסרון של דרוגבה ולמפארד שוב הורגש, למרות השער של שבצ'נקו שנבע מיציאה סטייל רובינסון של השוער הנורבגי, ו-2 הקורות של קאלו. לגבי הקהל, לא ידעתי את הסיפור עם מחירי הכרטיסים, אבל עדיין למרות שזה רוזנבורג, מועדון עם יומרות כמו צ'לסי צריך למלא את האצטדיון בכל משחק בית ולא משנה מי היריבה.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שכחתי רק להוסיף שמבחינת המשחק עצמו והיכולת המצב הוא לא גרוע. מחצית שנייה די לוחמנית, ברור שר קחוסר מזל מנע מאיתנו את הניצחון, במחצית השנייה יותר מדי החמצות, חוסר ריכוז אבל הייתה לחימה, רצון והשקעה. שבצ'נקו היה יוצא מן הכלל, הלוואי שיצליח לשמור על היכולת ושנראה סוף סוף יציבות ממנו.

10. Matan Mouyal Member

רוזנבורג הגיעה ל2 מצבים טובים (ואם הראו במשולב את כל המצבים של רוזנבורג אז אלה גם המצבים היחידים שלה במשחק), ובאחד מהמצבים הם כבשו, זה לא טוב בכלל שרוזנבורג הבקיע שער.
    שבה מתחיל להתרגל לשחקנים וזה מצויין (לפי המשולב), והוא נראה בדרך הנכונה לחזור להיות כמו שהוא היה במילאן.
    חבל שבחוסר מזל לא ניצחנו, כאשר שתי בעיטות הלכו לקורה ועוד מצבים טובים אחרים.

נ.ב- מי שלא יודע למה אני מתכוון כשכתבתי משולב אז זה מה עשו ב5+ לייב

11. FRANK Member

למרות התוצאה יכולת המשחק הייתה בסדר. היו רגעים שהיו צריכים להיות מנוצלים עד הסוף ורק חוסק מזל מנע מזה לקרות. אבל לא הייתי אומר שהיינו טובים אבל גם לא היינו גרועים, רוב המחצית השניה עברה בחצי של רוסנבורג (את הראשונה לא ראיתי) אך ראו את חסרונו של למפארד...או לא בהכרח למפארד אלא מישהו שיכול לסדר את הקישור, המון כדורים היו כדורי גובה שלא הגיעו לשום מקום. טרי ניסה "להציל" את המשחק והתחיל לשחק כחלוץ, ואני תוהה אם מורניו אמר לו משהו על זה, לדעתי הוא לא היה צריך לעשות זאת, קודם כל זה שהוא מבקיע מדי פעם לא אומר שהוא יכול להיות חלוץ ודבר שני זה שיש חלוצים וצריך לתת להם לעשות את העבודה ותפקידו הוא בהגנה, רק חבל שאת השער הוא לא יכל למנוע.
    אני באמת הייתי מופתע לראות את הברידג' במצב "ריק" כזה...האווירה הייתה מוזרה

12. Tony Adams Member

המשחק הזה הזכיר לי את המשחק בין ארסנל לצסק"א בשנה שעברה, רק שהפעם כל הכדורים הלכו צמוד לעמוד, ולא ישר לידיים של השוער.
    צ'לסי, כמו ארסנל בשנה שעברה, יכולה להאשים רק את עצמה.

13. Makelele Member

אנשים לא בורים. הם לא יודעים להתנסח.

דוגמאות לשחקנים טכניים :

דקו
    צ'אבי
    איניסטה
    כ. רונאלדו
    רוביניו
    מקאללה ( כן, כן )

למפארד הוא לא אחד מהם . יש לו טכניקה שונה אבל מי שאומר שהוא לא טכני מתכוון לצורה מסוימת של טכניקה שרגילים אליה.

לגבי המשחק, מפתיחת העונה שעברה מוריניו הוכיח שאין כזה דבר בצ'לסי משחקים קלים. אני תוהה מתי צ'לסי תדרוס קבוצה .

14. Wave Member

מחירים מוגזמים ומופקעים,
    למה בכלל משחקי הצ'מפיונס לא נכללים בכרטיס העונתי?

15. Robin Member

גם משחקים רגילים לא "נכללים בכרטיס העונתי", אתה משלם על כל כרטיס שאתה קונה לכל משחק ספציפי.