אני חושב שאם בן חיים יגיע אז אלכס לא יגיע, אין שום טעם שאלכס יגיע אם הוא יתחרה עם בן חיים על הבלם ה4. אם בן חיים יגיע זאת תיהיה החתמה מאוד טובה והוא יהיה בלם שלישי מצויין בקבוצה. הוא גם רק בן 25 ויכול ליהות בקבוצה עוד הרבה מאוד זמן.
גם לדעתי הגעה של בן חיים מסמנת כישלון בניסיונות להוציא לאלכס אשרת עבודה. אין לי בעיה עם בן חיים כשחקן, להיפך אני חושב שהוא בלם מצויין וגם מקצוען כמו שראוי ששחקן ברמות האלה יהיה - אני עדיין ממשיך להתפלל לכך שמדובר בברווז עיתונאי כי אין לי כוח אפילו לחשוב על מה שחקן ישראלי בצ'לסי יגרור מהתקשורת הישראלית בראשות ליצנים כמו יענקה זיו.
http://www.tuttomercatoweb.com/index.php?a...n=read&id=62425 - דרוגבה: "אני לא יודע אם אשאר בצ'לסי. אני רוצה לנסות את מזלי במקום אחר ולשנות אווירה - איטליה מאוד קוסמת לי". השמועות אומרות שמילאן מעוניינת מאוד בחלוץ. דרוגבה: "אני לא יודע אם אשאר בצ'לסי. אני רוצה לנסות את מזלי במקום אחר ולשנות אווירה - איטליה מאוד קוסמת לי". השמועות אומרות שמילאן מעוניינת מאוד בחלוץ מחוף השנהב
זה פשוט מכוער, http://www.chelseafc.com/javaImages/66/3a/0,,10268~3291750,00.Xxx מדהים עד כמה שזה מכוער.
לוח משחקים מהאתר הרשמי של צ'לסי: Sat Aug 11 Birmingham City H Tue Aug 14 Reading A Wed Aug 15 Carling Cup 1 Sat Aug 18 Liverpool A Sat Aug 25 Portsmouth H Wed Aug 29 Carling Cup 2 Sat Sep 1 Aston Villa A Sat Sep 15 Blackburn Rovers H Sat Sep 22 Manchester United A Wed Sep 26 Carling Cup 3 Sat Sep 29 Fulham H Sat Oct 6 Bolton Wanderers A Sat Oct 20 Middlesbrough A Sat Oct 27 Manchester City H Wed Oct 31 Carling Cup 4 Sat Nov 3 Wigan Athletic A Sat Nov 10 Everton H Sat Nov 24 Derby County A Sat Dec 1 West Ham United H Sat Dec 8 Sunderland H Sat Dec 15 Arsenal A Wed Dec 19Carling Cup 5 Sat Dec 22 Blackburn Rovers A Wed Dec 26 Aston Villa H Sat Dec 29 Newcastle United H Tue Jan1 Fulham A Sat Jan 5 F.A. Cup 3 Wed Jan 9 Carling Cup Semi-Final (1) Sat Jan 12 Tottenham Hotspur H Sat Jan 19 Birmingham City A Wed Jan 23 Carling Cup Semi-Final (2) Sat Jan 26 F.A. Cup 4 Wed Jan 30 Reading H Sat Feb 2 Portsmouth A Sat Feb 9 Liverpool H Sat Feb 16 F.A. Cup 5 Sat Feb 23 Tottenham Hotspur A Sun Feb 24 Carling Cup Final Sat Mar 1 West Ham United A Sat Mar 8 Derby County H F.A. Cup 6 Sat Mar 15 Sunderland A Sat Mar 22 Arsenal H Sat Mar 29 Middlesbrough H Sat Apr 5 Manchester City A F.A. Cup Semi-Final Sat Apr 12 Wigan Athletic H Sat Apr 19 Everton A Sat Apr 26 Manchester United H Sat May 3 Newcastle United A Sun May 11 Bolton Wanderers H Sat May 17 F.A. Cup Final
סה"כ ההגרלה די בסדר, בסוף העונה יש משחק בית מול בולטון ואני מקווה שנחגוג את האליפות במשחק הזה כמו שחגגנו מול בולטון לפני שנתיים. המשחק מול ברגינהאם זה משחק שאני מצפה לו, אני כבר רוצה שצ'לסי תשבור את השיא של ליברפול. מול ליברפול בחוץ יהיה משחק מאוד קשה, אבל אני חושב שנצליח לנצח אותם סוף סוף ולנקום בהם על שני ההפסדים בעונה שעברה באנפילד.
הגרלה טובה מאוד, עד כמה שהגרלות שבסך הכל קובעות את סדר המשחקים יכולות להיות (הרי בסוף כולם משחקים נגד כולם...). פותחים בבית שזה חשוב, מסיימים בבית שבתאוריה זה נחמד אבל האמת שזה לא ממש משמעותי כי נדיר מאוד שהקרב נמשך עד הרגע האחרון. שלושת הגדולות מארחות אותנו בסיבוב הראשון מה שאומר שזה סיבוב קשה הרבה יותר ושבסיבוב השני לפחות יהיה לנו יתרון פסיכולוגי כי קבוצות יצטרכו להגיע לגשר ולקחת שם נקודות במאניי טיים... ניצחונות שאפשר לסמן כבר מעכשיו: 12 בינואר + 23 בפברואר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
כמו שאמרתי, אין לי בעייה עם בן חיים כשחקן, הוא יופי של בלם. התקשורת העלובה שלנו בראשות יענקה זיו כבר החלו לזיין בביצים. האפס עדיין לא הזכיר את השם קארבליו פעם אחת בשלושת הימים בהם הוא מסקר את העניינים סביב ההעברה של בן חיים... היום במהדורה הכתובה של מעריב הוא בכלל לקח את העיניינים צעד אחד קדימה והשיג סקופ בן לאומי מלא פחות ולא יותר - פיטר קניון. שיהיה. אני פשוט אצטרך להוריד למינימום את החשיפה שלי לתקשורת ישראלית וככה הכל יהיה בסדר.
אני חושב שאם בן חיים זה כנראה בגלל שאלכס לא קיבל רשיון עבודה. הבעיה בהגרלה זה המשחק בפתיחת העונה בחוץ מול אנפילד, זה יכול להשפיע הרבה על המשך העונה.
אם אלכס מגיע בן חיים בלם רביעי ברוטציה בלי ספק בכלל... אבל אני לא חושב שהברזילאי יחתום. זה נראה לי מוטרף ברמות קשות להחזיק ארבעה שחקני הגנה כל כך איכותיים ולייבש על בסיס קבוע שניים מהם (בלם זו לא עמדה שמנג'רים נוטים לעשות בה חילופים שלא לצורך)... אלכס שלנו אבל כנראה שיש לו בעיות עם אשרת העבודה. אני מניח שהוא כרגע לא מקבל אחת כזו ושמוריניו וקניון מעדיפים שלא לקחת סיכונים מיותרים וללכת על בטוח. מקסימום אלכס יגיע בעונה הבאה.