צ'לסי ובארסה מנצחות כצפוי, ספורטיג מפתיעה את אינטר

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Sep 10, 2006.

1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אה שכחתי לציין,אוהדי ריאל בטח לא שמו לב אבל אוהדי יובנטוס בטוח כן,קאפלו עם כל המשמעת והכל עוד פעם מוכיח שלנהל משחק בזמן הנכון הוא לא ממש יודע.כמו שפישל מול מילאן,באיירן וארסנל קאפלו עושה בתחתונים גם בריאל.

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אני קצת לא מעודכן-מי מאמן ליון ?
    מי שזה לא יהיה [פרח מזכרוני], הוא עושה עבודה אדירה, גם בעונה שעברה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

3. Reyes Member

ליון עושה בית ספר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

ועוד בלי חלוץ נורמלי (עם כל הכבוד לפרד...)

Last edited: Sep 13, 2006
  4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יודע על מה אני מתפלל לירן ... שליון תמשיך לשחק ככה כל העונה.

לקבוצה הזו מגיע להכנס לרשימה של הגדולות , היא מוכיחה את זה על הדשא בלי יותר מדי כסף מפוצץ כמו בארסה,צ'לסי,ריאל,ליברפול וכו'.

5. Raulito Madridista

כל-כך הרבה זמן מחכים למשהו טוב ולא לאותו חרא של השנים האחרונות, וכמו שאמרתי כבר אם אני לא טועה, זה נראה שלא משנה את מי נרכוש או את מי נביא, זה לא יילך טוב.

זו אחת המחציות הביזיוניות ביותר שהציגה ריאל מדריד בשנים האחרונות, זה מזכיר את התבוסה לסראגוסה בגביע אשתקד. שנה שעברה לא היינו כל-כך גרועים נגד ליון ואפילו היינו לא רעים.

כל השחקנים שמשחקים פשוט חלשים, פרט לאיקר קסיאס, שגם הוא לא חסין מטעויות, אבל מזל שיהיה אותו, אחרת זה היה נגמר באחד ההפסדים הכואבים ביותר בליגת האלופות ובהיסטוריה של המועדון בכלל. רוד ואן ניסטלרוי גם לא אשם, הוא לא מקבל כדורים בכלל.

פאביו קנבארו חלש מאוד, לא מזכיר את אותו שחקן של המונדיאל או השנתיים האחרונות ביובנטוס, ממש לא. הוא מזכיר את השחקן החלש ששיחק באינטר ב04\2003. חסר ביטחון. קנבארו עשה במחצית אחת יותר טעויות מאשר עשה בכל המונדיאל בו שיחק 7 משחקים מלאים בתוספת חצי שעה בגמר המונדיאל.

ראול לא דומה לכלום, בקהאם ממשיך להגביהה, קרלוס לא עובר את החצי, כל מתפרצת שלהם נגמרת בבעיטה מסוכנת מאוד לשער. השער השני של ליון זו אומנות, הלוואי והיינו נראים כמוהם. השופט שגה פעמיים בקשר לנבדל, חבל שראול לא קיבל את הגול שלו, עד שהבקיע. אני מאוד מאוכזב, מקווה שזה לא תיהיה תבוסה. הקבוצה של היום אפורה מאוד, שום טיפת ברק. החילופים המתבקשים זה רוביניו ורייס במקום בקהאם וראול, גם זה לא בטוח שיעזור.

אם אנחנו מפסידים פה בהפרש של עוד גול, כבר הלך הסיכויי לגמור במקום הראשון בבית. פתיחה זוועתית כזו לא תיארתי. הסטט' מפחידה.

כל השחקנים יכולים להתבייש בעצמם. זה נראה כל-כך קל לעבור אותם ולעשות להם בית ספר. זה נראה כמו בפיפה 2002. לוחצים על W ועוברים את כולם בריצה, מדיי פעם הטעויות בQ וזהו. אין חדש תחת השמש וזהו. שיישחקו על הכבוד עכשיו.

התפקוד של ראול לא מוגדר, מזה שהוא יורד לחלץ כדורים בקו החצי, בשביל זה יש את הקישור. שיהיה כמו בגול שנפסל, למעלה, דיי כבר, נמאס מהמסירות האלה למגן, כמו שרביבו אמר, את זה כל שחקן יכול לעשות. הוא נראה איטי וכבד, כבוי, בהחלט. לשער הבא שלו אפשר לחכות שנים.

אנטוניו קאסנו לא משחק באגף שמאל, הוא נוטש אותו, ולכן אין מה לעשות אלא רק לשחק דרך אגף ימין. קרלוס בכלל לא עולה למעלה וכך גם סיסיניו, זו בטח הוראה של קאפלו. אם הייתי רואה את קנבארו בפעם הראשונה הייתי חושב שהוא מבזה את עצמו ושאין לו עתיד בכדורגל.

כל-כך הרבה שחקנים עם ניסיון, משכורת שאני לא אעשה כל חיי, זה ביזיון מה שקורה כאן. אם קאפלו לא עושה חילוף כרגע ויחליף הרכב בפעם הבאה, וזה מה שמצפה לנו - מבחינתי שיילך הבא. דל-בוסקה! חח

6. משוגע בירוק Member

אני יודע כמובן... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx וציינתי בכללי את השחקנים שברחו לליגה הספרדית... לפי מה שראיתי ממשחק אחד שהוא שיחק ג'יאנלוקה היה חלש מאוד ובשאר המשחקים הוא ישב על הספסל...

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

חוסה אנטוניו רייס המושיע !
    כן בטח.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

המאמן הכושל מליברפול , ג'ראר הויה

9. Melixon 15 Member

אני כל שנה לא מאמין מחדש איך ריאל מתחזקת והיא עדיין נראית כ"כ גרוע, זה כאילו ריאל הורסת את השחקנים..
    זה לא יאומן, עם סגל כזה גם בלי מאמן הם צריכים להראות משהו לפחות!.. הם כלום!
    אפילו יכולת אישית הם לא מראים במשחק הזה,
    לא יאומן איך אף אחד מעונות הגלקטיקוס לא הייתה הצלחה מסחררת ועכשיו זה גם נראה לא כ"כ טוב מבחינתם

Last edited: Sep 13, 2006
  10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

מנצ'סטר מובילה 2:3 על סלטיק, במשחק שגם הוא משודר בטלוויזיה - משחק גם לא רע.
    דינמו קייב בפיגור 3:1 מול סטיאווה בוקרשט.
    ליון כאמור 2:0 על ריאל.
    ארסנל מובילה 1:0 על המבורג, המבורג ב-10 שחקנים.
    אנדרלכט מובילה 1:0 על ליל.
    מילאן מובילה 2:0 על א.א.ק אתונה.
    פורטו 0:0 צסק"א.
    קופנהאגן 0:0 בנפיקה ליסבון.

11. burning soil Member

ריאל מתעוררת טיפה מהשוק במחצית השניה, ועדיין ליון מסכנת את השער
    עם הבעיטה של ז'וניניו מהדקות האחרונות.

12. נדב מיכאלי Member

תענוג לעיניים המשחק של ליון.
    פשוט בית ספר לכדורגל ולטקטיקה .
    משחק נהדר ולריאל יש מזל שהם לא חטפו עוד 3-4 שערים במחצית הראשונה.

13. מיכל3 Member

אנדרלכט מובילה 1-0 על ליל?
    מפתיע מאוד, ליל הקבוצה הכי חזקה בבית 8 (אחרי מילאן כמובן) ואנדרלכט מאוד מאכזבת בשנים
    האחרונות..
    מי מארחת את המשחק?

14. Robin Member

2:0 לארסנל ששולטת לגמרי במשחק מה שלא מפתיע כשכבר לאחר 10 דקות ארסנל קיבלה פנדל ושוערה של המבורג הורחק לאחר שתפס לואן פרסי את הרגל אחרי שזה עבר אותו. קולו טורה נפצע וג'סטין הויט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx החליף אותו. רוזיצקי בגול אדיר מחוץ לרחבה כדאי לכם לראות בתקצירים.

15. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ארסנל עולה ל-2:0, רוזיצקי הוא מבקיע השער. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

המשחק בין ליל לאנדרלכט, באנדרלכט. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx