צ'לסי ובארסה מנצחות כצפוי, ספורטיג מפתיעה את אינטר

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Sep 10, 2006.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ואת זה אני אומר אחרי שראיתי אותו מספר פעמים בליגה האיטלקית ברג'ינה ובליגה הסקוטית (הליגה היחדיה המשודרת מדי פעם בגרמניה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ).

2. Joel Gion Member

מאז שקאפלו הגיע לריאל אני בדיעה שהיא תאבק עם ברסה על האליפות אבל לא תעשה יותר מדי בליגת האלופות. אתמול התחיל המסע שלה לקראת אכזבה נוספת. קאפלו מאמן מיושן, באופן שיטתי באירופה הוא לא מתאים את שיטת המשחק ליריבה שלו, וזה, ביחד עם הכנה טקטית לקויה, מה שעלה ליובנטוס בהדחות בשנתיים האחרונות מול יריבות נחותות כבר ברבע הגמר (ואם לא זלייטה וטום ויזה זה היה קורה כבר בשמינית הגמר). ולא רק ביובנטוס זה היה ככה, גם את הקמפיינים של רומא הוא ביזבז עם שיטות משחק מוזרות ואי מיצוי הפוטנציאל. אולי הגנת הברזל שהוא בנה (וימשיך לבנות, עוד בלם יגיע בינואר) והברקות של קסאנו/המיקום של ואן ניסטלרוי יספיקו לו בשביל לקרוא תיגר על ברצלונה בליגה, אבלי בליגת אלופות? רבע הגמר זה המקסימום שאני נותן לה (אלא אם כן היא תיפול על הגרלה חלומית).

ליון מצד שני - קבוצה פשוט מדהימה. כבר כמה שנים שהיא משחקת כדורגל נהדר, אתמול היא פשוט התעללה בהגנה של ריאל (קנבארו במשחק הכי גרוע שראיתי ממנו אי פעם, ודווקא ביומולדת שלו) ואם זה היה נגמר 4 או 5 אף אחד לא היה מופתע. אני מקווה שהיא תצליח להציג את היכולת הזאת גם בשלבי הנוק אאוט.

בכל מקרה, המועמדת המובילה שלי לתואר הייתה ונשארה מילאן. נכון שכמו במקרה של ברסה, את המשחק אתמול לא צריך לקחת ברצינות אבל עם או בלי שבצ'נקו, אינזאגי נמצא בכושר שמזכיר את עונת 2003, וכשפירלו ייכנס לכושר ונסטה וקאלדזה יחלימו לחלוטין הקבוצה תהיה הכי חזקה באירופה לדעתי. יש לה בית קליל ובשלבי הנוק אאוט היא תדבר חזק מאוד. מדובר בקבוצה המצליחה ביותר בשנים האחרונות, ב3 מ4 השנים האחרונות היא הגיע לפחות לחצי הגמר, אני לא רואה סיבה שהשנה זה לא יקרה.

3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

רציתי לראות את גורקוף משחק בלי עזרתו של פירלו וסיידורף ומדיווחי העיתונים באיטליה רק הפסדתי.הבחור בבכורה שלו בליגת האלופות מבקיע!עוד יתברר שהוא יהיה מחליף מעולה לקאקה ואפילו יכול לשחק איתו באותה רמה.כמות המחמאות אל הבחור ממחוז ברטוניה {מדברים שם שפה קלטית חוץ מצרפתית} היא פשוט לא נורמלית.אבל אסור לשכוח שמול קבוצה גדולה זה לא יעזור,וטוב שאנצ'לוטי לומד לעשות רוטציה ולתת לפירלו ולנסטה מנוחה.הדבר המצחיק הוא שבגאזטה יש סקר ששואל מה מצא חן בעיניכם במשחק של מילאן: ההשראה של קאקה,הנדיבות של קאפו,האופי של גורקוף,הרעב של פיפו או האחדות של הקבוצה.

בסופו של דבר,המשחק שראיתי {כמה אירוני} היה אנדרלכט מול ליל בART SPORT הערבי.הגיעו הרבה אוהדים מליל {שעה נסיעה מבריסל בתוספת דרכון} אבל תחושת הבית של אנדרלכט רק עזרה לה,כי בחוץ נראה לי שהקבוצה הזאת תקרוס.במחצית הראשונה המשחק היה מאוד שקול ושווה,לצרפתים היה יתרון באגפים אבל הם לא השתמשו בו ורק בעטו מרחוק,מהצד השני,מהלחץ של הבלגים,הגיעה הזדמנות טובה מקרן של מובארק בוסופה ההולנדי-מרוקאי שאותה המחליף הארגנטינאי של וינסן קומאפני,מארטין פארחה מארחנטינוס ג'וניורס נוגח ומכניע את שוער נבחרת סנגל טוני סילבה.קלוד פואל החליט בדקה ה60 לעשות מעשה ולהכניס שני חלוצים במקום שני קשרים.בגלל רוחב הלב של המארחים,שלא עשו נכון,שלא החזיקו בכדור כמו שיותר,שלא ציפפו כמו שצריך,בסוף חטפו ויכלו גם לחטוף יותר.אני מניח שהעלייה לשלב הבא תלויה בליל כי יש לה יותר פוטנציאל מהבלגים או היוונים.אגב השער של ניקולאס פאוורג היה פשוט יפהפה,קצת מזל וקצת טכניקה.

לגבי פאביו 'גרוייר גבינה שוויצרית' קנאברו,אל תתפלאו.אי אפשר לעשות הכל לבד שלידך יש סרחיו ראמוס שלא תמיד יעיל בעזרה שלו,זה אפילו יותר תקף לרוברטו קרלוס וסיסיניו.

Last edited: Sep 14, 2006
  4. Raulito Madridista

מאכזבת מאוד פתיחת העונה של ריאל מדריד בליגת האלופות. עברה שנה, אך שום דבר לא השתנה. אני מסכים פה עם מי שרשם שריאל מדריד קבוצה זקנה, אנחנו קבוצה בלי ברק, אבל הפתיעה הקלות שליון עשתה את הניצחון שלה, ומספר המצבים הגבוהה מאוד אליו הגיע הקבוצה. זה יכל להיגמר באחת ההשפלות הגדולות שלנו בהיסטוריה, בטח שהכי גבוהה בליגת האלופות. שנה שעברה, זה נראה הרבה יותר טוב. אולי הפסדנו בהפרש גבוהה יותר, אך הגענו למצבים ורק במזל רע לא השכלנו לכבוש. הסיכויים לסיים במקום הראשון בבית נראים כאפסיים, ליון אמורה לנצח את כל ארבעת משחקיה הנותרים, וגם בברנבאו ריאל לא פייבוריטית, בטח שלא לנצח בהפרש של שני שערים. עצם זה שנעפיל מהמקום השני, ממשיך את היכולת הרעה מהשנתיים האחרונות, וזה מצביע על הגרלה קשה, למרות שברצלונה\צ'לסי\ברמן יכולות לגמור גם שניות בבית כמו אינטר\באיירן, וריאל לא עוברת אף אחת מהם כרגע.

ההרכב שריאל מדריד עלתה איתו פשוט לא היה נכון. ראול ירד משום מה לקבל כדורים בקישור ואת זה הוא לא צריך לעשות, לא היה ברור התפקיד שלו. הוא קיבל גם מצב נהדר לכבוש אחרי הכנה של אחד מהשחקנים, אבל בעט חלש מאוד את החד המצבים הייחידים של ריאל מדריד. סיסיניו שקיבל מקום בהרכב היה הכי פחות גרוע מחוליית ההגנה, והיה חסר ביטחון ולכן לא הצליח לעשות שום דבר. ההרכב ששיחקה עימו ריאל היה אפור מאוד, רוביניו ורייס היו צריכים לפתוח, על חשבון ראול ובקהאם. קאסנו כחלוץ יותר מסוכן, הוא לא יכול לעשות כלום שהקבוצה שלנו כזו איטית, במתפרצות לא עשינו כלום ובהתקפות ישירות אנחנו שקופים. אין תיחכום. מרכז המגרש היה חלש מאוד, אמרסון לא נייד, דיארה איבד מלא כדורים. מרכז ההגנה נראה עלוב כמו בפיפה 2002. קנבארו נתן משחק איום ונורא, כל המונדיאל הוא לא עשה את מספר הטעויות. ראמוס היה על הפנים. קרלוס זו בדיחה עצובה כבר שנתיים, והוא לא עבר את החצי אתמול. ואן ניסטלרוי היה הכי פחות חלש בחלק הקדמי. אין תחליף לרונאלדו, גם זה קשור.

סאן איקר מראה ירידה בכושר, למרות ההצלות שלו אתמול. יותר מדיי טעויות היו לו, מזל שליון כבשה רק שני שערים וויתרה לנו. זה מבזה להיות אוהד שככה משחקים, כל-כך עצוב הייתי אתמול, חיכיתי למשחק הזה מלא זמן. גם אם נפסיד, אז לא ככה.

הכנסת רוביניו ורייס היה מהלך טוב של קאפלו, שהפסיד טקטית והעלה הרכב מבזה. ראול היה צריך לצאת ולא קאסנו שהיה השחקן הכי מהיר בחלק הקדמי. הכנסת גוטי העירה את המשחק, אבל הוא היה צריך להיכנס לעמדת הפליימקר, באגף הוא לא תורם הרבה. רוביניו היה חסר ביטחון, רייס שיחק באףג לא מתאים לו, ואבידל פשוט מגן ענק. חבל שריאל לא קנתה אותו, הפסדנו שחקן ענק, חייבים להסתער עליו בהמשך.

אני לא רואה את ליון השנה הולכת עד הסוף, אבל אני נדהם מהקבוצה הזו, יכולה לתת פייט גם לברצלונה. אני לא מאמין שהוויה הלוזר הוא המאמן שלה. משחק אדיר של ליון, התקפות מהירות, חילוצי כדור, עקבים, אם היריבה לא הייתה ריאל הייתה נהנה מאוד. ז'וניניו מכל מקום מפציץ, אין בועט חופשיות כמוהו, גם לא קרלוס בשיאו. כריס מליון היה נהדר בהגנה וגם החלק התקפי. אבידל פנטסטי.

הפיתרון הוא פשוט, להוציא את ראול, מיצ'ל ובקהאם שהם הפרות הקדושות, במקומם להכניס את סיסיניו, רוביניו ורייס, קאסנו עובר להתקפה. קאפלו חייב להבין את זה, כבר במשחק הבא. אם לא, מבחינתי הוא יכול ללכת. זה לא ייסבל ככה.

ציונים:

קסיאס - 7
    סיסיניו - 5.5
    ראמוס - 4
    קנבארו - 4.5
    קרלוס - 4.5
    אמרסון - 4
    דיארה - 5
    בקהאם - 4.5
    קאסנו - 5
    ראול - 5
    ואן ניסטלרוי - 5.5

מחליפים:

גוטי - 6
    רוביניו - 4.5
    רייס - 5.5

קצת על שאר המשחקים:

בוקרשט של סבן הפתיעה אותי עם ניצחון אדיר בקייב. ריאל צריכה לחשוש כרגע עם הכושר החלש שלה.

מנצ'סטר יונייטד דיי התקשתה נגד סלטיק וספגה שני שערים, היא עדיין לא מוכנה מספיק בקשר להגנה. ההתקפה אבל זורמת כמו שצריך, מנצ'סטר שווה שני גולים כל משחק. התסריט של שנה שעברה לא יחזור. סולשאר שחקן של מאני טיים. סאהה היה טוב אתמול.

מילאן ניצחה בקלות את אתונה בביתה, מילאן הולכת לטייל עד לשמינית הגמר. פיליפו אינזאגי ממשיך את הכושר המצויין שלו וכבש גם במשחק הזה. אני מצפה לו עונה אדירה כמו ב2003 שהוביל את מילאן לגמר, אלא אם כן תבוא פציעה.

ארסנל עשתה את שלה עם ניצחון מעולה בגרמניה, זה היה משחק מאוד קשה, וזה ידוע שללא הנרי ארסנל קבוצה פחות טובה, ובהרבה.

5. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

בוקרשט מרשימה אותי מרגע לרגע, קבוצה מדהימה עם שחקנים מדהימים שמנצחת קבוצה עם שחקנים הרבה יותר שחקנים טובים ותקציב הרבה יותר גבוהה, לפי מה שקראתי לסטיאווה יש את התקציב הכי נמוך השנה בליגת האלופות, והרבה יותר נמוך משל בית"ר, אז איך הם מדהימים כאלה קבוצות ואנחנו לא?

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליון פשוט... וואו! איזה כדורגל נפלא. כבר זמן רב לא ראיתי קבוצה מנטרלת ככה קבוצה ברמה של ריאל. היה צריך להיגמר שם 0-5, לא 0-2.
    הנעת כדור מושלמת, שחקנים הכי דינמיים שראיתי, טוטאל פוטבול יפהפה שבו כל הקשרים יוצאים קדימה והחלוץ מרשה לעצמו לרדת למטה, סגל נוטף מאיכותיות. אם לא מילאן, אני מקווה שהם ייקחו את התואר השנה. מגיע להם.
    כשחושבים על זה, אין סיבה שהם לא יעשו את זה. כבר כמה שנים הם מקרקרים בשלבים המתקדמים של המפעל, והשנה הם בהחלט יכולים לעשות את זה. ז'וניניו נפלא, מאלודה וגובו בכושר שיא, טיאגו הליצן משחק נפלא, ואל תשכחו שקים קאלסטרום, בנואה פדרטי, בן-ארפה ווילטורד על הספסל.
    כבר 3 שנים שהם הדרים טים של צרפת, אין סיבה שהם לא יעשו את זה גם באירופה.
    אפילו מאמן עלוב כמו הוייה לא הורס אותם, התצוגה שלהם אתמול היא ללא ספק הכדורגל היפה והאיכותי ביותר שראיתי השנה. ALLEZ. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

נקאמורה באמת היה מצויין אבל השער שלו נכנס רק כי לואי סהה משום מה לא קפץ יחד עם שאר החומה, הכדור עבר לו בדיוק מעל הראש. מי שיותר הרשים אותי היה גראבסן למרות הטעות הפטאלית בשער השלישי, איזה תיקול הוא עשה על סהה אחרי זה! תענוג!

סרגיי - ריאל לא הפסידה לאחת הקבוצות הטובות באירופה היא יצאה בנס עם רק שני שערים ברשת מול אחת הקבוצות הטובות באירופה. אבל בתור קבוצה שמתיימרת בעצמה להיות כזאת, היית מצפה לקצת יותר מעשים מהאיש שעומד על הקווים, אלא אם כמוש אמרתי כמובן לא נותנים לו לעשות כלום.

גיא אם אני לא טועה פדרטי כבר לא שם, הושאל או נמכר לא זוכר.

8. George Best Member

מישה, גראבסן הרשים אותך?
    אכן מדובר בשחקן טוב מאוד, אבל דווקא אתמול הוא איכזב בגדול.
    מחצית ראשונה לגמרי לא רעה, אבל אחרי איבוד הכדור שהוביל לגול של סולשיאר, הבחור פשוט איבד את כל הביטחון והראש ושיחק על הפנים.לא ראוי.

9. SeRgInHo Member

מישה, חכה, תן להם זמן להתחבר. מאמן חדש, חצי מההרכב חדש לגמרי, שיטה חדשה... כדורגל זה לא הוקוס פוקוס, צריך זמן בשביל דברים כאלה. במידה ועוד חודשיים- שלושה הם ימשיכו להציג כזאת יכולת, אז נדבר על המצב שלהם. אני אישית לא מצפה מאינטר וריאל מדריד להפציץ על ההתחלה. כמו שאמרתי, תן להם עוד זמן.

מה שכן, מה בדיוק עובר על קנאברו? פתיחת עונה מאד בינונית שלו, הן בנבחרת והן בריאל מדריד(לפחות ע"פ המשחק אתמול). האם כל הקונצנזוס בקיץ סביבו היה לשווא?

10. SkiMan Member

http://elsmar.com/pdf_files/various%20picture%20files/thumbs%20up.Xxx

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר. עוד משלבי הקיץ המוקדמים אני כתבתי באשכול של ריאל מדריד על כך שקאפלו מאמן מיושן ומקובע וחלק המדרידאים ההוזים גיחכו. היום זו היתה הורדה לקרקע שאפילו אני לא חלמתי עליה. ציפיתי שקאפלו יגרד איזה תיקו, אבל החולשה של הטקטיקה של קאפלו באירופה נחשפה במלוא "גדולתה".

נראה כמה פעמים תחזור המנגינה הזאת. בהתחלה גם אני פיקפקתי אבל זו כבר שנה שנייה שהם מקרקסים למדריד את הצורה, אולי קצת קרדיט?

אז עבר כמעט יום מהמשחק אתמול ועדיין לא נרגעתי מהתצוגה המהפנטת של ליון. שאפו ותודה על ערב קסום!

11. M_T_A Member

4-1 אחד מדהים של סטיאווה בוקרשט על דינמו קייב בחוץ, והקבוצה הזאת מוכיחה שהיא קבוצת דרג שני באירופה לכל דבר אחרי שגם בעונה שעברה היא הגיעה לחצי גמר גביע אופ"א והובילה במידלסבורו 2-0 ואז התפרקה. לא ראיתי את המשחק אבל אני בטוח שזאת היתה הצגה של כדורגל פתוח והתקפי של סטיאווה כמו שרומנים תמיד ידעו ויודעים לשחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    ניקולאי דיקה שכבש צמד פשוט שחקן ענק, חלוץ טכני וסקורר שלדעתי יעבור השנה לקבוצה גדולה אחרי החשיפה שהוא יקבל בליגת האלופות.
    גם הבלם גויאן ובדאה הוסיפו שערים משלהם.
    ובואו לא נשכח את קלמי סבן, כמה טוב שיש לנו בנבחרת שחקן הרכב בקבוצה כזאת.

Forza Steaua http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

12. SeRgInHo Member

שטויות במיץ. משחק אחד לא מסמל כלום. במידה ויעלו שלב, אז נדבר עליהם כקבוצת איזשהו דרג.
    חבל מאד שלא ראית. הסטטיסטיקה היבשה אומרת חמש בעיטות למסגרת, מתוכן ארבעה גולים( לקייב היו תשע כאלה). היא ממש לא שיחקה כדורגל פתוח ומהנה. היא שיחקה בדיוק כמו שקבוצה קטנה צריכה לשחק בחוץ- סגור ומתפרצות.

לפי דעתי קייב עוד לא אמרה את המילה האחרונה.

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש פה שלד קבוע שרץ כבר איזה 5 שנים,אני עדיין חושב שהקרדיט הוא של פול לה-גואן שבנה את כל זה.

14. M_T_A Member

משחק אחד+עונה גדולה בגביע אופ"א. בכל מקרה סטיאווה חוזרת להיות קבוצה שאי אפשר להתעלם ממנה.
    לעלות שלב יהיה להם קשה מאוד כי יש את ליון וריאל, 2 קבוצות דרג ראשון שטובות מסטיאווה ודינמו בכל עמדה. המשחק הזה נותן לסטיאווה יתרון עצום על דינמו בקרב על המקום השלישי, שאם תשיג אותו תהיה מועמדת רצינית לקחת את גביע אופ"א.

15. Barcik Member

הרבה מעבר לקנבארו במשחק איום, דיארה ואמרסון פשוט חוררו. בכל מקרה, לא הייתי ממהר להספיד. לריאל מדריד עדיין אין כיוון, שזה מתקבל על הדעת לאחר שבועות ספורים של העונה. אמנם מדובר בתצוגה מבישה והחסרונות של הקבוצה בולטים לעין, אבל עדיין עושה רושם שהם נבנים בצורה מקצועית הרבה יותר העונה. רק שיעיפו את ראול לספסל השלישי, אוטוטו זה יהיה עצוב גם לי.
    האירוניה הגדולה מכולן: עם כל מאות המיליונים ששפכו במדריד בשנים האחרונות, הדבר הטוב ביותר גדל במועדון. רחוק מהמשחק הכי טוב שלו, אבל כמה עוד הצלות בלתי-אפשריות יש לקסיאס במאגר?
    באשר לליון, את הכדורגל המבריק הם הציגו גם בעונה שעברה. אני טענתי אז שהם לא יגיעו לשלבים המאוחרים באמת, שכן הם אינם בשלים עדיין. אף ניחשתי שמול מילאן הם יודחו בגלל שער של דקות הסיום. עכשיו, זו חוויה אשר באמת הופכת קבוצה לבוגרת יותר. העונה, עם mindset משופר, הם כבר יהוו תיגר אמיתי על התואר.
    ומחשבה אישית אחת שלא הניחה לי במהלך המשחק: אם כך מאלודה, גובו ופרד חותכים את ההגנה של מדריד, מה יהיה בעוד קצת יותר מחודש מול רונאלדיניו, אטו ומסי? לא יכול לחכות.