צ'לסי ובארסה מנצחות כצפוי, ספורטיג מפתיעה את אינטר

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Sep 10, 2006.

1. Mehmet Member

בנוגע להמבורג-ארסנל, מדהים איך שופט טיפש אחד הורס משחק כבר בדקה ה-12...

קצת שיקול דעת, בן אדם... לדעתי אפילו לא היתה עבירה...

באמת חבל, כי זה היה משחק עם פוטנציאל להיות אדיר.

וליון היו פשוט תענוג לעיניים. וחבל שסלטיק לא הצליחו להפתיע את היונייטד...

2. Robin Member

וגמר ליגת האלופות...?

תראה ריפליי טוב ואז תחליט.

3. SkiMan Member

משחק יוצא מגדר הרגיל של ליון. פשוט נהדר, מחצית ראשונה ת-ע-נ-ו-ג. התקפות שוטפות, מסירות חדות ומהירות, אלמלא נאיביות של ליון היה יכול בקלות להיות 0-4. ריאל מאידך מראה לכולנו שלמרות השחקנים והמאמן זאת עדיין אותה ריאל הגרועה שכולנו נהנינו מהבושות שהיא עשתה ויש שם הרבה עבודה. הגנה פשוט קטסטרופה, קנבארו עושה שטויות שפשוט לא מתאים לו. התקפה חושך, שום מהלך התקפי ראוי וואן-ניסטלרוי נגע בכדור רק בנבדלים. ריאל יכולים להתנחם בכך שיש שיפור מעונה שעברה: שנה שעברה הם קיבלו מליון שלישייה תוך מחצית, הפעם הם חטפו רק שניים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx .

4. SeRgInHo Member

יום מעט מאכזב מבחינתי.

היונייטד ניצחו את סלטיק עם האין הגנה שלה. נגמר 3-2, יכל להיגמר 7-2. רוני עדיין מעט חלוד, כנראה שחסר לו קצת כושר משחק. לא נורא נגד ארסנל הוא כבר יהיה בסדר. סהאה גם כן במשחק טוב מאד וסיים עם צמד. יכל להוסיף עוד שניים שלושה, אבל לא הלך. סה"כ ניצחנו ואני מרוצה. בעונה שעברה בכל שלב הבתים הבקענו רק שלושה שערים.
    שתי הקבוצות האחרות בבית קופנהגן ובנפיקה סיימו בתיקו,כנראה יהיה קרב מאד צמוד על המקום השני בין סלטיק ובנפיקה, ואולי גם קופנהאגן תצטרף למאבק.

ליון שוב פעם פירקה את ריאל. אולי השנה היא סוף סוף תלך עד הסוף? הלוואי שנראה אותה בשלבים הסופיים. קבוצה שתמיד כיף גדול לראות אותה.
    את ריאל עדיין עוד מוקדם מאד לשפוט. לא חושב שההפסד הזה מסמל משהו.. אבל נחכה ונראה. אני אישית מאמין שקאפלו ידע לסדר את הקבוצה.
    על המשחק השני לא רוצה להתייחס כרגע, אני עדיין לא מעקל את התוצאה הסופית... לאחר שאני יקרא את הסיכומים והפרשנויות אני יגיב עליו.

לגבי הבית של ארסנל... לפי התקציר הם שיחקו מצוין. כ"כ הרבה הזמנויות, וזה עוד בלי הנרי. הגול של רוסיצקי - מדהים! המבורג אבל פשוט חלשה. התחילו את העונה בצורה רעה מאד והיא עדיין בלי ניצחון העונה בשום מסגרת. לא רוצה לפסול אותה, אבל לאור היכולת שלה כרגע, כפי שזה נראה על הכרטיס השני יתמודדו צסק"א ופורטו שסיימו כרגע ב-0-0 ביניהם. תוצאה מאכזבת מאד לפורטו, שעוד יכולה מאד להצטער בהמשך על כך שלא לקחה את מלוא הנק' במשחק הזה.

Last edited: Sep 14, 2006
  5. GUTE Member

לא ברור לי מה קורה בריאל, לא ברורה לי השיטה הזו. יותר מדיי סימני שאלה. למה לשחק עם הרכב כל כך אפור. דיארה ואמרסון היו פשוט זוועתיים. הייתי בטוח שהם יצופפו את מרכז השדה ופשוט יסתמו את המשחק של ליון, הם פשוט לא היו קיימים. למה לעזאזל ראול פתח? מה הוא עשה שמגיע לו לפתוח, הוא שכח לשחק כדורגל ומקומו מחוץ להרכב. רוביניו צריך לפתוח במקומו.

ליון קבוצה פשוט נפלאה, כבר שנתיים שהם עושים קופה על אחד הכוכבים שלהם במכירות מופקעות וכל פעם הם מביאים מחליף אפילו טוב יותר ממנו. העומק הנפלא שלהם, המהירות והשמחה במשחק שלהם.
    פשוט תאווה לעיניים.

אני בשלי מבסוט רצח, גורקוף כבש ושיחק טוב מאוד. :aaa021:

6. לא מצאתי כינוי Member

איפה הדעה שלך לגבי האוקראיניות במפעל? ( אממ.. שחטיור.. אממ.. דינמו) :aaa021: :aaa021:

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

למרות שאני אוהד של ברצלונה, יש לי המון סימפטיה לריאל מדריד, אבל אני חייב להודות, כשראיתי את המשחק הזה, התקשתי שלא להעריץ את ליון ולרצות בנצחונה.
    לכאורה הם לא נראים מהאריות של אירופה, אבל יש להם שחקנים כל כך כשרוניים שמרכיבים קבוצה מצויינת. אי אפשר להגיד על הקבוצה הזו שהיא נבחרת צרפת המשודרגת, כיוון שתיירי הנרי, ויליאם גאלאס, קלוד מקאללה, וילי סניול, ליליאן טוראם ופטריק ויירה הם לא שחקנים של מה בכך, אבל בהחלט אפשר להגיד עליהם שהם דור העתיד של נבחרת צרפת. פשוט כל שחקן ושחקן שם.
    ראיתי המון שחקנים חוצפנים בחיים שלי, אבל היום ז'וניניו שבר כל שיא אפשרי בכדורגל חוצפני. לא משנה איפה נשרקה העבירה, כשהוא בועט, צריכים להיות מרוכזים טוב מאוד בכדור.
    פלוראן מאלודה לדעתי בשנתיים הבאות יחשב לאחד השחקנים הטובים בעולם, על בטוח. לדעתי הוא כבר עכשיו נחשב לאחד כזה.

ריאל מדריד היא פשוט קבוצה זקנה. זו הגדרה קצת טיפשית, אבל נכונה. אפשר אולי לתרץ את ההפסד הזה על ידי כך שפאביו קפאלו עוד לא מספיק זמן שם כדי להחדיר בהם את השיטה שלו, אבל זה רק גורם אחד של ההפסד. היום ריאל מדריד לא הצליחה לייצר כמעט שום מצב הבקעה, כיוון ששיחקה מול קבוצה של שחקנים צעירים, זריזים, שיודעים לעמוד נכון על המגרש. יחס הכוחות הזכיר לי מאוד את המשחק של ריאל מדריד מול ארסנל בסנטיאגו ברנבאו. ריאל מדריד הכבדה עומדת מול קבוצה צהירה, זריזה, שעומדת יפה על המגרש ולא מצליחה אפילו לסכן פעם אחת את השער של יינס להאמן.
    נדב יעקובי דיבר בשידור על כך שהמושג "בנייה" לא קיים עבור אוהדי ריאל מדריד, אבל כמו שזה נראה היום, או יותר נכון, כמו שזה נראה בתחילת העונה הזו ובכל העונה שעברה, ריאל מדריד לא הולכת לשום מקום.

את המשחק של מנצ'סטר יונייטד מול סלטיק ראיתי פחות, אבל שמחתי בשעריה ובנצחונה של מנצ'סטר יונייטד. התאכזבתי לראות שהשופט לקח להמבורג את המשחק, אבל אני מתנחם בעובדה שהמרויחה הייתה ארסנל. וחשוב לי מאוד לציין את קלימי זבן שניצח עם סטוואה בוקרשט את דינמו קייב בתוצאה 4:1. הלוואי ויהיה נציג ישראלי בשלבים המכריעים, למרות שהסיכויים קלושים.

8. SeRgInHo Member

אני יגיב יותר מאוחרף אל תדאג.

לא זכורה לי כזאת חרפה כמו שהייתה בקייב היום. דינמו כבר שיחקה מול כבר מול כל הקבוצות החזקות והטובות באירופה לאורך השנים, וכזה דבר לא זכור לי, בעיקר בבית. להתפרק ככה מול קבוצה קטנה וחסרת ניסיון... באמת שאין לי מילים... הרי רק לפני שלושה שבועות היא פירקה את פנרבחצ'ה שהיא קבוצה טובה מהרבה קבוצות שמשחקות השנה בשלב הבתים...

לא יודע באמת שאין לי כח(לא נפשי ולא פיזי)להביא תגובה מורכבת על הביזיון שהיה היום. מחר אני יקרא את הסיכומים על המשחק, ואז אגיב יותר לעניין. הדבר היחיד שאני יכול להגיד זה שבקבוצה צריכים להסיק מסקנות. אסור שכזאת חרפה תעבור בשקט.
    שובקובסקי האפס נמאס ממנו, שיפרש כבר לפנסיה. כל הגולים שדינמו ספגה זה בגללו, ובמזל זה לא נגמר בשישיה.

שיהיה לכולכם לילה טוב...

9. FelaKaT Member

הצגה של ואן פרסי.
    גם אם באמת הייתה עבירה(לדעתי רואים, רואים בבירור שאין נגיעה)לא הגיע לשוער כרטיס אדום.

10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגיד סרגיי מה באמת הקטע של אוקראינות לקבל רביעיות בבכורה שלהן? חבל שחיפה לא פוגשת את אודסה בבתים מה אני אגיד...

ומה שהורג אותי זה שעוד מישהו מופתע מריאל, שיטת הגלאקטיקוס לא מתה עם בואו של קאפלו, עם כל הכבוד למוניטין שלו אני די בטוח שאין לו מילה חד משמעית בריאל, או שהוא גם נסחף מהכסף, כי אין שום סיבה שרונאלדו יישאר בסגל (ולא יראה דקה במשחקי אימון), בקהאם בכלל יהיה בקרבת הרכב ורוברטו קרלוס עדיין יהיה המגן השמאלי מס' 1 של הקבוצה. עד שלא יגיע מאמן עם רקע אפור יותר שיבוא ויזרוק 80% מהסגל הזה הביתה ריאל תמשיך להיות קבוצה מהדרג השני באירופה, גם אם יביאו מחר את הנרי ורונאלדיניו.

מנצ'סטר עדיין לא ממש עושה לי את זה, אמנם זה נראה הרבה יותר טוב מאשר מול טוטנהאם אבל לקבוצה הזאת עדיין חסר ברק בחלק ההתקפי. רוני היה חלש למעט נסיונות בודדים לעשות משהו ולא פעם נראה שכל משחק ההתקפה של היונייטד תלוי בסאהה, שעושה באמת עבודה בשביל שלושה אנשים שם למעלה.

בסה"כ אני חייב לומר שהיה אחלה מחזור ראשון, אני זוכר שבשנה שעברה הייתי די מאוכזב משלב הבתים באופן כללי, אבל המחצית הראשונה של מנצ'סטר - סלטיק והמקבילה בז'רלאן היו מהטובות שראיתי בזמן האחרון.

ודבר אחד אחרון - חייבים לחסום כל שידור של בית ג' (מוות לקנדים אוהדי הליברפול שמשדרים אותם כל שבוע), מה הפלא שנגמר שם 0-0 בשני המשחקים? אני מבטיח לכם שיהיו שם עוד תוצאות כאלה, שלוש קבוצות שחושבות הגנה ורק גלאטסראיי, החלשה על הנייר מבין הארבע בעלת איזה שהן אמביציות התקפיות. בית שפשוט הכרחי שנשכח מקיומו שלא יהרוס את החוויה.

11. SeRgInHo Member

אם שחטיור עוד שיחקה בסדר גמור עד לדקה ה-69(בחלק גדול מהזמן אפילו יותר טוב מרומא!), אז דינמו תפסה היום את כל הכותרות.
    האמת שבאמת קשה לי להסביר לך את זה. כנראה שחלק גדול тזה זה זלזול מוחלט בסטיאווה, למרות שדמייננקו מכחיש בתוקף. כמו גם הוא אמר שכל מה שהוא ביקש מהשחקנים לעשות לפני המשחק, הם עשו את ההיפך הגמור. גם הפציעות עשו את ההבדל(ולא זה לא תירוץ זה עובדה יבשה), ארבעה שחקנים מההרכב הראשון לא שיחקו אתמול. בכל הסגל אתמול היה רק חלוץ טבעי אחד, והוא היה על המגרש. כל השאר פצועים. אבל גם בהרכב מילואים בכל יום נתון, בבית, קייב צריכה לנצח את סטיאווה בוקרסט, זאת לא שאלה בכלל!
    משהו כנראה לא בסדר במערכת בשם דינמו קייב. לא יתכן שקבוצה פירקה לחתיכות את פנרבחצ'ה, וכעבור שבועייים וחצי מפסידה, מפורקת לגמרי ומושפלת ע"י סטיאווה בוקרסט בבית!!...
    לא יתכן שינצחו קבוצות כמו לברקוזן, רומא, ארסנל, ריאל ויפסידו לת'ון או סטיאווה!!!
    תמיד לאורך השנים דינמו זלזלה בקבוצות שהיא הייתה הפייבוריטית מולן. ת'ון וסטיאווה אלה רק דוגמאות אחרונות, ותמיד שיחקו שווים מול שווים מול הקבוצות הגדולות באירופה. האם זכורים לכם מקרים שדינמו קייב התפרקה מתישהו מול קבוצה מסוימת(טוב... אולי חוץ מנגד לברקוזן בחוץ...)? לי ממש לא זכור.
    חייבים גם לומר כמה מילים על סטיאווה. כל הכבוד. סגרו בצורה מושלמת את דינמו קייב, וביצעו מספר מתפרצות קטלניות ש/הביאו גם לשערים. ככה צריך לשחק בחוץ!

עוד שבועיים ריאל בבירנבאו. קשה לי להאמין שדינמו קייב תוציא משם את הנק', אבל אני בטוח בדבר אחד: שהיא תשחק הרבה יותר טוב ממה שהיא שיחקה אתמול, גם אם המשחק הזה הוא מול ריאל מדריד הגדולה בבירנבאו. אולי לקראת המשחק כל הפצועים יחזרו, ויהיה טיפה יותר קל. אולי(בטוח!)גם לא יהיה זלזול נוסף מצד דינמו כלפי ריאל, ויהיה יותר קל.

12. SeRgInHo Member

מישה, מאיפה זלזול הזה בריאל מדריד וקאפלו? הרי היא לא הפסידה לקבוצת נגרים איזושהי, אלא לאחת הקבוצות הטובות באירופה! קצת פרופורציות, ההפסד הזה עדיין לא מסמל שום דבר.
    זה נכון שקרלוס אפס, אבל איזה מגינים שמאליים טובים וכאלה שאפשרי להביא יש בשוק?
    לגבי רואלדו, אל תשכח שהוא עדיין עדיף על הרבה חלוצים בעולם. שמן שמן, אבל עושה את עבודתו בסופו של דבר, לא רואה סיבה להעיף אותו. אם כבר להעיף את מישהו אז זה את ראול. פשוט לא יאמן עד כמה אפס השחקן הזה! שילך לשחק בקטאר כבר! גמר את הסוס כבר חפני שלוש עונות! גיל 29 אמור להיות הגיל בו תהיה בשיא קריירה, אבל השיא כבר מאחרויו. יכול לפרוש בשקט.
    גם לגבי בקהאם מסכים שצריכים להעיף אותו, אבל נו... לך תבין את הנהלת ריאל. הוא מכניס להם מיליונין(שזה כנראה הדבר היחידי שמעניין להם ת'תחת, ולא הצלחת הקבוצה)כל שנה, אז הוא כנראה ימשיך להיות הבאנקר של ריאל בהרכב.
    קשה לי להבין את המדיניות הרכש שלהם השנה גם... אוקיי, אולי קנאברו הוא בין הבלמים הטובים בעולם(אבל עושה רושם שזה היה רק לתקופת חודש אחד), אולי אמרסון הוא בין הקשרים הדפנסיבים הטובים בעולם, אבל לעזאזל הם הרבה מעל הגיל 30! כנ"ל RVN. פשוט לא מובן לי...הרכש הטוב ביחידי היה דיארה.
    אולי בכל זאת קאפלו יצליח לעשות משהו גם עם הסגל כזה. קאפלו מאמן מספיק טוב כדי לעשות את זה.

13. GUTE Member

עדיף? לא ברור למה? שמן שמן ולא עושה שום עבודה. רונאלדו כבר שנתיים לא עושה את העבודה שלו, הוא כל הזמן ביכולת ירודה או פצוע. רק במונדיאל הוא הראה איזשהו ניצוץ מהכישרון שכן יש לו. רונאלדו ועוד כמה שחקנים בריאל צריכים לפנות את המקום שלהם לשחקנים חדשים בעלי מוטיבציה גבוהה יותר.

אני מסכים עם מישה בנוגע לקאפלו. אני לא היה קיצוני ואגיד שלא הייתה לקאפלו נגיעה בסגל , אבל אני בטוח שיש עמדות שהוא רצה לשנות וההנהלה לא נתנה לו, כמו העמדה של בקהאם.
    בקהאם הוא פלופ, הוא כלומניק, חסר טכניקה, איטי, לא עושה הגנה, פשוט שחקן בינוני עם שם ענק. חוץ מהגבהות ובעיטות חופשיות הוא לא עושה שום דבר על המגרש.
    לא משנה מה יגידו, עידן הגלאקטיקוס לא נגמר עד שלא ינקו את ריאל משחקני המותג.

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

את האמת, כמו שמישה אמר, גם אני חזיתי את הבאנקר הגדול של המחזור, הניצחון הגדול של ליון על ריאל ( יש אנשים בפורום שיכולים להעיד על הביטחון העצמי שלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ).
    אבל בשיא הרצינות אני כל פעם מופתע מחדש מהחוזקה של הצרפתים. גם תחת הוייה ליון משחקת כדורגל שנוגע במושלמות, שנה שעברה אסיין הלך השנה דיארה הלך ושום דבר לא משתנה, ליון היתה ונשארה לפחות עד הרבע גמר הקבוצה החזקה במפעל.

קשה להרשים אותי, במיוחד שמדובר בקבוצה מצרפת שלא קוראים לה מארסיי, אבל פשוט חייבים לאהוב את מאלודה, גובו, ז'וניניו וכמובן פרד. משחק מהיר, הגנה חזקה. משהו שם לב שפטריק מולר השווצרי הבינוני שלא מצא את אצמו במאיורקה שיחק אתמול? במכונה של ליון כל אחד תיפקד קרוב למושלמות, קרוב כי הם יכולים לדעתי להיות יותר חזקים, פשוט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לליון.

לגבי המבורג - ארסנל, ממש לא הפתיע אותי, גם אם לא היה מגיע פנדל, גם אם לא היתה הרחקה, המבורג היתה מוצאת דרך זה או אחרת להפסיד את המשחק. לצערי ארסנל ביכולת בינונית מינוס מוציאה 3 נ"ק מהמבצר של המבורג ב AOL ארינה. עתידה של המבורג במפעל לא נראה מבטיח. אבל השער של רוסיצקי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

מנצ'סטר - סלטיק, משחק פשוט נהדר באולד טראפורד, כמו שנאמר כאן קודם, מול האין הגנה של סלטיק מניו היתה חייבת לכבוש לפחות עוד כמה שערים, במיוחד הדברים תקפים לגבי לואיס סאהה שמאד הרשים אותי. התרגשתי לראות את סולשייאר ביכולת כזאת אחרי כל הסבל שנפל עליו, פנומן זה המילה המתאימה לתאר את השחקן הזה. אולי זה גם ההזדמנות לראות את הפן האנושי של מנצ'סטר שאם כל הפציעות שלו המשיכה להאמין בו ועכשיו מניב פירות, שיהיה רק בריא.

לגבי סלטיק, נקמורה היפני אחד הקשרים היותר טובים שראיתי לאחרונה, חבל שהוא מתבזבז בליגה הסקוטית.

Last edited by a moderator: Sep 14, 2006
  15. W.Rooney Member

ואת זה אתה אומר עפ"י בעיטה חופשית מושלמת אחת בלבד ?