נכון השמות! איך שכחתי את VOJCIC, את פראנסיס עם פתח על הא', את "אווארד" ובריאן וגרנט "איל". ביזיון, רק ההמנון בהתחלה העפיל על זה
מכירים את כל המילים הנרדפות ל"הומו"? מנשנש כריות, מרמה בדמקה וכו'? נראה לי שהיום שגיא כהן הוסיף עוד אחד לרשימה... "אוסף צווארונים"
תזכירו מה שגיא כהן אמר על הגול השני שספגה מכבי פ"ת וואלה שכחתי תניסוח המדויק של זה אבל אחלה ציטוט לדעתי שמישהו יביא
יורם ארבל למראה התלבושת הורודה של פאלרמו: "מזמן לא ראינו קבוצה עם צבע כל כך עליז"... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx
אותי זה ממש הצחיק - שימי ריגר במשחק של מכבי: "in his face - bapartzuf shelo!" שגיא כהן אמר משהו כמו זה גול מגעיל אבל יפה.
אייל ברקוביץ', ערוץ 2 לפני עשרים דקות - "אני מוכן לפרוש היום, לשים הכל הצד ולהיות המאמן של הנבחרת" "אברם משקר את המדינה"
טוב לא זוכר את הציטוט המדויק אבל של שגיא כהן אחרי הגול השני של טרליצי " טרליצי לא ניסה להבקיע הוא סתם בעט יכנס יכנס, לא יכנס מקסימום יפגע בשלט פרסומת יהיה זמן לחזור בהליכה להגנה" הציטוט לא מדויק ולא מילה מילה כפי שנאמר אבל זה היה פחות או יותר הכוונה.
גורי אלפי ,שישי חי ובועט : "מילא להפסיד ,אבל לקבוצות עם חולצות ורודות?האנשים בפלרמו הולכים עם חולצות ורודות ברחוב?כולם בטח מרביצים להם" וגיא עזורי,שישי חי ובועט : "יש בכל משחק מאחורי המאמן -לא משנה איזה מאמן,200 אוהדים שלא מסתכלים על המשחק ובכלל והתגובות שלהם קבועות : דקה 3 -הקבוצה לא מתפקדת (משהו כזה) דקה 20 -תעשה חילוף ואז כשעושים חילוף : למה את השחקן הזה ?ולא את השחקן ההוא?" משהו כזה. אה ועוד משהו של גורי : "אני אף פעם לא מקלל ,פעם יחידה שקיללתי במשחק היתה נגד שוויץ צעקתי : שוויץ -אתם לא יכולים להיות נייטרלים?" ועוד משהו שניזכרתי של גורי : "הייתי באוניברסיטה אצל נחום סטלמך ז"ל שאימן אותנו קצת בקט רגל (נידמה לי שזה מה שהוא אמר) ,הבקעתי גול כמו קייסי ,סטלמך אמר "וואו איזה יופי",מיד אחר כך עזבתי".
"בירושלים יש את הכותל המערבי ,בהכח יש את מלמיליאן -על שניהם אסור לוותר" איציק פוזמנטיר חתום על הציטוט הזה.
שוב נדב יעקובי מזבל בשכל. "את הדברים האלה לא מלמדים בשום בי"ס" הוא אומר על עקב פשוט של רונאלדיניו. חייבים לתת לבן אדם כדור שישחק קצת עם עצמו ויראה שהדברים האלה שהוא מקבל אורגזמות מהם לא כ"כ מסובכים...