מצעד הציטוטים שעשו ב"שישי חי ובועט" היה מצחיק,ביזארי ומצד שני גם קצת עצוב שכאלה דפקטים יש בכדורגל את הציטוט הכי גדול הם לא שמו של אלון מזרחי "השנה שיחררו לב"ש 7-8 שחקנים ואת זה אני סופר לך רק על יד אחת" למרות שגם המשפט "אנחנו צריכים כמה שיותר פחות להפסיד בחוץ..." איכותי מבחינת פניניו והגיגיו של אלון מזרחי.
כן זה בכוונה כדי להראות שקשטן שקט ולא אוהב את התיקשורת וצריך להכריח אותו כדי שהוא ידבר בתקשורת כמו אנשים אחרים . אגב ראיתם איך קופמן ייבש את ניב רסקין?
reignman -כן שמתי לב לזה מזמן . בכלל הטבלה האלטנטיבית בכל שבוע מראה דברים יפים/מצחיקים . גם לאוחנה היתה שם יציאה "אדון סססמנכ"ל.." אבל מזרחי הכי גדול . פשוט דפקט ברמה שאני בחיים שלי לא ראיתי האידיוט המושלם "כמה שיותר פחות להפסיד" -כל פעם שאני שומע את המשפט הזה אני צוחק מחדש.
קשטן, איש חכם, ומיקצוען כדורגל מספר אחד בארץ, הבין מזמן את תפקידה של עיתונות הספורט בישראל: כלום. עיתונות הספורט היא ביב שופכין אליו התרכזו לא מעט זבלים נושאי "תעודות עיתונאי" שהתפקיד היחידי שלהן, הוא להקנות כניסה חינם. זהו. אתיקה? שמטיקה. אמת? פראבדה. עובדות? המצאות. עיתונות? יחצנות. אבל כאמור לעיל, קשטן לא טיפש, ולא רואה את הזבלים האלו ממטר. בשביל מה בכלל הוא צריך אותם? לאיזו מטרה? את התוצאות הוא מביא על המגרש, לוקח את המשכורת הראויה לו, ורץ הביתה לצפרירה והנכדים - איש משפחה למופת. לא פאבים, לא סמים, לא נערות ליווי. בנאדם!
ממה שקראתי הבנתי שרובכם ראיתם היום "שישי חי ובועט" אז לא יודע אם שמתם לב לציטוט של אבוקסיס: "אשדוד זאת עיר כדורגל יותר מאשר הכח." איזה מפגר.... ובית"רי מלידה אני סמכים איתך ב-100%.
ציטוט טרי טרי משירים ושערים לפני דקה: הרצליה משווה בקריית אליעזר נגד הפועל חיפה, ועל פי השדר (נדמה לי שזה עמית פלטקביץ') קדוסי "חותך את ההגנה כמו חמאה שוויצרית".
מייצרים שם גם חמאה.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx איי......איפה חנוך קינן, ( היום עורך דין מצליח ) , איפה עמי פזטל, איפה זוהיר בהלול....
זוהיר בהלול לפני דקה: "יש את שפעת העופות שמטרידה את מנוחתנו, אבל עכשיו יש כאן על המגרש את מחלת הצהובים" מה הקשר???? לך לישון
קודם הבישול של גזל היה "מסירה דיגיטלית מדוייקת!" והנה בדיוק הוא זועק ביטון 2-3! "דרמה מהפנטת ממגנטת ומחשמלת" ציטוט בתוך כדי כתיבת ההודעה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx