דל פיירו צריך לשחק רק במקום אחד, או ליד ויירי או מאחוריו" ניר קלינגר, ממש הרגע בערוץ ספורט 5 פלוס, על דל פיירו ומיקומו (או מיקומיו)
לא. דל פיירו צריך לשחק במיקום אחד בלבד. זו הייתה כוונתו של המשורר לפני שהמשיך את המשפט. לפני זה הוא דיבר על זה שדל פיירו משחק במקומות שהם לא מתאימים לו. הרי זה בלתי אפשרי לשחק בשני המקומות גם יחד.
כמה קוריוזים ואנקדוטות מצחיקות מידיעות של היום: *ישראל כהן, לפני פרשת הפנדלים וכו', יצא למבחנים בלוצרן השוויצרית, חזר אומנם בלי חוזה אבל אמר: "כולם כאן בקבוצה מתפלאים שקוראים לי על שם המדינה". *מנג'ר ראן הצרפתית, אמר בקיץ 97 על שי הולצמן: "שי הוא לא בדיוק השחקן שאנחנו מחפשים, אבל הוא יכול להתאמן איתנו. הוא לא מפריע..."
חחח שגיא אתה טועה. הוא התכוון שדל- פיירו צריך לשחק במקום אחד במגרש. או במקום X או במקום Y. ולא פעם לשחק במקום X ופעם בY (כלומר, לא להיות נייד כל הזמן כי זה לא מתאים לו).
ברור שמדובר בטעות דפוס, אבל היום ב"הארץ" היה כתוב ש"נבחרת קרואטיה נקנסה ב- 7000 בגלל צבירת 5 כרטיסים צהובים במשחק נגד שוויץ". 99 אחוז שהתכוונו ל- 7000 יורו אבל כתבו רק 7000, אותי זה שעשע.
"עכשיו כשרוי קוסטה נכנס פיגו ילך ימינה ומישהו ילך שמאל" בשביל זה אתה נוסע אברהם על חשבוננו ליורו ? כדי שתגיד לנו שמישהו ילך שמאלה..
אחד הציטוטים היותר גדולים ששמעתי.... מפי אוליבר קאן. "בלילה נשכתי את הכרית ובבוקר יצאתי מחדרי עם חיוך על הפנים". ועיתוני אנגליה [ליתר דיוק המירור האנגלי] מגיבים על זה שווין רוני נבחר לכדורגלן האנגלי הכי סקסי בקרב ההומואים. "עדיין לא דווח אם הסקר נערך בקרב הומוסקסואלים בעלי ראייה חלקית".
"לפי החישובים שלי, תיקו בדרבי הסקנדינבי יעלה את שבדיה ודנמרק גם אם איטליה תנצח את בולגריה, אבל זה כבר תלוי בהפרש שישיגו האיטלקים" רמי וויץ בתחזית החלטית מאוד.
זה אחד פשוט אובייס של זלצר מאתמול: "אמנם ברוקנר רוצה לנצח אבל הוא לא רוצה להפסיד" זלצר מלמד את כולנו קישור של ניגוד וסתירה.
"כל 11 השחקנים של פרגוואי בחצי המגרש שלהם" דקה 87: נדב יעקבי שוכח שפרגוואי במינוס שחקן מול ברזיל "אי-אפשר להתעלם מהעובדה שפרגוואי בעשרה שחקנים כבר הרבה מאוד זמן" דקה 89: התקף הסניליות של יעקבי מתפוגג "האם זה האיש שיחזיר את אקוודור למשחק?" רון ברבש מתרשם מהמהירות של כלב שפרץ למגרש ומעניק לו את החולצה מספר 9 "להקת החצוצרנים ביציע לא עושה חשק להקפיץ טקילה?" ברבש מגלה מה הוא באמת היה רוצה לעשות במקום לשדר את מכסיקו - אקוודור "אם הייתי מחפש ג'וב קל הייתי נשאר בפורטו: כיסא כחול יפהפה, גביע הצ'מפיונס, אלוהים, והסגן שלו - אני" ז'וזה מוריניו מתאר על מה הוא ויתר כדי לאמן בצ'לסי "אפשר לעצב מגינים או קשרים, אבל להיות סקורר זה משהו שנולדת איתו" מתיאה קזמאן, הרכש הטרי של צ'לסי, מסביר לאלון מזרחי איך עושים זאת נכון
אה עכשיו שמתי לב שזה ברבים, טעות שלי וד"א, זידאן שיחק עם שתי חולצות במשחק מול ישראל(כדי שיוכל לתת גם לברקוביץ וגם לרביבו)