כתב: מה דעתך על טל בורשטיין בהפועל ירושליים? דריק שארפ: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פיני גרשון: אני לא זוכר מה אמרתי אתמול אתה רוצה אני אגיד לך מה אמרתי מחר?
קודם בקשר לציטוט של שארפ,אחד הדברים היותר מצחיקים ששמעתי בשבוע האחרון,הראו את זה בחדשות הספורט. אתם קולטים את הכתב שואל אותו מה דעתו על זה שבורשטיין בי"ם,ושארפ מתפוצץ מצחוק. עכשיו עוד בדיחה קטנה,ושוב הגיבור זה פושקאש הישראלי,דודו אואט: קראתי בעניין רב את דבריו של דודו אוואט בטקס הצגתו בפני העיתונאים: "אני מהיר, עירני..." וכו'. לרגע חשבתי שהנה, הוא הצליח לעבוד גם על הספרדים,הרי אנחנו מכירים את עירנותו,במיוחד מול בית"ר ירושלים ועירנותו מול כדורי הגובה(סליחה,זרקורים). אבל אז הבנתי שהספרדים יותר חכמים מכולנו. הם ידעו מראש מה נופל עליהם. זאת התמונה של החולצה שאואט ילבש בסנטראדד: http://www.realracingclub.es/ampliarnoticia.asp?id=333 שימו לב לסמל הקטנטן שהם הצמידו לאפודת השוער שלו, לצידי כתובת הספונסר... לחדי העין בלבד... נ.ב מי שלא הבחין,שיסתכל טוב,החולצה בירוק,יש עליה כתובית בלבן של הספונסר OID,בשתי הצדדים של הכתובית מצויר משהו,מה?
מה ליהי לא שמעת על זה? קובי מוסא יצא למרפסת שלו כדי להתבונן בכוכבים כשתי דקות לפני שהוא הולך לישון.. ואז הרוח הרעה באה והעיפה את קובי למרפסת של נימני..בדיוק שקלינגר נכנס לחדר של נימני.. ביש מזל.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
ג'ובאני רוסו אמר לפני כמה ימים בחדשות הספורט משהו נחמד שאלו אותו- "ג'ובאני, אתה נשאר בחיפה?" ג'ובאני: איי קנט אנסר יו ג'אט קוואסשן, איי דונט נו וואט ויל אפפן טו מי טומארו, איי קן גו נאו אווט אנד משאית היט מי". חחחח אני זה. והוא אמר את זה ככה, כיאלו ברמה הזאת של האנגלית אוי ג'ובאני אתה גדול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx.
תשמעו לא בדקתי אם יש את הציטוט הזה בטופיק, אתם כנראה מכירים (מופיע בהוצא מהקשרו אם אני לא טועה), אבל אותי זה קרע: "הרגע קיבלתי הודעה מצמררת שיער" עוד יותר מצחיק לנוכח השיר של AFC
עוד ציטוט מפיו השעיר של בלילי:"אנשים יודעים שאני איש של משפחה, של חברים. אני צריך סביב חום ואנשים. כששמעו שאני עובר לחו"ל, כמו שאומרים, הרימו גבה (!!!)" [ותודה לזיזו..] מה לעשות..הבן אדם פשוט מזרחי חדש..
חברה,מצאתי את מודל החיקוי של אואט,הנה האדם שאואט העריץ בצעירותו: שוקי בנאדו על שוער העבר מאריו זוכוביצקי: " פעם הוא חטף גול שטותי וביקשתי ממנו הסברים". זוכוביצקי הסביר: " בחוץ לארץ כששחקן בא מולך, הוא יודע מה הוא רוצה וגם אתה יודע מה הוא רוצה. כאן בארץ החלוץ לא יודע מה הוא רוצה, אז אתה רוצה שאני אדע?"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט של ניצן הרג אותי!!!! אתמול בצהריים היתה איזו כתבה על הפועל לוד,ואחד השחקנים לשעבר (שהיום עובד באוטו זבל סתם ככה לידע כללי) אמר: "ירדנו השנה לליגה ב'. אבל אתה לא יודע מה יקרה מחר, יכול להיות שנעלה פתאום ללאומית". (?!) תוך שנה אחת?
חחח ואתמול בחדשות הספורט אם מישהו ראה, שעברו לסיקור היומי על מסעה של ריאל מדריד לסין. פתאום אלי אילדיס בא ביציאה: "הוווווווו, דיוויד!" בקול צפצפה כזה שמזכיר עקרת בית סינית שנגנבת מהגעתו של בקהאם. אותי, אישית, זה פשוט קרע מצחוק!
שגיא כהן לרמי וייץ בגומלין של מכבי מול ז'ילינה: "רמי,דיברו כאן על המחנות של שחקני מכבי לאחרונה. היום אני רואה על המגרש 11 מחנות"!
ועוד אחד על הקווים... ועכשיו ציטוט: "יש לי סקס כל החיים. פה בסין יש דברים אחרים - הרבה סינים, למשל" רונאלדו מסביר למה הוא מעדיף את מחנה האימון בסין על פני סקס עם האישה בבית
"ז`ילינה תשחק מול צ`לסי, אחרי שניצחה את הפועל תל אביב" גם העיתונים(סאן) באנגליה לא רגילים שמכבי תל אביב אלופת ישראל