וואלה? עוד יש מישהו שרואה ראשון בשער...? עצוב. אחי אין לך משהו יותר טוב לעשות ביום האחרון של החופש 8) ?
חחח אשכרה רועי, יום אחרון של החופש ואתה רואה את ראשון בשער, שזה בכלל מסכם איזה משחק וחצי? Get a life dude.
היי!!!!!! מה המצב??? אני אוהד גולשטיין מהפורום הקודם, זוכרים??? חזרתי מחופשה ארוכה ארוכה בג'לנאנאנאהד ועכשיו אני רענן מתמיד!!!! יש כאן אחלה ציטוטים וסחתיין לכל מי שהביא אותם, אבל קבלו ציטוטים של כמה מפרשני ושדרי הכדורגל האהובים עליי: שגיא כהן באולפן ליגת האלופות לפני שנה על השחקנים הזרים בארץ: "באים הנה לארץ שחקנים זרים ואנו ישר מלמדים אותם לומר: חומוס, טחינה, בן זונה... אה אה אה" (ללא צינזור) סלבה ברזילאי לנדב יעקובי באמצע שידור משחק מהליגה הברזילאית: "תשמע נדב, אח שלי מוריס היה אתמול במסעדה בסאו-פאולו, פתאום היתה הפסקת חשמל.. באו שני כושים קטנים והחזיקו לו את הנר... פשששש גדוללללל!!!!" (אין לי שמץ של מושג מה הקשר לכדורגל..) יהודה ארם לנדב יעקובי באמצע שידור משחק מהליגה הארגנטינאית לאחר החמצה של החלוץ: "הוא כנראה אכל משהו לא טוב לפני המשחק..." (יהודה ארם על בעיות הקיבה של שחקנים) דודו זר לאוזה ושבי בפרק של "פרפר נחמד" שצונזר עקב ההפיכה הסובייטית: "אם לא תתגלחו לפני השינה, לא תקבלו בוטנים!!!!" (החטא ועונשו...) ויש לי עוד כהנה וכהנה... אז חכו לפעם הבאה!!! בינתיים, יאללה ביי!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב: מגיע לי מזל טוב כי זו ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה שזה אחלה פורום לעומת פורום ערוץ הספורט העלוב!!!!
לא חוכמה להביא ציטוטים של סלבה. היה לו אחד לפני המונדיאל באיזה מוסף שהלך לפי מה שאני זוכר ככה: סוסים לא שותים מקש בנהר כי אולי יש פיראנה. וזה היה על נבחרת ברזיל. כל המוצא את הקשר מתבקש להחזירו לסלבה.
המלך של הציטוטים משחרר עוד ציטוט מצחיק רצח: אלון מזרחי מספר מיהם הסופרים שהשפיעו עליו לקראת ספרו החדש- "הרעיון הוא לספר איך להפוך מילד אלמוני שגדל בשכונה רגילה למלך השערים. הכי אהבתי בצעירותי את עוזי חיטמן הוא היה מאוד אהוב עלי וגם את נעמי שמר, היא סופרת נערצת עלי" ולסיום הייתה שם גם בדיחה על מזרחי: גוטמן מבקש ממזרחי לשמור על קור רוח מזרחי עונה "אין בעיה ,איזה מספר הוא?"
חחח איזה מספר הוא אהבתי. ותחשבו רגע, אם אסף היה שחקן כדורגל הוא היה נותן פייט טוב לאלון מזרחי... האא .
אני לא יודע אם כבר כתבו את זה אבל ציטוט של אבי רצון: "שמונה בערב שעון מקומי. בסן סירו כבר 80 אלף צופים. לאוהדי אייאקס הוקצה היציע הדרומי שבו מתרכזים אוהדיה של אינטר. זהו אותו יציע שאותו מילאו לפני כשנה אוהדי הפועל תל אביב, רק ששלשום היו בו יותר דגלי ישראל." אין על הפועל.
המספר 3 מכבב בציטוטי היום, ישר מהתנור: "כבר 3 שנים אנחנו בוכים על טראות המשחק מול אוסטריה" שגיא כהן שוכח שמהמשחק מול אוסטריה עברו רק 18 חודשים. "2005 זה עוד 3 שנים" מוט'לה שפיגלר מחליט שלא טוב לו בשנת 2003 ומחליט לחזור ל-2002