לירן שטראובר : "השתעממתי ועדיף שכך" שטראובר שמח להיות משועמם אחרי האקשן שהיה לו בדרבי חזי שירזי : "כמה שאתה יותר מטורף, אתה תצליח יותר" שירזי מנסה למצוא תירוץ למה שקרה במשחק מול אשדוד אלי כהן : "לפני אשדוד ז'אן צחק בארוחה במלון, עכשיו כחילה מאחר, שחקנים לא מתחממים כמו שצריך לפני משחקים....." שלמה שרף : "טל בנין צריך לשלם גם בכיס וגם בישבן על ההתנהגות שלו" ארז אדלשטיין : "אני לא מאזוכיסט - אני צריך להנות מכדורסל"
"אסור לתת להם לפתוח את המקרר שלנו ולקחת את האוכל" אלי כהן בתידרוך לפני המשחק נגד נתניה. אולי נשלח את בית"ר לשמור במסעדות? "הוא בעט בכל מה שבא ליד" שלמה שרף מתאר בצורה לא ברורה את ההתפרעות של חזי שירזי, אחרי הכרטיס האדום שספג. המשפט הזה פשוט מצחיק... לבעוט בכל מה שבא ליד... חחחחחחחח
את זה כבר כתבתי.... -------------------------------- אלי כהן לאחר המשחק אתמול מול נתניה: "השופט נתן לנתניה רשיון להרוג".
עוד אחד בקשר למשחק של בית"ר ונתניה, של גיורא שפיגל, הפרשן: "לוברסקי, עם השריקות של הקהל, לא יכל לראות שמליקסון שוכב על הדשא" אהה....השריקות הסתירו לו?
היה איתו היום ראיון במעריב ספורט(עמוד 6 צד ימין יחסית למטה), וכששאלו אותו מכבי ראשל"צ לאן?, הוא ענה אנחנו חיים משבת לשבת(...) ואני שמח שאתה אוהב אותו. דרך אגב, בסוף אתם מכניסים קרדיט לאייסוקר או לכותבים ספציפיים?
קליברט גיורא שפיגל צודק .. אתה לא הבנת אותו.. השחקן עם הכדור היה עם הגב לשחקן והוא לא ראה אותו שוכב על הדשא. ולא מחוסר ספורטיביות או משהו כזה ושהקהל סתם שורק. ( אגב עשה רושם שאם בוארון היה בא ודוקר את מליקסון הוא לא היה מקבל צהוב(
"בוא נדבר על ארגנטינה.זה מתחיל בקטנטנות אחר כך המורדים ואז איימיר וכל החבר'ה" מודי בר-און מסביר לנו איך צומחים שחקני כדורגל כוכבים בארגנטינה
היי, ובכן - מאוד אהבתי את הציטוט. בכלל אני אוהב ציטטות של ניסיון לאמץ קלישאות מעולם הכדורגל לכדורסל. זה יוצא נלעג ומצחיק. באשר לקרדיט - החלטנו להעניק קרדיט לאתר. לכן מה שיופיע יהיה "פורום asoccer.co.il".