ציטוטים של שחקנים, שופטים, יו"ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לילך, ‏2/8/02.

  1. קטלוני Member

    הצטרף ב:
    ‏15/12/08
    הודעות:
    1,422
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גם אני ראיתי את זה ולא האמנתי.נדב יעקובי אמר לו "זה אום אל פאחם,מה זה לא ברור?"אבל ישר העבירו נושא.
     
  2. Sali Sabag Member

    הצטרף ב:
    ‏3/3/09
    הודעות:
    3
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שלום לכם,יש לי פינה שמרכזת את הציטוטים המעניינים של התקופה האחרונה מעולם הכדורגל שכבר העליתי בכמה מקומות,עכשיו זה גם כאן,יש גם חידה של ציטוטים בסוף,מקווה שתהנו.

    "נקווה שאישתי לא תעשה לי בעיות עם הרעיון ללכת למועדון חשפנות" הכח מנצחת סוף סוף וארגון האוהדים רוצה לצ'פר את השחקנים בבילוי במועדון חשפנות,אחד השחקנים מסביר מה המכשול שעומד בדרכו."בשום פנים ואופן לא נלך למועדון חשפנות,זה לא חינוכי ולא במקום" ההנהלה מבטלת את הפרס רק כשהאוהדים עומדים לממש אותו למרות שהרעיון הוצע כבר לפני המשחק,למה לחכות ולאכזב את השחקנים סתם?"או שבהנהלה לא האמינו שהקבוצה שלהם תנצח,או שהם חשבו שהשפנפנה בכל זאת תעשה משהו לגזר של השחקנים" עמיר פלג נותן את הסיבות שלו.

    "...זה אצטדיון נורא,אצלנו אפילו בליגה השלישית אין דברים כאלה..." אדי בויקאמפ,הסקאוט של דורטמונד מגיע לארץ לתקופה קצרה ומדבר על כמה דברים שרואה אצלנו,כמובן שבנושא אצטדיון הקופסא הוא לא מחדש לנו שום דבר. "...לא אהבתי לראות 4 שחקנים עם שיער צבוע,אסור שבנוער יהיו דברים כאלה, גם כל אחד צועק על השופט..." הוא גם היה במשחק נוער של מכבי חיפה ובוחר להדגיש דברים שאצלנו בקושי חושבים עליהם,הבור שלנו עמוק,עמוק מאוד,אבל אם נילסן לא שינה אותנו ספק מה יעשהו הדברים של הבחור החביב הזה.

    "...תראו מי עומד עכשיו בראש המערכת של מכבי ת"א,איזה שחמטאי חנון..." אמיר אפרת,האשכנזי של לוזון,מסביר שהשופטים מרשים לעצמם לדפוק את מכבי כי הם לא מפחדים ממנה,זה מתחיל באנשים שעומדים בראש המערכת. "...בושינסקי הוא התמונה שמופיעה לצד המונח 'ילד כאפות' בלקסיקון של הכדורגל הישראלי...". בושינסקי יכול לתבוע אותו על זה,הבעיה שזה יהיה מצחיק עוד יותר.

    "...זה הגונב דעת הכי גדול,הוא צריך לסתום את הפה ולא לדבר כמו שהוא מדבר..." שלמה שרף משתלח באופן יוצא דופן בחניך שלו אלי גוטמן אחרי תיקו 1 בפ"ת. "...אתה כבר קולט את אברם מתחיל לחפור שם..." אמר רון קופמן כשגרנט הגיע לצ'לסי,ראינו מה קרה אחר כך. "...מה קרה?היה ביניכם ריב?..." זה שהוא אומר במקרה הזה, 5 פעמים הוא שואל את השאלה הזאת,שרף מכחיש."...שרף אמר שיסגור איתי חשבון..." אבל אלי גוטמן מסביר למחרת שאכן היה סכסוך,איך לא,על שחקן מטוברוק,קופמן שוב קלע בול. "...אמרתי מה שאמרתי ובכך זה נגמר מבחינתי..." אחרי שהסיפור נחשף שרף לא מתכוון לעמוד מאחורי הדברים שלו כמו גבר,אמר מה שאמר,מי שנפגע שיחשוב על משהו אחר.

    "...אם אנשים לא יתעשתו תהיה פה מלחמת אחים.יש כאלה שרוצים דם..." אין כאן טעות, המשפט הזה לא מגיע מכתב מדיני של מהדורת החדשות,זה אוהד של מכבי משער 8 שמזהיר מפני הקללות שחוטף נימני לראשונה בחייו,נקווה שהמכביזם יאחד את כולם והכל יהיה בסדר.

    "...יש לנו את מערכת הניקוז הכי טובה שיש..." מנהל אצטדיון האורווה,רפי סוברה,מרגיע לפני המשחק בשבת האחרונה מפני הגשמים שעומדים לרדת,כנראה שהשלוליות הענקיות במסלולי ריצה במגרש נעלמות מעיניו. "...אם יהיה גשם ללא הפסקה,רק הקהל יהיה מסכן..." לא היה עדיף להגיד להם לא להגיע?

    "...יש לי באזור הספסל דלת מיוחדת שמאפשרת לי לצאת היישר משם..." ז'וזה מוריניו מסביר למה לא לחץ יד לפרגי בסיום המשחק בסן סירו,יש לו דלת מיוחדת ששואבת אותו היישר לחדרי ההלבשה ברגע שהשופט שורק,לכן הוא לא נתקל בפרגוסון. "...שלחתי למלון שלו בקבוק יין בשווי 300 ליש"ט וכתבתי לו שניפגש באנגליה,תמיד נהיה חברים..." 300 ליש"ט שלא מזיזים לו הוציא האדון במסגרת המשחק החולני שלו ,גם לפני המשחק באנגליה הוא לא ייפגש איתו,אם הוא ינצח קרוב לוודאי שכן,את ה-500 ליש"ט שחסך שיתרום לצדקה.

    "...מצאתי את השלווה שלי על המגרש...". עם 5 שערים עד כה העונה,אדריאנו בהחלט שליו על המגרש. "...זה נכון שהיו לי כמה בעיות ספציפיות,אבל השתמשתי בהן כאמצעי למוטיבציה ודרבון ופחות התעסקתי בעונש..." כנראה שהבעיות של אדריאנו דרבנו אותו לסרור עוד יותר,אם היה מתעסק בעונש אולי היה לומד.

    "...אמא שלי סופגת כל הזמן הערות לגביי ולגבי האגרסיביות של הקבוצה שלי כביכול,וזה בהחלט מביך..." אייל לחמן נפתח בראיון לפני המשחק מול הפועל ת"א ומאמץ מנהג שדי תופס תאוצה בקרב מאמנינו,לדבר על החיים האישיים,ככל הנראה זה נועד כדי לקבל סמפטיה,לפחות לא אמרו לאימא שלו שהבן שלה בוגד או משהו. "...בדיוק היום סיפרתי לבן שלי בן ה-11 שלפרופסור בן ציון נתניהו,אחד מעורכי האינצינקלופדיה העברית מלאו 100 שנים,אבל אותו יותר הטריד שבבית הספר אמרו לו שהוא ערבי כי אבא שלו מאמן בסכנין..." בכל זאת אמרו למישהו מהמשפחה משהו בסגנון."...אנחנו מסיימים משחק בפתח תקווה,כל הדקות האחרונות תוקפים...ומה קורה בערב?אני פותח טלוויזיה ושומע פרשן שבונה סביבו תיזה שסכנין העיפה בדקות האחרונות כדורים ליציע כי לחמן החליט אחרי ההפסד בדקה 95 בחיפה שהוא לא מפסיד יותר בדקות הסיום..." זה ממש מעצבן כשזה קורה."...המתנתי מספר ימים והתקשרתי לאותו פרשן..." זה יהיה מעניין."שאלתי אותו אם היה במשחק או לפחות ראה אותו,והוא ענה שלא,הוא נסע במונית ושמע ברדיו,וחשב שנתתי הוראה כזאת" דני נוימן עושה בושות. "...מאותו רגע טענותיי הן אך ורק לנהג המונית..." אולי גם לנהג היו סיבות משלו להפעיל את הרדיו.

    "שמח שהבקעתי,יותר חשוב שהקבוצה ניצחה" זה משפט קלאסי של חלוצים, כמובן שכמעט תמיד הם מבלבלים במוח. "...טוב לי שאני לא סופג אבל חשוב יותר שהקבוצה מנצחת ורצה..." דודו אוואט שלא סופג 3 משחקים אומר משפט באותה הרוח, האמת שזה קצת מגוחך,כי זה שהשוער לא יספוג חשוב בדיוק כמו הניצחון של הקבוצה.


    1 :aaa031: ."אני לא רוצה ש-__________ תעלה ליגה,כי הם ישגעו אותי לשחק שם ואני לא רוצה"

    א)יוסי בניון.

    ב)ליאור אסולין.

    ג)יניב אברג'יל.

    ד)שלום תקווה.

    2 :aaa031: ."______(1) מדבר שטויות,הוא גם שחקן טיפש,בניגוד אליו הגולים שלי לפחות היו מכריעים שהביאו תועלת לקבוצה...אנחנו לא חברים ולא יוצאים לבלות ביחד,ויותר מזה אני לא רוצה לדבר על _____(2)"

    א)חזי שירזי וקובי רפואה.

    ב)ראול ורונאלדו.

    ג)אלון מזרחי ויניב אברג'יל.

    ד)עמיר תורג'מן ואורן ניסים.

    3 :aaa031: ."אולי נעשה חילופים,ואן חאל עם שייע?"

    א)אריה מליניאק.

    ב)רפעת טורק.

    ג)מוטל'ה שפיגלר.

    ד)אריאל שיימן.

    4 :aaa031: ."אם אתה מתעורר בשעה כזאת (11 בבוקר),אתה לא יכול להיות מאמן"

    א)אייל ברקוביץ' לאלי אוחנה.

    ב)ארי שמאי לאלי אוחנה.

    ג)שלמה שרף לאלי אוחנה.

    ד)אבי רצון לאלי אוחנה.
     
  3. gilad16 Member

    הצטרף ב:
    ‏3/12/08
    הודעות:
    2,631
    לייקים שהתקבלו:
    973
    :aaarofl:

    תשובות:
    1.יניב אברג'יל
    2.אלון מזרחי על אברג'יל
    3.שיימן
    4.רצון לאוחנה

    אהבתי את הפינה
     
  4. Sali Sabag Member

    הצטרף ב:
    ‏3/3/09
    הודעות:
    3
    לייקים שהתקבלו:
    0
    1-זה לא אברג'יל אלא ליאור אסולין.

    2-נכון.

    3-מוטל'ה שפיגלר.

    4-שלמה שרף לאלי אוחנה.

    שמח שמצא חן בעיניך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx .
     
  5. Sali Sabag Member

    הצטרף ב:
    ‏3/3/09
    הודעות:
    3
    לייקים שהתקבלו:
    0
    "...אתה יותר גרמני ממני..." לותאר מתיאוס מחמיא לאלי גוטמן בראיון משותף של ארבעת המאמנים המובילים,מה שעצוב זה שגם מתיאוס לא פחות ישראלי מכמה מאמנים בכדורגל שלנו.גם גוטמן נשאר בגזרת המחמאות "אתם יודעים,לראובן יש ילד בן 11,נדב.אתם זוכרים את אוליאנוב?נדב זה אוליאנוב,הוא יהיה שחקן גדול." התחייבות די רצינית של גוטמן,נשאר רק לחכות ולראות,ואוליאנוב היה שחקן גדול,פעם היו כאן זרים.

    "אם אומרים לפביאני לאכול סלט אז הוא אוכל שלוש קערות במקום אחת" מאמנו של כריסטיאן פביאני בריבר פלייט,נסטור גורוסיטו,מסביר איך השחקן עדיין נשאר כבד למרות שהוא מבצע את מה שאומרים לו כדי להוריד במשקל.

    "מה אני יכול לעשות,לשים עליי מטען חבלה ולהתפוצץ בהתאחדות?" דדי בן דיין נדפק קשות על ידי מנשה משיח אומר את אחד המשפטים המבישים של השנה.

    "...מתנהלת מניפולציה אינטלקטואלית, עבודה מאומצת על מנת להטות את דעת הציבור. זו זנות אינטלקטואלית, מניפולציה מצד עולם שלא שייך לי..." אינטר מחלצת מרומא נקודה בזכות השופטים,ז'וזה מוריניו טוען לקונספירציה מצד מי שמציין זאת,אם מצליחים לעקוב אחרי הביטויים שלו אפשר להאמין שהמסכן זה הוא. "..אני מדבר רק במסיבות עיתונאים אחרי המשחק בגלל שאני חייב. ספאלטי מדבר לפני המשחק, מדבר במחצית וגם אחרי המשחק. הוא חבר של כולם, אני לא כזה..." המיוחד מצליח להסתכסך ולזרוע הרס בליגה שבה המאמנים בינם לבין עצמם תמיד חיים בשלום, וגם רומז שהוא היה מעדיף לא לדבר עם התקשורת,פצצה מתקתקת.

    "...עיתונאים מישראל שואלים אותי למה אני לא משחק ואני לא יכול לענות להם..." סלים טועמה ממשיך לקטר על מצבו בסטאנדרד ליאז' לפני העיתונאים הבלגים,אפשר לחשוב שאם הסיבה הייתה מקצועית הוא היה אומר זאת.

    "...צריך להמשיך, צריך להמשיך, כולנו פה, לא צריך להזמין עוד שחקנים... " שחקני נבחרת ארגנטינה פוצחים בשיר די מוזר בחדר ההלבשה אחרי המשחק הראשון של דייגו בסקוטלנד. "...צריך להמשיך, צריך להמשיך, יש לנו את מסי, זה מספיק..." אחרי הניצחון בצרפת הם ספיציים יותר,מישהו אמור לקלוט את המסר. "... אם דמיקליס נמצא בגרמניה, משחק בליגת האלופות ובליגה הגרמנית ועדיין יש לו זמן לענות, כנראה שרומן באמת עסוק..." ריקלמה אכן קולט ולא מחזיר שיחות למראדונה.

    "...דדה חדד הסביר לי שבגאנה עושים לוויה ואחרי חודשיים קוברים את הגופה,שאלתי אותו,מה עושים עם הגופה בזמן הזה?" גם שלמה שרף ניסה להבין למה סמואל יבואה לא חזר לארץ תוך יומיים. "...הוא אמר לי שמקפיאים,אמרתי לו תגיד לי אתה מטומטם?!בגאנה אין להם כסף למקררים של מים,יש להם מקררים לגוויות?" עכשיו הוא נותן הוכחה לזה שהשחקן טס מסיבות אפלות,צביקה שרף זורק משהו על המנהגים של הנצרות ובמשך חצי דקה בערך 3 אנשים מבוגרים מגחכים על גופת אימו המתה של שחקן מליגת העל,אוי לבושה.

    "...הוא שחקן נורא חכם,הוא מעמיד את עצמו במקומות שהוא חוסך לעצמו לעשות הגנה..." איציק זוהר דופק את המחמאות שכל כך מגיעות לדני אלבס. "...קח את חוליית ההגנה של מנצ'סטר יונייטד אחד אחד,ולא תמצא שם שחקן מהשורה הראשונה בעולם..." לפחות כאן זה מתחלק בין כמה,יהיה קל יותר לשחקני ההגנה של מנצ'סטר להתמודד עם העובדות הכואבות יחדיו.

    "...הוא ישחק בבאיירן גם בעונה הבאה..." סוכנו של פרנק ריברי אלן מיליאצ'יו אומר מה יקרה עם השחקן בעונה הבאה. "...פרנק ליובה? זה לא בלתי אפשרי. בכדורגל אי אפשר לדעת מה יקרה מחר..." אבל לגבי מחר הוא לא מוכן להתחייב על כלום.

    "בחיאת ראבק,שחרר אותי מהדבר הזה,כבר יש לי על תנאי" אבי נימני ניצל מהעמדה לדין משמעתי בהתאחדות בזכות שיחת טלפון שהולכת לעשות ברדק שלם במקרים דומים בעתיד,עמיר פלג מידיעות נותן את התמליל שלו לשיחת הקסם עם התובע שלום אבן עזרא. "אמרת שהשופטים שונאים את מכבי ושאתה שונא את השופטים...חס וחלילה,האמת שכבר במהלך המשחק הבחנתי שהשופט הזה לא רואה טוב,אבל לא תיארתי לעצמי שהוא גם לא שומע..." באמת מעניין אם השופטים עוברים בדיקות שמיעה. "יאללה שלום,עוזוב אותך,אני שולח מכתב התנצלות ותסגור את התיק?...בטח בטח,ואל תשכח לחתום בסוף,זה בשביל הנכד" לפי הקילומטראז' של אבן עזרא גם הנינים שלו יזכו לקבל חתימות מנימני.

    "...בחצי שאלתי את עצמי מי מאמן את הקבוצה הזאת? פשוט בושה, צריך לפטר את המאמן..." גיא לוי ממשיך בטקטיקת הסרקזם בניסיון לחנך את הקהל הבאר שבעי במשחק במכתש לפני שבוע,בשישי האחרון מחאו לו כפיים,בקבוצה של בירת הנגב מתבשל משהו טוב.

    "אתם תגרמו לנאחס ושוב נפסיד אם תעשו דווקא ותקללו" ג'ורג' וסילי,מראשי האוהדים של מכבי חיפה מבקש מהקהל לקבל יפה את רוני לוי,לא בגלל 3 האליפויות,לא בגלל הקמפיין הנחמד באירופה,לא בגלל 20 השנים שהבנאדם נתן למועדון,יש נאחס,חוץ מנגד מכבי פ"ת מכבי חיפה משחקת מצוין.


    1."כל הזמן הוא מנדנד לי 'תן לי,תן לי,תן לי,תן לי',אמרתי יאללה שיבעט יראה מה הוא יודע" (השחקן החמיץ פנדל).

    א.ניר קלינגר על ג'ון פנסטיל.

    ב.אלי אוחנה על עופר שטרית.

    ג.שלמה שרף על אלון מזרחי.

    ד.אלי גוטמן על עמיר תורג'מן.


    2."קקון הנחניאלי"

    א.איציק לוזון.

    ב.אוהדי בית"ר.

    ג.אלון מזרחי.

    ד.אוהדי הפועל ת"א.


    3."...כל העיתונאים האשכנזים לא רצו לראות אותי ב-_________(1)...אבל אני הבאתי ל-________(1) מנכ"ל אשכנזי..."

    א.ויקטור יונה.

    ב.רפי עגיב.

    ג.אשר אלון.

    ד.אלי טביב.

     
  6. orend84 Member

    הצטרף ב:
    ‏12/4/04
    הודעות:
    1,162
    לייקים שהתקבלו:
    0
    1-שלמה שרף על אלון מזרחי.[בטורניר ותיקים הוא אמר את זה או באחד הכתבות על חיפה]
    2-אוהדי בית"ר.
    3-רפי עגיב.[ניחוש]
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/3/09
  7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏31/7/07
    הודעות:
    11,925
    לייקים שהתקבלו:
    3,577
    יש יורש לאלון מזרחי, אבי נמני:
    "המשחק התעלה לרמה נמוכה מאוד, אמרתי את זה בעבר ואני אחזור על זה כל שחקן שמקבל הזדמנות צריך להוכיח את עצמו, את החשבונות נסגור בסוף העונה".
     
  8. ARSI Member

    הצטרף ב:
    ‏2/8/05
    הודעות:
    3,112
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא בדיוק ציטוט, אבל הסגנון מתאים לפה:
    קישור
     
  9. oFiRzZz Member

    הצטרף ב:
    ‏30/9/07
    הודעות:
    4,760
    לייקים שהתקבלו:
    1,859
  10. Sergio_Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/07
    הודעות:
    132
    לייקים שהתקבלו:
    0
    החיקוי של בוקולי בול אחד לאחד חחחח ענק!
     
  11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,398
    לייקים שהתקבלו:
    4,947
    מין:
    זכר
    אדירררררררררררררררר!
     
  12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏9/1/03
    הודעות:
    15,930
    לייקים שהתקבלו:
    174
    מין:
    זכר
    אבי לוזון. :aaarofl:
     
  13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏31/7/07
    הודעות:
    11,925
    לייקים שהתקבלו:
    3,577
    משה גרטל:

    "השחיין מקזחסטן מוביל, אם כי האמריקאי עדיין נמצא בראש"
    "לילה טוב לכם, נוחו על משכבכם בשלום"
    "אלו המשחקים האולימפיים ה-28, או כמו שהיוונים קוראים לזה: האולימפיאדה"
     
  14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    הבן אדם הזה פשוט ליצן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
    גם בראשון בשער שנותנים לו משחק אחד לשדר בסיכום כל משחקי המחזור הוא משדר את זה כמו סבא שמקריא לנכד שלו סיפור לפני השינה.
     
  15. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    "והנה שיא ישראלי לאלללללוןןן מננננדל... אה לא... זו תוצאה חלשה..."