אברהם גרנט לאחר הניצחון על ולנסיה בצ'מפיונס: "השחקנים שאלו אותי אם זה הניצחון הכי גדול בקריירה שלי, אמרתי להם שהניצחון היום הוא הנצחון הכי גדול שלי כמנג'ר צ'לסי".
המטרה של האשכול הזה היא לכתוב כאן ציטוטים מצחיקים, משפטים מוזרים וכו'. המשפט שאמר שי שטרית הוא נורמלי והגיוני. כל שופט אומר משפט דומה לזה שציינת.
חשבתי והאמת שלא מובן לי על מה הטענות. מה חשבת שהוא יגיד: "אתם צודקים ואני טועה?" כל שופט שני יגיד משפט בנוסח הזה. אבל זה באמת דיון מטומטם, בוא נעזוב את זה.
לא הבנת.. אין דבר כזה "שרקתי את מה שראיתי". הוא מקסימום יכול לשרוק לפי מה שהוא רואה ולא את מה שהוא רואה. (ניסיתי להמנע מלהסביר את זה ככה כי זה גורם לזה להיות לא מצחיק, כשאני קראתי את זה בשורה הרצה בערוץ הספורט צחקתי).
"אני לא הייתי עף מאירופה, אבל אם כן - בית"ר היתה מפטרת אותי תוך יומיים" ויש לו כמובן ביקורת על כל העולם...
"הורה לא צריך להתערב אבל חייב להיות מעורב" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx אבא של מאור בוזגלו במועדון ספורט
יש למאמן הזה פה גדול, יותר מדי גדול, הוא מרשה לעצמו ללכלך על חצי מהעולם, אבל בתכל'ס, שייסתכל על עצמו, למי מי הוא לעזעזעל? מי הוא שיידבר ככה על אחרים? מאמן אפס, הגנתי וסנוב שיודע להסתכל על חסרונתם של אחרים, שייסתכל קודם במראה אחר כך על אחרים .
יש משהו בדברים שלו, אבל הוא עושה השוואות לא נכונות, לדוגמא- היו מעיפים אותו אם הוא לא היה מצליח באירופה בטענה שהוא מאמן של ליגת העל אבל לא מתאים לאירופה. אני מסכים איתו, אבל להעיף את שום רק לאחר כ"כ מעט זמן במועדון? השוואה טיפשית. וזה שהוא מדבר על שרף ככישלון, מעניין אם הוא היה מצליח יותר בנבחרת, שנכון לזמן הזה ולזמן ההוא, הוא לא היה מועמד בכלל להיות מאמן הנבחרת.
משחק הכדורגל הפועל רעננה נגד הפועל חיפה בליגה הלאומית בכדורגל: יונתן כהן: "שמעת שגרנט אמר שהוא רוצה את קאקא?" סלבה ברזילאי: "אז מה? ואני רוצה את אישתו"