"אין לי בעיה עם לוני, הוא בחור ארץ ישראל היפה..". איציק זוהר, בסיכום המחזור. :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
שלמה שרף: "שיתנו למר. יניב כהן לנוח במשחק הזה..." שלמה מתבלבל בין כהן לבין קטן.. תיקן את עצמו אחרי שנייה.
זה יותר עצוב ממצחיק אבל מישהו פיספס היום את ההתבטאות של עמוס לוזון או שאני צריך להביא אותה לכאן? האמת ברור שיש דברים שאני אפילו בתור אוהב מכבי מסכים איתם שלוני הרס אימפריה וצריך לקום ולעזוב, אבל:לא יכול לצחצח תסוליה? מגעיל כמו מכבי? עצוב שאנשים כאלו שלא מסוגלים לשמור על הפה שלהם נמצאים בכדורגל הישראלי
שלמה בעוד יציאה גאונית היום ביציע שהוא מדבר על בארסה "לבארסה יש יותר זהות למקום כמו צ'אבי כמו אלנוסו ומסי" רק שאלה ממתי אלונסו משחק בבארסה? וממתי אפשר להפוך את מסי לספרדי?
זה חדש לנו הפה של הלוזונים? לא חדש, יודעים שהם פראי אדם. אבי לוזון הגיע ליציע העיתונות והתנצל בשם אחיו וכל הבולשיט הזה. ברור שאם הוא לא היה אמור להיות יו"ר ההתאחדות הבא הוא לא היה מתנצל. אבי לוזון אמר דברים גרועים יותר בשנים עברו.
"כנראה שהוא לא התאושש מהליטוף של ג'ון הארטסון" מוטלה שפיגלר ביציע העיתונות, מראה את חיבתו הרבה לאייל ברקוביץ'.
אוי אוי שקט עם השטויות. ואייל ברקוביץ' לא שחצן?? עזוב. אייל ברקוביץ' זה הבן אדם הכי לא אמין במדינה הזו. פתאום הוא מוציא דברים מלוכלכים מנתניה לתקשורת וככה מזלזל בכבודו של מוט'לה. הוא תמיד יורד לרמות נמוכות מדי.
ברקוביץ' לא שחצן....? במילון ליד המושג שחצנות רשום אייל ברקוביץ'. הוא פוגע בכבודו של מוט'לה ובכבודה של כל נתניה בגלל שהוא עבד שם וזה לא שאסור לו לדבר, מותר לו. אבל אמור להיות איזשהו קוד אתי או כבוד מינימלי לא לחשוף כביסה מלוכלכת אחרי שעזבת קבוצה אבל לברקו אין את זה.
חחחח מה הוא עשה חוץ מגול מסכן במונדיאל היחיד שישראל הייתה בה...גדול..זה ציטוט בפני עצמו. ולירן,שים לב לחתימה של הבחור,אתה מצפה שהוא יגיד משהו רע על הכלבה?
"בינתיים הקבוצה מסיציליה באה קטאניה ויוצאת גדולניה " אבי מלר הענק בדקה ה20 במשחק של אינטר מול קטאניה כאשר הקב' הקטנה מוליכה 1-0 בסאן סירו