לא רק אידיוט - גם שקרן במיטב האלף לילה ולילה הערבי! אם הוא לא ראה - איך הוא גורס שזה היה חצץ ולא אבנים? העיקר שסגרו את דוחא לחודשיים. אני מקווה שזה ידפוק להם משחקים נגד הגדולות, כמו חיפה , כדי שיידפקו עד עצם הזנב, המזדיינים בתחת האלה!
קוז'י נאקטה: " חשבתי שישראל זה כמו אפגניסטן או עיראק אבל יש בחורות יפות".... טוב לדעת באמת..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
פינת הציטוטים של nrg כאן "הארטס המארחת במקום השני עם 44 נקודות, במאזנה 13 נצחונות, 5 תוצאות תיקו ורק 2 הפסדים. בדיוק כמו למוליכה סלטיק, שלה 48 נקודות. יש לה 15 נצחונות, 3 תוצאות תיקו וחמשת המחזורים האחרונים. שתי הקבוצות הפסידו פעם אחת בלבד" (משה פרימו נותן טיפים. מבזק הווינר של one)
"שטראובר: בשיטה החדשה אני גם שוער וגם בלם " חחחחחחחח.......:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: טון של טימטום במכה-בי ת"א
"השחקני בבית"ר משחקים מצויין במשחקים לצד ג'רום לרואה " (דני נוימן לא קולט כניראה שלרואה שיחק עם שחקני בית"ר משחק ליגה אחד וחצי משחק גביע הטוטו ,אז איך הגעת למשחקים ?) "יש אוליגרך בפתח תקווה,קוראים לו מאיר שמיר " (אבי לוזון לא קולט ששמיר נמצא בכמה דרגות מעליו העונה)
מאיר אינשטיין חייב להבין שהגיע הזמן לפרוש. מה המספר שלו במשקפיים? אלף הילוכים חוזרים לא עזרו לו להבין שלא היתה יד של אוזן אלא חזה. ועוד להתעצבן על שלמה שהוא אומר אחרת?! (לא שאני דואג לשלמה)
יותר טוב מלוזון? שימו לב..מתוך מעריב: יו"ר האגודה[מכבי פתח תקווה], נחמן מנדל, הגיע אתמול לאימון והתבטא: "השחקנים האלה יותר גרועים מזונות. זונות לפחות נותנות תמורה". :aaarofl: