היום בערב משודר בערוץ 22 הסרט על היחידות המובחרות בצה"ל, הפרומואים מבטיחים "חשיפת כל הסודות השמורים של צה"ל ", בחזבאללה, חמאס ואיראן כבר לחצו על הכפתור הזה שמזכיר להם 5 דקות לפני תחילת התוכנית. במלחמה האחרונה ובכלל בזמן האחרון התקשורת רק מפריעה לצבא וזה גם אחד הדברים העיקריים שהיא עושה בכך, וזה רלוונטי גם במלחמה האחרונה. נקווה שלא יחשפו יותר מדי, כי משום מה גם במלחמה ראינו שזה לא עובר דרך צנזורה (נפל טיל במפרץ חיפה? בואו נצלם את מקום נפילת הטיל ואז סקירה של שאר המפעלים בסביבה, על מנת שיהיה ניתן לכוון טוב יותר).
מסתבר שלא רק אני היחידי שראיתי את שלושת הטילים נופלים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
שונא שונא את התקשורת , לא ייאמן כמה נזק הם עושים לנו . יש לנו את התקשורת הגרועה ביותר בעולם . זה כל כך ברור שאת המודיעין שהחיזבאללה שואב , חוץ מערבים ישראליים , מהתקשורת הישראלית.
הו-הו ידידי, דווקא יש!! בחוברת שמקבלים המשתחריים רשום במפורט (וכמובן- בקטן) שאחרי חמש שנים יתרת (או כל) קרן הפקדון יכולה להימשך לבנק בתוך שנתיים בלבד. מה קורה אח"כ לא רשום, אבל ברור לך שאם שנתיים שכחת מזה, אז את הכסף הזה כבר לא תראה, אה?.. מענק שחרור מקבלים כולם- כולל מי ששוחרר מהצבא באמצע השירות מכל סיבה שהיא. המענק מחושב לפי מספר הימים אותם שרתת תוך התחשבות באופי השירות (לוחם מקבל יותר מתומך ותומך מקבל יותר מג'ובניק). על עבודה מועדפת מקבלים מענק עבודה מועדפת, שזה קשור בכלל להטבות של היחידה להכוונת חיילים משוחררים ולא למענק מהשלמיה. לילך- לגבי פרופיל 31 מה שאמרת ממש לא תופס. פרופיל 31 דורש התחשבויות מאוד מסויימות אבל אני מכיר סיפור של מתנדבת שסובלת מצליאק ולכן לא יכולה לאכול שומדבר מהמטבח הצבאי. שחררו אותה, כמובן, היא חתמה התנדבות ושירתה באחד מהבסיסים היוקרתיים בצה"ל ואף זומנה לקק"צ וסרבה לא פעם. יש הרבה תפקידים של מודיעין ומודיעין חי"א בקריה שישמחו לקבל בחורים ובחורות איכותיים לשורותיהם גם אם הם סובלים ממגבלות רפואוית כלשהן.
אני לא יודע אם לצחוק ממבוכה או לבכות.. איך מראים דברים כאלה? ביזיון למדינה. ולמה ביזיון למדינה? כי פשוט חייב להתחיל לחוקק חוקים שיגבילו את התקשורות , נמאס כבר! אבל כל הפוליטקאים האלה , פוחדים שלאחר מכן התקשורת תירד עליהם ותתנכל להם ,בכל הזדמנות ולכן פוחדים להגביל אותם.. ואחר כך, שהגוים מתחזקים ולומדים ממנו המון טכניקות.. אני רותח כבר כבר ימים מהפרומו הזה! בושה!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx נ.ב הדבר היחיד החיובי שאפשר לשאוב מכך , הוא שהרבה צעירים מסקרן אותם הדברים האלה , ואולי זה ידרבן אותם ללכת לקרבי ולהגן על המדינה!
אני חייב לומר שאני מופתע לטובה. לא 'שרפו' כלום. בעיקר מיחזרו דברים שהראו כבר במהדורות החדשות, ובילבלו קצת במוח בגלל שאלות לא טובות של המנחה.
כמובן שהסיבה היחידה לכך היא רייטינג. כותרות בומבסטיות לתוכן ריקני (כך הבנתי, לא ראיתי את התכנית). חבל מאוד שאנו גרים במדינה שבה רייטינג שווה יותר מביטחון.
גיבוש רצח, מסלול הכשרה ארוך מאוד של כשנתיים, אם אתה עובר אתה תותח על. אתה צריך שאורך השיער שלך יהיה לא יותר מ-5 ס"מ, ואתה צריך להיות מגולח - כלומר בלי זיפים.