צבא הגנה לישראל

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י אלסנדרו דל פיירו, ‏12/8/05.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש 1001 רדכים להוציא גימלים, כולם תלויים במידת ההשקעה שלך, ובמה אתה מוכן להקריב.

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/06
  2. Luca_Toni Member

מוכן מוכן להקריב..
    רק לא לפצוע את עצמי זאת אומרת לחתוך וכאלה...

3. city Member

לך לקצין העיר, תגיד לו שיש לך סחרחורות כל היום - יום גימל.
    שלשולים - בין יום לשלושה.
    הרעיון כפי שאתה רואה הוא להגיד דברים שאין לו יכולת לבדוק, אבל הוא לא רוצה להסתכן.

וכמובן שיש לך את הדברים הכבדים, כמו חום וכו', אבל פה כבר צריך יצירתיות ועבודה מוקדמת, למשל ללעוס מסטיק עם עטיפת הניילון למשל (מעלה לך את החום בפה וככה בבדיקה יש לך חום) וכו'.

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/06
  4. Legolas Member

לפי הבנתי סיטי,אני רואה שהשתמשת בשיטות האלה ואתה בקיא בהם.
    למישהו יש מידע מתי אלה שבכיתות יב' ויש כבר צוי גיוס והכל אמורים לקבל מנילה?

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שאני הייתי בצבא עשיתי לי שבר באצבע הקטנה ברגל, אבל מה זה שבר... זו עצם עדינה מאוד, מספיק מכה קטנה עם הקיר ויש לך גימלים. תבינו, שיחקתי כדורגל, רציתי אחרי זה הכל רגיל זה באמת לא כואב בשיט. 21 גימלים במקום. וזה כמובן ר"ם 2 אז סחבתי עוד שבועיים בבית אחרי זה.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן, אני שברתי את הזרת ברגל ואלה היו כאבים נוראיים. אין לי מושג איך אתה אומר את זה (כמובן שאי אפשר ללכת עם שום דבר על הרגליים אחרי זה חוץ מכפכפי אצבע).
    שיטה בטוחה אבל כזו שדורשת המון הקרבה אבל תיתן לך לפחות שבוע בבית היא להינשך ע"י כלב (של השכן, של חברים או שלך, העיקר שתהיה בולטת), ללכת לקצין ולטעון שכלב משוטט נשך אותך.
    זה שבוע מינימום, אבל אתה תצטרך לקבל זריקה נגד כלבת שזו זריקה כואבת מאוד בבטן. חבר שלי ניסה את זה ואומר שזה לא שווה את זה.
    עוד שיטה היא להגיע עם שני חברים באמצע הלילה, לטעון שהייתם במסיבה ושנפלת על הגב על מדרגה או משהו. הרופא כמובן יבדוק לך את הגב וכאן אתה צריך לצווח כמה שיותר חזק, אם המזל לצידך קיבלת כמה ימים בבית.

אשחר אמר שלשול - בולשיט, הם מכירים את כל הקונצים, אני כשהיה לי קלקול קיבה אמיתי התקשיתי להוכיח לקצין כמה אני סובל.
    סחרחורות? בחייך. תזכור שהרופאים הצה"ליים לא פראיירים, ומצליחים בקלות לזהות מתחזים.
    הטיפים שלי הם - קודם כל, אל תהיה תיאטרלי ודרמטי, כי זה מזמין תצוגות מופרכות שיעלו עליהן בדקה.
    דבר שני, אל תהיה ישיר מדי, תזכור שאתה "חולה", וככזה לא אמור להיות לך כוח לרופא.
    וכמובן, תהיה עקבי, אל תמציא פתאום כאב בשן אם באת על כאבים בגב. אם אתה לא רוצה שיעיפו אותך במכה, תישאר תמיד עם הגרסה המקורית. תתפלא, הרבה רופאים יכולים לעשות שרירים בהתחלה, להראות שהם לא מאמינים ובסוף לתת לך כמה גימלים.

בהצלחה.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע, האצבע שלי טיפה תפסה נפיחות וממש לא היו לי כאבים. אני כמעט ויתרתי ולא הלכתי למיון כי הייתי בטוח שאין לי שום דבר אז אמרתי חבל לי על הזמן, אבל לחצו עליי ובסוף כן הלכתי עשו לי צילום ובצילום זה היה מדהים... ראו ממש שבר... וממש לא הרגשתי שום דבר. קיבלתי 21 גימלים באותו רג והמשכתי כרגיל לשפוט, לשחק כדורגל/כדורסל... בנוהל הרגיל. בלי שום כאבים.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שהפגישה עם הקצין מיון השתלמה, דחו לי את הגיוס ל-4 בדצמבר. מישהו יודע איזה גיוסם יש בתאריך הזה?

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

כללי, אבל זה נותן לך סיכוי קלוש להמשיך להתמיין (אם אכן בגלל זה דחו לך) למשהו ואז ייתכן שהתאריך שלך שוב ישתנה.

10. city Member

האמת שלא, עוד לא קיבלתי שום גימל ושום אפטר מאז הגיוס שלי. מה שכן, אני במ"צ אז רוב היום אנחנו מתכננים מזימות איך לדפוק את הצבא. אני ילד טוב (ופראייר), אבל יש אצלנו אנשים עם כרטיס קבוע לבית חולים 10.

11. Luca_Toni Member

תודה על הרעיונות אבל זה לא ממש יעזור לי כי :
    א - אם אני יגיד לו שלשולים הוא אומר לי כנס לשירותים תעשה קקי אני רוצה לראות..או במצב חמור יותר מכניס אצבע ובודק בפנים..וזה בדוק שהוא יבדוק

ב - אם אני יגיד לו סחרחורת הוא יראה שאין לי חום ומקסימום יתן לי כמה כדורים..

יש אולי עוד רעיונות או משו?
    כאבי גב אפשר לבדוק?

12. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן אני לפני שנתיים פירקתי את שתי האצבעות הקטנות ברגל, איזה חודש לא יכולתי לדרוך עליה... עד היום אחרי מאמצים ממושכים זה כואב, לא שווה

הדרך הכי פשוטה- להגיע שנפצעת בברך באימון. אי אפשר לבדוק, אי אפשר לקחת סיכון שזה נכון.

13. ReL Member

תגידו להוציא גימלים צריך לפנות לקצין העיר ולא לרופא יחידה?

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוקה טוני, אתה כזה צעיר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    בחיים לא יבדקו לך את היציאות, בטח שלא יכניסו אצבעות לשום מקום... אבל הם כן יכולים להתקיל אותך על ידי העברת יד על הבטן שלך, ולשאול אותך מתי כואב לך. זה החלק הקשה, כי הם יודעים להתקיל.
    לילך, בשביל הטיעון שנתת, הוא צריך לנפח קצת את הברך וזה כבר לא קל.

15. HapoelMyLife Member

טוב אשכול צבא..
    אז ככה..
    אני מתמיינת להאזנות בערבית וכנראה שאני אלך לשם..