צבא הגנה לישראל

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י אלסנדרו דל פיירו, ‏12/8/05.

1. burning soil Member

אף אחד פה לא מתגייס לקרבי בנובמבר 06?

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

חזרתי הרגע מהלשכת גיוס, בהנחה שאני לא היה קרבי, אני אהיה אחד מהדברים הבאים: מאמן כושר, מדריך ספורט, מפקד כיתה, חילוץ והצלה, משטרה צבאית.

3. Igi Member

צו גיוס ב18.11.07 . לפי מה שידוע לי , נובמבר זה תאריך קרבי...

4. Legolas Member

זה גם התאריך גיוס שלי ושל עוד הרבה חברים שלי,כל מי שעשה את הצו ראשון שלחו לו צו גיוס שאמור להשתנות עוד כמה פעמיים שיגיע הרגע.

5. GUTE Member

חילוץ והצלה או בשמו הצבאי המקוצר - פלח"צ , זה קרבי. זו טירונות 03 בשיבטה ומסלול לא קל בכלל.

6. FelaKaT Member

אני מתגייס בנובמבר והגיוס שלי לא קרבי(למרות שיש לי פרופיל קרבי). זה דבר יוצא דופן או שזה הגיוני?

מישהו פה יכול לפרט קצת על טירונות 02?

7. GUTE Member

טירונות 02 זו טירונות שבדרך כלל נמשכת חודש. בה הטירון לומד על הנשק , יורה בו ולומד להכיר את היסודות החיילים הבסיסיים ביותר.

8. FelaKaT Member

בקיצור, קצת יותר קשה וארוך מגדנ"ע?

9. Joel Gion Member

שני חברים שלי סיימו אותה בשבוע שעבר, וזו פחות או יותר ההגדרה שלהם. אחד אפילו קרה לזה "טיול שנתי אחד ארוך" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

מישהו פה מתגייס במרץ?
    ועוד משהו, אם שלחתי את המנילה באיחור קל של כמעט חודשיים, יש לי סיכוי להשפיע על השיבוץ שלי או שרוב הסיכויים שהם לא יתייחסו לבקשות שלי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/9/06
  10. Shiran- Rossonera Member

אם שלחת את המנילה שלך באיחור אז יש סיכוי מאוד גדול שהם לא יתחשבו בבחירות שלך בכלל!....

דבר שני טירונות 02 זו קייטנה... רק חסר שיחלקו לחמנייה עם שוקו וזו תהיה ממש קייטנה..

דבר שלישי The Yellow Diamond לפי דעתי מכל מה שנתנו לך או שתהיה מד"ס או שתהיה מ"כ.. אלה התפקידים הכי שווים.. במיוחד מ"כ.. אני הייתי רוצה להיות כזאת...

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מ"כ זה חרא של תפקיד. באמת. אלא אם אתה שונא לישון.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם חושב שזה הכי מדבר אליי, משום שאני נורא פוחד מההתחלה החדשה של הצבא ואני מאוד אשמח להיות מפקד כיתה, כי אני אדע להתייחס בצורה יפה ועם זאת קשוחה לטירונים שאני אדריך.
    ותאמיני לי שלהיות מדריך ספורט במכון וינגייט זה החלום הרטוב שלי, כי אני אראה את שחקני מכבי נתניה מתאמנים שם כל יום. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

לפי מה שהבנתי רק הטירונות שעושים כדי להיות בחילוץ והצלה היא קרבית, התפקיד עצמו אומר לעזור לעורף בזמן מבצע מסוים של הצבא או מלחמה. ואם לא, אז תקן אותי בבקשה, כי חשוב לי לדעת כמה שיותר לגבי התפקידים הללו.

דווקא אין לי בעיה עם לא לישון, אני רק מקווה שזה לא מגיע לרמה של 5 שעות שינה בלילה, כי זה באמת מעט. 6 שעות שינה בהחלט מספיקות לי. וגם אם לא, לא תהיה לי ברירה ואני אהיה חייב להתרגל.

13. Julian Joachim Member

חמודי, אם לא תעשה משהו בשביל למנוע את זה, ואם יש לך נתונים גבוהים באמת, סביר להניח שתמצא את עצמך בבית ליד, בבה"ד 13. ד"ש לתומר ומישל מהשק"ם.

ולגולאס והבחור השני, יש לכם אחלה תאריך גיוס. בעיקר בגלל שכשהוא יגיע אני כבר אהיה אזרח מאושר.

14. Julian Joachim Member

אה ולדיאמונד פה מעליי, פשוט כי לא שמתי לב בקריאה ראשונה...

אהבתי את זה שאתה מוכן להסתפק ב-6 שעות שינה בלילה.בטירונות זה מה שיהיה לך. אם תהיה מ"כ, יהיו לך בערך 3-4 שעות שינה בלילה. וגם זה לא תמיד. תלוי כמובן בשאר הסגל אבל זה בערך הכיוון.

15. Offman 46 Member

מ"כ או בשמשו האמיתי מש"ק הגנ"ק אם אתה יוצא בלאי מידי אחרי הקורס
    אחד התקפידים הכי מסריחים שקיימים ורק זונות (סליחה שאני אומר כאלה מילים)
    הולכים לכאלה תפקידים פשוט שונא את האנשים האלה שעושים פוזות על מישו שהם כולה כמה חודשיים מעליהם בצבא,
    וכן אני שמתי זיין על המפקדים שלי בטירונות
    וביגלל זה יש לי ניגררת לא קצרה ביכלל משו כמו 15 דפים ש-5 מהם זה רק הטירונות.