צבא הגנה לישראל

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י אלסנדרו דל פיירו, ‏12/8/05.

1. w2k1 Member

פרוייקט גמא הוא הכשרה במסגרת לימודי הנדסאי ( כלומר י"ג, י"ד) שבמסגרתו אתה מוכשר
    להיות הנדסאי בשני תחומים אלקטרוניקה או מחשבים ביחידות המודיעין....
    בתחלס..... אם אתה מרגיש שאתה לא מיועד ללימודים אקדמאיים בעתיד תשקול אפשרות זו
    בכובד ראש זה פרוייקט הרבה יותר רציני מסתם מסלול הנדסאי במכללה או משהו כזה וכפי שידוע
    לי , אם אתה טוב מובטחת לך משרה רצינית אחרי השרות באחת החברות התקשורת או
    ההיי טק ( ד"א תיקח בחשבון שבנוסף לשנתיים של ההכשרה ולשלוש של השירות יש לך משהו כמו שנה וחצי
    קבע), אבל אם אתה מרגיש שאתה מיועד לאוניברסיטה או משהו בסגנון ובמיוחד אם יש לך תקציב,
    פשוט תלך לצבא, תרביץ פסיכומטרי ושלום על ישראל....

2. GUTE Member

אלו לא יחידות שעושות עבודות שטח . אלו יחידות שעושות עבודות מודיעין עורפיות. כמו : האזנות, ניתוחים מודיעינים, ניתוח תצלומים, והפעלת אמצעים אחרים שהשתיקה יפה להם.

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי שום כוונה להישאר בצבא יותר משלוש שנות החובה שלי. בטוח שאין שם מסלול ללא חתימת קבע?

ואני כנראה אעשה פסיכומטרי לפני הצבא, כיצד זה יכול לעזור לי?

4. GUTE Member

ברגקאמפ, תעשה בשכל אם תלך ליחידה שמתעסקת במודיעין, לא משנה אם זו עבודת שטח (קרבית) או יחידה עורפית שעוסקת במודיעין אסטרטגי.
    אני אישית שירתתי ביחידת מודיעין שעובדת בשטחי יהודה ושומרון. אין דבר יותר משכיל ומפתח מזה.

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בני, אם אתה לא מתכוון לחתום קבע פסיכומטרי לא ישנה לך כלום.
    מה שכן, תחכה קצת עם הפסיכומטרי ותעשה בצבא, גם תחסוך כסף וגם תקבל חופש מהצבא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. George Best Member

נו גיא, מה נסגר?חתמת קבע?

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

חתמתי חצי שנה, אבל עד שהכל יאושר זו בירוקרטיה מפרכת.. אני אומר, יהיה מה שיהיה.

8. AW forever Member

לברוח, לברוח כמו מאש! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יכול, נתתי מילה שלי לסגן אלוף בתמורה לקורס די נחשב, תתפלאו אבל אני איש של מילה, שאלו את ארתור על כל החומר הלא במ"מי שהברחתי למחשב שלו (הוא צריך להיזהר, כרגע אני מחזיק אותו כקלף מיקוח).

10. AW forever Member

הלו, הלו, זה חצי שנה מהחיים! הייתי שובר מילה לארסן ונגר על עוד חצי שנה בצבא!

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם ונגר פור אוור, ממילא אתה נותן 3 שנים יפות מאד בחייך לצבא, למה להמשיך עם זה?

בכל מקרה, לגבי הפסיכומטרי, אני עושה לפני הצבא, קודם כל כי הקורס ב-EZ WAY יעלה לי רק 1,600 שקלים במקום 5,400, וגם כי עכשיו אני ממילא לומד בתיכון, אני עוד "בכושר" מבחינת למידה. אה, וגם אחרי הצבא להתחיל להתעסק עם פסיכומטרי? למי יש כוח.

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נתתי את החיים שלי לאף אחד, אני משרת קרוב לבית ומנהל חיים סדירים ומהנים השבח לאל.
    חצי שנה של בטן גב שבהם אני מגדיר מחדש את המילה שכונה ולקבל עליה כמעט 4,000 שקל נראית לי דרך אידיאלית לקבל קצת תמורה בצבא.

אה, ושכחתי לציין שביחידה שבה אני משרת, חתימת קבע עושה פלאים לקורות חיים ולהצעות עבודה שאחרי.

13. תונל Member

לחודש*

בתכל'ס כן, זה תלוי בכמה התפקיד שלך מבאס. לAW פוראבר בטח היה תפקיד חרא כמו לרוב החיילים (לא רומז כלום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx), בגלל זה ההבדל בגישה.

ידעתם שאפשר להשתחרר מהצבא בדרגת טוראי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

להשתחרר אחרי שלוש שנים בדרגת טוראי, אתה מתכוון?
    אני מכיר מלא שהשתחררו רב"טים, על טוראי לא שמעתי.

15. תונל Member

עכשיו שמעת...