בתחילת אפריל אני מסיים קורס קד"צ, ועובר לבה"ד 15 בגלילות, שם אני עובר קורס נוסף של חצי שנה עד אוקטובר. בין לבין, כמו שרובכם יודעים, יש את ההופעה של דפש מוד ופרנץ פרדיננד בארץ, אני מת ללכת (אגב, חובה לקנות את הדיסק החדש של דפש Playing the angel שיהווה את השלד של הפלייליסט בהופעה, פשוט דיסק ענק). אני אני עדיין לא בטוח עד כמה יהיו קשוחים איתי שם בכל הקשור ליציאות. כדאי לי להסתכן ולקנות כרטיסים עכשיו? מה הסיכוי שבבה"ד יתנו לי לצאת ביום של ההופעה אם אני אבקש/אתחנן?
ערן!!!!! סוף סוף בן אדם עם שכל שהולך לדפש. אין לי עם מי ללכת ויש לי כבר כרטיס. דבר איתי במסנג'ר. כעיקרון, בהתחלה הכרטיסים לדפש אזלו במהירות מסחררת והיה חשש שלא יישארו כרטיסים אז מיהרתי לקנות, אבל מכירת הכרטיסים הבנתי שקצת נבלמה, ואין חשש שיאזלו הכרטיסים עד לאפריל. ההמלצה שלי - חכה עוד איזה חודש, תפוס דיבור עם המפקד שלך, אם אתה רוצה מדובר בסך הכל בבקשה לאפטר ואולי יום חופש באוגוסט (לקראת סוף הקורס שלך). אחרי שכבר יהיה לך דיבור איתו, תפוס איתו שיחה, תגיד לו שזה חלום ילדות שלך ללכת להופעה הזו ואם יש אפשרות שיהיו מוכנים מראש לחצי יום חופש בשבילך. זה לא קל אבל גם לא עד כדי כך קשה. בכל אופן, אם אתה קונה כרטיס (330 ש"ח) קנה לשער 1. למקרה שלא שמעת, גם ווטרס בא לארץ, ביוני.
אני לא תופס אותך במסנג'ר, גיא. בכל אופן, שתי בעיות: 1. עד שאני אסיים טירונות ובאמת אתחיל את הקורס יהיה כבר סוף מאי, הכרטיסים לא יאזלו עד אז? כדאי להסתכן בלקנות כבר עכשיו? 2. הרבה חבר'ה מהקורס שלי מתים לבוא בדיוק כמוני (נפלתי עם חבר'ה טובים מבחינת טעם מוזיקלי, כולם חזק בקטע של בריטרוק), אם אני אצליח לצאת, כולם יבקשו לצאת, זה לא בעייתי קצת? - בלי קשר, אני ברגילה עד יום ראשון, מישהו בא למאש ברביעי לראות איתי את ווסט האם - בולטון?
פרנץ פרדיננד בארץ?!!!! הם באים עם דפש מוד?! איך זה שלא ראיתי את זה בשום מקום? למי אכפת מדפש מוד, אני הולך לפרנץ...
אני לא במסנג'ר כי אני לא בבית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx תראה, אני לא אהיה זה שיאמר לך מה לעשות עם הכסף שלך. הכל שיקול שלך. אני לא יודע את מצב הכרטיסים, אני מעודכן רק עד לחודש שעבר. ההצעה שלי שפשוט תתקשר לקסטל, ארתור פרסם את המספר שלהם בדיון המוזיקה, ותשאל. רק תטרח לעדכן אותי.
Hammers Fan אתה ברגילה אז תנצל את הזמן ותלך לבית דפוס,תשקיע כמה שקלים ותבקש שיעשו לך הזמנה לחתונה של בת-דודה שלך לתאריך של יום ההופעה,חודש לפני תגיש את ההזמנה למפקד שלך ככה זה זה יראה אמין, כמובן שאתה צריך להיות מתואם עם ההורים שלך לכל מקרה שלא יהיה.
זה לא מודיעין שדה אלא מודיעין רגיל, עם האזנות ובלה בלה בלה... לפי כל מי שהלך לשם-זה מקצוע לא רע. מה דעתך על זה?
טוב, תפסתי אוטובוס היום לאבן גבירול וקניתי כרטיס, עכשיו יש לי חמישה חודשים לחשוב איך אני משתחרר להופעה... ערן, אימפולסיבי.