התמיינת לדו"צ? או שאת מדברת על המיון המוקדם של דוברות ומידע? אני מתחיל קורס דוברות בבה"ד 7 ישר אחרי טירונות
דו"צ זה עסק די מובחר ודי מבוקש כדי לתת אותו ל-70% ממי שמבקש. לא? ואגב, עדיף לעבור סיווג בטחוני ולבקש תפקיד לא מסווג מאשר לוותר על הסיווג וכדי לצאת מתפקיד שכזה. גם כי תמיד טוב שיש (לך תדע אם תהיה אפילו טבח וירצו לשלוח אותך לקורס צניחה צ'ופר או-אז יחליטו שבלי סיווג מומלץ שלא להעלות אותך על מטוס מתוך בסיס לא מבולמ"ס). דבר שני, כי 'מסווג' זה תואר שהצבא נותן כמעט לכל דבר שהוא אוהב...
בתור אחד שהיה בשלבי המיון השונים של דוברות ומידע (מבחנים מתישים לגל"צ שלצערי הסתיימו בידיים ריקות), אני יכול לומר שכולם כמעט בוחרים גל"צ ואם לא אז במחנה. כך שהסטטיסטיקה שהובאה נשמעת לי די נכונה.
לתלות את מאיר שטרית! אתמול בשעה טובה ו(מאוד מוצלחת) צעד א' הושלם לקראת קיצוץ שירות החובה לחיילי צה"ל. הממשלה אישרה פה אחד את ההחלטה מלבד מאיר שטרית שהחליט להימנע ואני שואל על מה ולמה? נקווה שהצעד הזה יעבור גם בכנסת ואפשר יהיה לחלום על אוקטובר 2007 במקום פברואר 2008. ואמרו אמן!
אהבתי שגיא, אבל האמת שיותר נכון להגיד שזה עד מתי שחלוץ יחליט, כי הוא זה שהעלה את הרעינות. ד"א, שמעתם שחלוץ רוצה שהג'ובניקים יסתובבו עם כומטות על הראש?משוגע!
אממממ אני הבנתי שזה לכולם אבל אם הוא מייעד את זה רק לג'ובניקים זה יכול להיות משעשע... בכל מקרה עוד חדשות טובות בלינק הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3220511,00.html שלושה גימלים= רגילה!
היית אתמול ביפו בשביל הקריאה? אני הולך לגל"צ יכול להיות שאנחנו לא מדברים על אותו דבר. יש לי ליום חמישי מאמר של 300 מילים.