זקן מלא זה כולל שפם? Dennis Bergkamp, לחצי מהאנשים בכלל לא גדל שפם כך שמבחינת מ.צ קשה לי להאמין שהם יכולים לבוא אלי בתלונות. השפם שלי גדל בצורה ממש קיצונית, ברמה של בערך פי שלוש מיתר הזקן.. נ.ב קיבלתי את הפטור זקן על רגישות בעור אחרי גילוח מה שבעצם מפריע לי להתקלח כל יום. שפם אני אקצץ אולי פעם בשבוע.. xavi6, מאוד הייתי רוצה שתפגוש את הרס"ר אצלנו. נראה עד כמה תצליח להתיידד איתו..
ירון ממחלקה 1? אם כן, מפתיע לראות פה מישהו מהמחלקה שלי. לחבר'ה ששירתו במערך הטכני בחיל האוויר, תמליצו לאיזה קורסים כדאי להגיע מבחינת איכות הקורס והיציאות שבו. מה שבטוח שלקורסים של דרג א' אני לא מתקרב.
אחרי 3 שנים בחיל האוויר אני יכול להגיד לך בבטחה, אין משהו טוב במערך הטכני. תברח משם. כל בן אדם שפגשתי שהיה בטכני לא משנה באיזה קורס, הצטער על הרגע ועל התפקיד כל השירות. התפקיד היחיד שעוד סביר זה אפסנאי טכני אבל גם זה חרטה רצינית. תברח, לך תנסה להיות פקמ"צ או להשיג איזה קורס מעניין בעובדה. אולי יחטפו אותך באל- על אחר כך P:
הגעתי למקום הזה רק בגלל שלקרבי אני לא יכול למרות שאני אחד שניסה הכל בשביל להיות קרבי אבל לצערי זה לא היה תלוי בי. אם אני כבר שם אז אני אנסה להוציא את התפקיד הכי טוב מבחינתי, בכל דרך אם זה בת"ש ואם זה באיכות התפקיד. מה זה אפסנאי טכני ואיך אפשר להיות אחד כזה? זה ג'ניה..מה המצב? אתה נשאר בטכני תגיד לי?
אדיר. ידעתי שבסוף אני אמצא מישהו בבסיס שכותב באייסוקר. יום ראשון אני חוזר לטכני, נעשה שוב קליטה רפואית בטח, כמה הסברים ובעיקרון משווקים לנו את הקורסים שיש שם. העניין הוא שלי אין שום חוש טכני מיוחד ולא עשיתי י"ג או למדתי דבר כזה אי פעם, אז אין לי מושג איך הגעתי לשם. זה כמו לקחת מוכר ירקות ולהגיד לו "ממחר, אתה מורה ליוגה." אני אבקש תפקיד הדרכתי כלשהו, זה עוד נראה לי נורמלי ומתאים לי. אה ובסוף, לא נשארתי את השעה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
בסוף כולם רק יצאו בסביבות 4 מהבסיס ככה שבאמת נראה לי שביטלו את השעות ביציאה, למרות שלא היה אמור לי להיות מלכתחילה. אני כבר אמרתי לעצמי כל עוד אני לא מקבל תפקיד שאני רוצה ות"ש מספיק, אני מגיש טופס 55 ובורח משם כל עוד אני יכול בזמן הקורס, כי אחר כך בסדיר אני יודע שזה יהיה בלתי אפשרי.
אל תתגייסו חבר'ה. אל תתגייסו. אני מהיום מעודד השתמטות, חוויתי על בשרי מה זה הצבא המסריח הזה. אם זה הצבא שלנו וככה הוא מנוהל-אל תתגייסו. תצהירו שאתם חולי נפש, תרמו את הצבא, תעשו הכל, אל תתגייסו אליו. עדיף שכולנו נמות או שנברח, העיקר אל תתגייסו. אני את הבת\בן שלי לא שולח לצבא, עד שילמדו שם הדפרים האלה שיש עוד דרך לתקשר עם רופאים מצריפין חוץ מאימייל צבאי מסריח. אל תתגייסו, שוב. טעות גורלית.
אני מלש"ב, בעיקרון הזימונים היחידים שהיו לי הם יום סיירות, קורס החובלים ממנו נפלתי והאחרון ביניהם היה "מיונים ליחידות סודיות", הרבה לא היה שם, בעיקרון ראיון ומילוא שאלון. ככל הנראה אני לא אזכה לדעת למה התמיינתי, אמרו שיפנו אלי טלפונית שלושה שבועות לאחר המיונים ובאותו שבוע הייתי בחו''ל, הפלאפון לא היה עלי אבל קשה להאמין שהם התקשרו ופספסתי. בכל אופן המנילה שלי סומנה בדובדבן כאופציה הראשונה ואני אחכה לגיבוש בדצמבר.
GaelClichy (אלמוג אם אני זוכר נכון?), רציתי להגיד משהו בקשר למיונים ליחידות הסודיות האלו... לא פעם שמעתי טענה שהחבר'ה במודיעין או משהו שזה לא יהיה קוראים הודעות של מלש"בים (בעיקר בתפוז או בפרש מתגייסים) ואם הם מצליחים להבין מהן מי אתה ושאלת שאלות לא במקום אז זה לא טוב מבחינתך. לא נראה לי שעשית את זה בהודעה שלך, אני מתכוון להודות בסגנון "היי חבר'ה, הייתי היום במיון ליחידה סודית במקום X. עשו לנו ככה וכהה, מישהו יכול לספר מה זה"? אנשים חושבים שהם כותבים דברים בלתי מזיקים אבל החבר'ה ביחידות האלה לא רואים את זה ככה. סתם שתדע...