הנדסאי קולנוע וטלוויזיה. במסגרת י"ג י"ד. יש מבחנים ליחידות ההסרטה שאתה מקבל אותם בי"ב אם אתה שייך למגמת תקשורת\פרסום\אמנות\קולנוע. מבחנים מאוד קשים (שלא עברתי אותם כשהייתי בי"ב) לכן המשכתי ללמוד י"ג י"ד וגם הוצאתי הנדסאי קולנוע. ניגשתי שוב למיונים ועברתי.
כוסאמק , אני מת להשתחרר כבר . אני כבר שנתיים ושמונה ובא לי להקיא ינעל הצבא הזה . ועוד יש לי 5 חודש דפוק . היתי אמור להשתחרר בינואר הזה ......
הגעתי לפני ארבע שנים... הולך להיות משהו במודיעין, לא משהו מיוחד. הייתי על סטטוס עתודאי אבל המודיעין היו צריכים תשובה עכשיו והעתודה נותנת רק בעוד חודש, ואחרי מחשבה עמוקה הגעתי למסקנה שעתודה זה לא בשבילי. אל דאגה, אני קונה אייפון ואני אשתדל להיות מעודכן בפורום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx תודה!
חבר'ה, השתחררתי מהצבא סוף סוף! לכל החיילים - אתם לא מבינים איזו יפה האזרחות. לכל המלש"בים - אתם לא מבינים כמה חרא אוכלים בצבא! אבל סה"כ, מרוצה ומבסוט על עצמי שהתגייסתי לקרבי בכלל ולהנדסה קרבית בפרט. יש לי חוויות מפה ועד להודעה חדשה. מהתהלכות בשדות מוקשים ומפגשים עם מוקשי נעל שלא היו אמורים להיות שם, ועד להפיכת דיניין. ישבתי בכלא, הייתי בהכנה לקורס קצינים, היה אדיר. באמת, ממליץ לכולם ללכת לחה"ן. אבל מה? 20 שנה של מילואים מחכים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx גדוד 7107, הנה אני בא!
לדעתי זה לגמרי ההפך, תלוי פשוט אם אתה בראש של לראות את כל החבר'ה הישנים שבילית איתם 3 שנים של חוויות או בוא נגמור כבר עם החרא הזה.
האמת שזה תלוי... חבר'ה בני 30+ מספרים שהמילואים שלהם זה בגדול שכונה, כל אחד בא מתי שהוא רוצה, אפשר להשיג שחרור בלי בעיה.. גם אם זה מוקצן, הרי שהתמונה ברורה. לעומת החבר'ה שנמצאים ככה שנה אחרי הסדיר שלהם וחוזרים למילואים, שם זה בדרך כלל יותר רציני ויותר מקפידים... בקיצור, דומה יותר לסדיר. כל זה מסיפורים של אנשים מהסביבה הקרובה שלי, לא איזו תורה מסיני.
אז לאלה שתוהים למה קצת נעלמתי (כאילו שזה מעניין מישהו..) אז התגייסתי לצבא ועכשיו אני בטירונות 02, נשאר עוד שבוע וחצי. אני בחיל האוויר ואת התפקיד אני אדע רק אחרי שבוע מיונים שיתקיים בשבוע שאחרי שנגמרת הטירונות. הטירונות לא קשה מדי, הנחיתה בצבא הייתה רכה יחסית. הכנתי את עצמי טוב מסתבר. משמעת, זמנים, מטווחים אבל לא משהו מטורף. האנשים אחלה, האוכל נסבל פחות או יותר אבל קשה לי להיות מנותק מהמציאות שאני רגיל כל כך אליה (בין השאר כדורגל, ליברפול והפורום גם). מחר אני חוזר לבסיס לשבוע וחצי האחרונים, אני אסגור שבת ככה ששבוע הבא אני לא פה ונסיים רשמית ביום שלישי לפני החגים. מתגעגע וחושב על הפורום והכל כל הזמן, ירון.
יש לי פטור זקן רפואי החל מהשבוע שעבר. לפי מה שאתם מכירים, מהן ההנחיות כלפי שפם? אפשר לעשות בו מה שאני רוצה או שכללי הזקן (רק לסדר, צריך להיות באורך מספק) תקפים לגביו?
מזכיר מאוד את המסלול שלי בזמנו. שתף איפה שבצו אותך. השתחררתי לפני שלושה שבועות(19.8), האמת שהשירות היה די נחמד בסך הכל, 3 שנים שחשוב לעשות.
לפי מה שאני יודע שינו את החוקים לגבי השפם והיום אי אפשר לגדל שפם בחופשיות. אם אתה הולך לגלח את השפם שלך ולהשאיר את שאר הזקן, יש סיכוי טוב מאד שיקחו לך את הפטור. ממליץ לך לבדוק את זה טוב טוב.