צבא הגנה לישראל

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י אלסנדרו דל פיירו, ‏12/8/05.

1. sagigol Member

מכירים את זה שאתם בצבא אתם מתייחים לגוף שלכם כאילו הוא בהשכרה

כל דבר אומרים לא נורא הכי הרבה גמלים

חחחחחחחח

אח היו ימים

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה היית לפני 3 שנים להגיד לי את זה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

לא נורא עבר...

3. שגיא Guest

טוב גיא גם אתה לא מדייק.

לגבי התקנות האלה, אני מבין אותם טוב מאוד, שכן הן נוגעות אלי באופן ישיר (הייתי תומך לחימה). אז ככה, לגבי הפרופילים 64 ו45. אתם צריכים להבין שמעבר למה שאתם רואים כמספר פרופיל, מאחוריו מסתתר(ים) סעיף(י) ליקוי. סעיפי הליקוי הם אלה שקובעים את הפרופיל שלך. הם מורכבים מ5 ספרות. כאשר שתי הספרות הראשונות (משמאל לימין כמובן) הם בעצם הנושא (או המחלה הכללית), 2 הספרות הבאות הם תת הנושא (חלק ספציפי של המחלה) והסיפרה האחרונה והמשמעותית ביותר לנו בויכוח זה היא זו שקובעת את חומרת המחלה. כאשר זה מתחלק בין הספררה 1 לספרה 7. הספרה 1 משמעה סעיף ליקוי ללא השפעה על הפרופיל, מחלה רדומה בעצם, פרופיל 97. הספרה 2 פירושה פרופיל 82, 3 - 72, 4 - 64, 5 - 45, 6 - 24, 7 - 21.

לגבי הגבלות שיבוץ כאלה ואחרות של הפרופילים האלה זה גם לא נכון ש64 יכול להיות תומך לחימה ו45 לא, כיוון שההגבלות האלה מתייחסות לגבי סעיפי הליקוי בפרט, ולא לגבי גובה הפרופיל ככלל. ישנם סעיפי ליקוי אשר קובעים פרופיל 45, אבל מאפשרים לך להיות בסביבה לוחמת, או ב"קו קדמי" כמו שזה נראה בפקודות הצבא כתומך לחימה, וישנם גם סעיפי ליקוי אשר קובעים פרופיל 64 ואינם מאפשרים לך להיות בסביבה הזאת, כמו למשל סעיף הליקוי שלי אשר קובע פרופיל 64.

אתם צריכים להבין שאל לכם להסתכל על זה כמספר פרופיל, אלא כמספר סעיף ליקוי. מספרי הפרופילים קובעים רק האם חייל יכול לשרת בחי"ר, תפקיד לוחם או תפקיד עורפי. כל השאר (שיבוץ, קל"ב, תפקיד, קורסים) זה כבר צריך להסתכל יותר עמוק, לתוך מספרי סעיפי הליקוי.

4. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

יחי הטימטום!
    לפני שבועיים צו גיוס ל19.4
    יום אחרי צו גיוס ל21.7
    היום צו גיוס ל19.4
    מה יגיע ביום ראשון?

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תתרגלי...זה צה"ל...
    למרות שאצלך נראה לי שהם מבריקים אפילו יחסית לצה"ל שאני מכיר..

6. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני קיבלתי בשבוע שעבר צו גיוס שביעי, זה בסדר... רק שתזכרי שהאחרון הוא זה שנחשב.

7. sagigol Member

האחרון שהודפס לא האחרון שהגיע

כי לפעמים יש בעיות בדואר

8. Julian Joachim Member

ומומלץ לוודא את העניין עם לשכת הגיוס כי אם לא תגיעי לתאריך האחרון שהם הדפיסו ושלחו (גם אם הוא לא הגיע אלייך) תיחשבי כמשתמטת מן הגיוס הסדיר... ולפי חזקה חלוטה (סתם מונחים משפטיים לא מעניינים) תהיי אשמה במאת האחוזים.

9. Ampelmann Member

בשביל זה עדיף לברר תמיד עם קיוסק המידע, המקום שטכנית הוא הכי מעודכן.

10. Alexander Hleb Member

ויש שם גם אפשרות שהם ישלחו לך עידכונים על מצבך לאימייל האישי שלך

11. Alexander Hleb Member

מישהו יכול להעלות לכאן דף שמפרט על כל פרופיל?

12. Barcik Member

13. ReL Member

אני שלחתי את השאלון ההעדפות דרך האינטרנט, ועד עכשיו רשום בקיוסק האישי שלא שלחתי אותו , לכולם זה ככה , או שנדפקתי?

14. Alexander Hleb Member

הכל כל כך איטי במערכת הזאת....אל תדאג

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמעתי ולא האמנתי. מוזר, לא אני ולא אף אחד מחבריי ליחידה שמענו על התקרית הזו.
    בנוסף, העובדה שדאגו לצלם את זה ולפרסם באינטרנט... נראית לי קצת חשודה. ממתי ממצאים של חקירות צה"ליות מועלים לרשת, ועוד לפאקינג YNET?
    אני גם לא רואה שום חוק צה"לי שעברו עליו אותם מותחים, בהנחה שזה באמת קרה, כך שעל מה יפתחו חקירה? נראה שב-YNET חיפשו לעשות עלינו עוד כותרת (היו כבר שתיים בבסיס שלי, חבר טוב שלי ששלח לרמטכ"ל מייל, אחד המצחיקים, ועוד מקרה שהיה לא מזמן כשחניך בקורס תכנות עבר חווייה לא נעימה כשחלון נחת לו על הראש). אני לא שמעתי שיש שום חקירה בבסיס, ובעיקר לאור העובדה שבדרך כלל מדברים איתנו אחרי אירועים כאלה, קשה לי להאמין שזה באמת נכון.