הם מקבלים את זה כי הם לא תורמים לצה"ל,האמת אפילו בתור אחד שהיה עובד כללי וקיצרו לו אני חושב שזה לא מוצדק.. אבל מצד שני צה"ל מנסה להתייעל וחושב שזה יעזור קצת...אם תראה כמה חיילים עובדים כללים יש שלא תורמים לצה"ל בכלום וסתם מקבלים 350-500 שקל אתה תגיד לבד שצריך לזרוק אותם מהצבא.. אז צה"ל בערך זורק אותם.
אם זה מה שהייתי עושה בצבא הייתי כבר משתגע.. אני אולי קצת טוחן חח אבל לפחות השירות עובר.. יש עבודה אבל היא מעניינת
או הנושא הזה בדיוק בשבילי היה לי לפני משהו כמו 8 חודשים אולי יותר בפבואר הקודם צוו ראשון עכשיו קיבלתי פרופיל 97 והכל טוב ויפה אבל מה אין לי שמץ מה אני רוצה לעשות לאן ללכת מהסיבה שאני לא יודע על זה כלום ואין מי שיסביר לי ובאתר של צהל זה הכל שטיות אין הסברים למה שבאמת צריך לדעת ( כבר בדקתי ) עכשיו יש לי מוטווציה להצליח ולהשקיע אבל אין לי רק את הידע כך שאם משהו מוכן לתת לי תמונה כללית ולהסביר לי קצת זה יעזור מאוד...
ThugLife זה לא בדיוק נכון...יש המון תפקידים שאתה יכול לעשות ולהנות מהם,אני נהנתי מאוד בשירות שלי והייתי ג'ובניק בבסיס פתוח וכשהייתי בבסיס סגור בתור אלחוטן השתעממתי וסבלתי.. הכל תלוי בתפקיד. wayne rooney הפרופיל שלך זה פרופיל של קרבי. על מה בדיוק אתה רוצה הסבר?על איזה מקצועות בדיוק?השאלה שלך כללית מדי
כמעט כל עובד כללי מקבל אלא אם יש לו דפוק או דברים כאלה... וכן,כמו שאמרתי כבר קודם ואני מסכים עם Hotspur יש עובדים כללים שתורמים לצה"ל.
תקרא מה שכתבתי בתגובה הקודמת שלי ותראה שלא כל הגובניקים עושים חיים יש כאלה שסובלים והרבה עד מתי חברון....
יש עובדים כלליים שנופלים ממש בסוף קורסים ומשתלבים בתפקידים לא פשוטים. וגם הם מקבלים קיצור חודשיים. So fucking what? אני מכיר עובדים כלליים שעושים הרבה יותר מכמה בעלי תפקידים שאני מכיר. ובכלל, מי שלא מכיר את המערכת הצה"לית רצוי שלא ידבר סתם.
לא הבנת אותי...לאיזה מקצועות אתה יכול להגיע?מה נתנו לך במנילה.. אין בשביל מה להסביר לך על מקצועות כמו אלחוטן או נהג בוס בגלל שכנראה לא תהיה כזה דבר בגלל הפרופיל שלך,לפי הפרופיל אתה צריך להיות קרבי,תותחנים,שריון גבעתי גולני נח"ל וכו..
אאא הבנתי אז קיצר שיתנו לי המנילה אני ידע את האפשריות של ואז אני יוכל לקבל הסבר סבבה תודה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
לגבי כל מה שדיברתם בעמוד הקודם- פסול קורסים זה רק 45 נפשי, 45 רפואי הוא לא פסול קורסים. לעומת זאת 45 נפשי לא מבטיח קל"ב, 45 רפואי כן יכול להבטיח למשל במקרים של אסטמה שאומרת שאסור לישון עם אבק וחייבים לישון בבית. לא יודע מזה בדיוק עובדים כלליים ואיך הגעת לזה, לי קיצרו ב-11 יום כולה. ודווקא פה נראה לי שהקיצורים הגדולים הם דווקא לקרביים (בצדק).
חבר שלי מהשכבה היה המש"ק שמטפל בזה המפקד שלו שאחראי על הדברים האלה היה עובד מולי פה ושם ובדקתי אצל שניהם זה איך אני יודע על זה.. כל מי שהמקצוע שלו הוא עובד כללי או פקיד מקבל קיצור של חודש וחצי אלא אם יש לו דפוק,פרופיל 24 או כמות גימלים שהיא גדולה במיוחד או דברים בסגנון הזה שאני לא זוכר כרגע. והקרביים לא מקבלים קיצורים לפחות עד לפני 3 חודש.
אמרתי תפקידים שלא עושים בהם כלום ברור שיש מלא ג'ובניקים עם אחלה תפקידים עם חיים קלים וזמן עובר ומה ציפית אלחוטן זה מקצוע חרא לא פלא שלא נהנית חח